چگونه عنایت ویژه خداوند شامل حال ما می‌شود؟
کد خبر: 4075786
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ - ۰۵:۴۵

چگونه عنایت ویژه خداوند شامل حال ما می‌شود؟

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: خداوند نسبت به کسانی که نسبت به ذریه خود دلسوز هستند و تلاش می‌کنند ذریه و نسل خود را از دست شیطان رها کنند عنایت ویژه دارد و آن‌ها را اهل نجات خواهد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمدمهدی میرباقری، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین سید‌محمدمهدی میرباقری، استاد حوزه علمیه، 12 مردادماه در مراسم سخنرانی شب ششم محرم در شبستان امام خمینی(ره) حرم بانوی کرامت گفت: حضرت سید‌الشهدا(ع) در خطبه معروف خودشان به هنگام خروج از مکه به سمت عراق، می‌فرمایند خداوند بین وجود نبی خدا و پاره‌های وجود حضرت فاصله نمی‌اندازد و این پاره‌های وجود نبی گرامی اسلام در مقام حضیره‌القدس به نبی خدا ملحق خواهند شد.

وی افزود: در حقیقت امام حسین(ع) با این کلام درصدد تبیین این مسئله هستند که پایان حرکت کربلا، الحاق به نبی خدا در یک مقام خاص است و این وعده حتمی خداوند و پاداش این حرکت و شهادت است.

استاد حوزه‌ علمیه ابراز کرد: یکی از الطاف الهی در حق مؤمنین این است که ذریه مومنین در بهشت به آن‌ها ملحق خواهد شد و طبق روایت ذریه مؤمنینی که از نظر عمل مثل اجداد خودشان هم نباشند نقص و کسری عمل آن‌ها جبران خواهد شد، مشروط بر اینکه این ذریه از اصل ایمان از اجداد خود تبعیت کرده باشند.

میرباقری اضافه کرد: خداوند نسبت به کسانی که نسبت به ذریه خود دلسوز هستند و تلاش می‌کنند ذریه و نسل خود را از دست شیطان رها کنند عنایت ویژه دارد و آن‌ها را اهل نجات خواهد کرد.

وی با اشاره به اینکه لازم است والدین نسبت به آخرت و عاقبت به خیری نسل خود تلاش کنند و فقط به فکر تامین مادیات اهل و عیال نباشند، یادآور شد: طبق روایت یکی از الطاف دیگر خداوند نسبت به اطفال مومنان که در دوران کودکی از دنیا رفته‌اند این است که این اطفال بر سر سفره حضرت‌ ابراهیم(ع) و حضرت ساره مهمان بوده و خداوند این دو بزرگوار را کفیل اطفال قرار داده‌اند.

عضو مجلس‌ خبرگان ‌رهبری افزود: سفره توحیدی حضرت ابراهیم(ع) نسبت به این اطفال مؤمنین برقرار است و این فرزندان در خدمت حضرت پرورش پیدا می‌کنند.

وی گفت: ادامه امامت از ذریه سید‌الشهدا(ع) شفا در تربت حضرت، اجابت دعا در مرقد مطهر حضرت و عدم محاسبه از عمر زائر به هنگام رفت و آمد به کربلا در عوض شهادت سید‌الشهدا(ع) است که خداوند عطا کرده است.

میرباقری بیان کرد: پاداش اختصاصی که خداوند به حضرت سید‌الشهدا(ع) عطا می‌کنند الحاق به نبی خداست که ترفیع درجه خاصی روی می‌دهد.

رئیس فرهنگستان علوم‌ اسلامی با اشاره به اینکه امام حسین(ع) به اهل بکاء نظر ویژه دارد و برای عزاداران و زائران خود طلب مغفرت می‌کنند، یادآور شد: حرم سید‌الشهدا یک موقف و یک موطن خاصی است چرا که محل نزول انبیاء الهی بوده و انسان می‌تواند از سرزمین کربلا به عرش الهی دست پیدا کند.

انتهای پیام
captcha