حجتالاسلام والمسلمین تقوی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم در گفتوگو با ایکنا از قم، ضمن گرامیداشت سالروز 13 آبانماه و مبارزه با استکبارستیزی بیان کرد: ما اگر یک نگاه کلان به جامعه جهانی داشته باشیم بهتر متوجه میشویم که چینشها به چه صورت اتفاق میافتد. بهطور نمونه، ما صحنهای را از روی زمین و نزدیک مشاهده میکنیم شاید متوجه قرار گرفتن چیزی در جای خودش نباشیم، اما زمانی که از بالا نگاهی به آنان داشته باشیم، تصویر واضحتری در اختیارمان قرار میگیرد. بنابراین، ما اگر نگاه جامع و کلان به جامعه جهانی داشته باشیم متوجه میشویم که روح ولایت الهی و ولایت شیطانی چگونه قرار گرفتند.
وی افزود: مشخص است که استکبار یعنی همان ولایت شیطان و شاید تعبیر امام خمینی(ره) هم که فرمود آمریکا شیطان بزرگ است، بهترین تعبیر باشد یعنی استکبار روح ولایت شیطانی دارد و تبلور آن را هم در آمریکا مشاهده میکنیم، زیرا آنان بر این باورند که تمام عالم یا باید با ما باشند یا اگر با ما همراه نیستند ما علیه آنان هستیم.
تقوی بیان کرد: با مشاهده مواضع جهانی متوجه میشویم که استعمار و استسماری در حال رخ دادن است و کشورهایی که خود را صاحب قدرت و تمدن میدانند درصدد آن هستند که منافع و مزایای موجود در عالم را به نفع خود مصادره کرده و در انحصار خود درآورند و همه دنیا از آنان تبعیت کنند. تعبیر رئیسجمهور وقت آمریکا مبنی بر «یا با ما یا بر ما» همان روح ولایت شیطانی است که در استعمار امروز قابل مشاهده است.
وی ادامه داد: امروزه از شعارهایی استفاده میشود که ویترین و رنگ و لعاب زیبایی دارد، اما پشت صحنه و ماهیت پلید و شیطانی دارد این ظاهر زیبا بهطور نمونه آزادی، دموکراسی، حقوق بشر و حقوق زنان است که سخنان قشنگی هستند، اما باید ببینیم چه کسانی و با چه بیانی از آن استفاده میکنند آیا کسی که میگوید دموکراسی، خودش به آن معتقد و پایبند است؟ اگر پایبند بودند پس چرا 70 سال شاهد ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی در غزه بودیم؟
تقوی اظهار کرد: هر چقدر هم در جامعه جهانی پیشنهاد میشود که در فلسطین انتخابات برگزار کنید تا مردم آزادانه رأی بدهند؟ مگر شما مدعی دموکراسی نیستید؟ اما در اینجا آزادی معنا پیدا نمیکند و دموکراسی معنای خود را از دست میدهد. بنابراین، مهم استعمار و استعمارگر است و هر آنچه منافع آنان را تأمین کند، درست و خوب است. درواقع در جهان هم بهنوعی حسن و قبح استعماری وجود دارد به این معنا که هر آنچه با منافع استعمارگران سازگار بود میشود حسن و هر آنچه در تضاد با منافع آنان بود، قبح و ناپسند میشود و ولایت شیطانی به دنبال حسن و قبح استعماری هستند.
وی گفت: امروزه شاهد کشتار چهار هزار کودک در فلسطین هستیم، اما جامعه جهانی به چه امری توجه میکند و حساسیت نشان میدهد؟ برای پاسخ به این پرسش یک مثال ساده وجود دارد. شما در ایران یک گربه را درنظر بگیرید و سر آن را با چاقو از تن جدا کنید، سپس فیلم آن را در فضای مجازی منتشر کنید، سپس بازتاب جهانی آن را مشاهده میکنید که تمام جهان علیه ایرانیان بسیج میشوند و ما را جنایتکار و ضدحقوق بشر مینامند، اما نسبت به کشتار کودکان غزه با بدترین وضعیت واکنشی نشان نمیدهند. در ادبیات استعماری ادبیات و واژهها تغییر میکند و جای ظالم و مظلوم عوض میشود.
تقوی بیان کرد: دانشجو باید با ماهیت استعمار و تمدن به ظاهر قشنگ آشنا شود، درواقع باید برای جوان امروزی تبیین شود بههمین منظور، مقام معظم رهبری در چند سال اخیر کلیدواژه «جهاد تبیین» را چندین مرتبه مطرح کردند، باید برداشت ذهنی جوانان از تمدن غرب برداشت صحیحی باشد. رهبر معظم انقلاب در سخنرانیهای متعدد به دشمنشناسی اشاره کردند یعنی باید دشمن را شناخت زیرا دشمن قرآن را سر نیزه میکند و سپس ادعا میکند شما دشمن قرآن هستید. دشمن با انواع فریبها ذهن جوانان امروزی به سمت امیال خویش میبرد.
وی با بیان اینکه امروزه شاهد یک امپراطوری رسانهای در جهان هستیم، تصریح کرد: در امپراطوری رسانهای غرب، همه اطلاعات عالم باید از یک فیلتر عبور کند و سپس منتشر شود زیرا هر آنچه واقعیت دارد نباید گفته شود بلکه آنچه آنان میگویند واقعیت دارد و باید منتشر شود. امپراطوری رسانهای در غرب، بهتر از ما، فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر «جهاد تبیین» را اجرا میکنند، درواقع رسانههای دشمن به دنبال تبیین خودشان هستند نه تبیین حق.
تقوی با اشاره به اینکه جوانان را باید با این سیستم و متد غرب آشنا کنیم، بیان کرد: قدرت رسانهای کشورمان در برابر امپراطوری رسانه در غرب قابل مقایسه نیست و ماهواره و رسانه کاملاً در اختیار غرب قرار دارد البته به جوانان حق میدهیم که گاهی اوقات آگاهی نداشته نباشد و به خیابانها بیاید و شعار «نه غزه نه لبنان؛ جانم فدای ایران» سر بدهد این جوان نسبت به پشت صحنه ولایت شیطانی آگاه نیست و تنها ویترین آنان را مشاهده میکند.
وی ادامه داد: جوانان نباید ظاهر جذاب اما فریبنده را ببینند و دروغهای آنان را باور کنند، نمایان کردن حقیقت و واقعیت وظیفه رسانه است که باید جوانان را با ماهیت استکبار آشنا کند و اگر جوان با این ماهیت آشنا شود به غیرت دینی، سیاسی، وطنپرستی و انقلابیاش برمیخورد و در چنین شرایطی خودشان علیه استکبار به پا میخیرند.
تقوی در پاسخ به این پرسش که ضرورت توجه به استکبارستیزی درباره مسئله فلسطین برای جوان ایرانی چیست؟ اظهار کرد: در ابتدا باید به مسئله دشمنشناسی نگاهی داشته باشیم. آیا دشمن کسی است که صرفاً به خاک ما تجاوز میکند؟ امام خمینی(ره) در بسیاری از سخنرانیهایشان به جای تعبیر ایران از عبارت امت اسلام استفاده میکردند، درواقع ایشان درصدد امتسازی بودند.
وی تصریح کرد: محدود کردن دشمنشناسی به مرز و خاک و شکستن واژه امت درست همان نیت شوم دشمن است که میخواهد با مرزبندی کردن و مرزکشی ایران با عراق، یمن، لبنان و سایر کشورهای اسلامی فاصله بیندازد، اما آیا واقعاً مرزهای جغرافیایی هستند که ما را از یکدیگر جدا یا به هم نزدیک میکند؟ یا دین اسلام باعث پیوند همه ملتها میشود؟ این پیوند بهواسطه خط مرزی انشعاب پیدا نمیکند و نمیشکند.
تقوی با اشاره به اینکه اختلافات قومیتی، نژادی و مذهبی کلیدواژههایی است که دشمن از آن بسیار استفاده میکند، بیان کرد: نقشه جهانی آمریکا، تجزیه کردن کشورهای اسلامی و تفرقهافکنی بین آنان است، اما اگر امت اسلام کنار هم باشند دشمن احساس خطر میکند. امروز دشمن صهیونیست را هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای خود نگه داشتهایم، اگر حزبالله لبنان در جنگ 33 روزه شکست میخورد، دشمن چندصد کیلومتر به ما نزدیکتر میشد.
وی ادامه داد: استراتژی بسیار موفق ایران است که توانست بهواسطه شعارهای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری مبنی بر «امت اسلامی» مرزهای کشورمان را توسعه بدهند و دشمن بیشتر در رعب و وحشت قرار گرفته است و باید این استراتژی را برای جوان تبیین شود. درواقع ما به پشتوانه اسلام و قرآن درصدد توسعه مرز هستیم. در امت اسلامی مرز جغرافیایی معنایی ندارد.
تقوی با بیان اینکه هدف کلان ما آن است که به انسانها بینش بدهیم، اظهار کرد: یاران امام حسین(ع) در روز عاشورا در مقابل لشکر چندهزار نفری دشمن 72 نفر بودند؛ در چنین شرایط نابرابری حضرت بهدنبال هدایتگری حر بن یزید و وهب بودند، بنابراین نشان میدهد در نهایت هدایت انسانها حتی به تعداد اندک برای امام حسین(ع) حائز اهمیت بود و پیروزی و شکست در یک نبرد ناعادلانه چندان اهمیتی نداشت.
وی بیان کرد: خداوند در قرآن کریم میفرماید: «اگر شما یک نفر را هدایت کنید همانند آن است که کل انسانها را هدایت کردید»، همچنین به تعبیر علامه طباطبایی «در امر هدایتگری تعداد افراد اهمیتی ندارد، چون شما در حال تکمیل انسانیت هستید و چون انسانیت کامل میشود همه انسانها محور اصلیشان هدایت است پس شما با هدایت یک نفر انسان را هدایت میکنید.»
تقوی گفت: روزی که امام خمینی(ره) در ایران روز قدس را اعلام کرد مگر در دنیا روز قدس برپا بود؟ در حالی که امروز در روز قدس در قلب آمریکا و اروپا هم راهپیمایی میشود و این همان اثر راهپیمایی و هدایتگری در ابعاد کوچک است. امسال درباره مسئله غزه در بسیاری از کشورهای اروپایی راهپیمایی برپا شد و این تأثیر قدمها و قلمهایی است که تاکنون علیه صهیونیست انجام شده است.
وی افزود: خداوند در آیه 46 سوره سبا فرمود: «اَنْ تَقُومُوا لِلَّهِ مَثْنَى وَ فُرَادَى؛ دو دو و بهتنهايى براى خدا به پا خيزيد»؛ در نظام توحیدی یک نفر هم بسیار است. در نظام توجیدی عِده و عُده معنا ندارد. در نظام توحیدی یک میتواند بینهایت و بینهایت میتواند صفر شود.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان قم گفت: پیروزی جبهه حق قطعی است، این وعده خداوند است و فروریختن این تمدن پوشالی نه تنها قطعی است بلکه نزدیک است، همانطور که مقام معظم رهبری فرمود: «جوانان هم این پیروزی را میبینند.» بهزودی شاهد اضمحلال رژیم صهیونیست هستیم.
گفتوگو از محدثه نعیمیفرد
انتهای پیام