کد خبر: 4007810
تاریخ انتشار : ۰۳ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۲۳

اعلام برنامه‌های هفتگی مسجد مقدس جمکران

مراسم هفتگی قرائت دعای توسل، کمیل و ندبه مسجد مقدس جمکران این هفته نیز در روزهای سه‌شنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود.

به گزارش ایکنا از قم، مراسم هفتگی قرائت دعای توسل، کمیل و ندبه مسجد مقدس جمکران این هفته نیز در روزهای سه‌شنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار می‌شود.

مراسم قرائت دعای توسل با عنوان «توسل به حریم کبریا» با سخنرانی حجت‌الاسلام سیدجلال موسویان و قرائت دعای احمد نیکبختیان، سه‌شنبه، چهارم آبان‌ماه بعد از نماز مغرب‌وعشا برگزار می‌شود.

مراسم قرائت دعای کمیل نیز با عنوان «کمیل عارفانه» با نوای حسین آل حبیب و با سخنرانی حجت‌الاسلام بیگدلی، پنجشنبه، ششم آبان‌ماه بعد از نماز مغرب‌وعشا برگزار می‌شود.

همچنین مراسم مناجات و قرائت دعای کمیل هیئت حداث‌الحسین(ع) با نوای حجت‌الاسلام میرزامحمدی سحرگاه جمعه، هفتم آبان‌ماه رأس ساعت 3 بامداد برگزار می‌شود.

در نهایت نیز مراسم قرائت دعای ندبه با عنوان «ندبه انتظار» از ساعت ۶ صبح روز جمعه، هفتم آبان‌ماه با سخنرانی حجت‌الاسلام حبیب‌الله فرحزاد و قرائت دعای محمد ایرانی برگزار می‌شود که این مراسم از شبکه قرآن و معارف سیما به‌‌صورت زنده پخش خواهد شد.

تمام این برنامه‌ها از صفحه مجازی مسجد مقدس جمکران به نشانی jamkaran_ir در اینستاگرام به‌صورت زنده پخش می‌شود.

انتهای پیام
captcha