کد خبر: 4260456
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۵
معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه:

توافق آتش‌بس نشان از زنده بودن حماس دارد

سردار ایرج مسجدی گفت: امروز اسرائیل با حماس توافق آتش‌بس امضا می‌کند و این امر به آن معناست که حماس همچنان زنده و مقاومت پیروز صددرصد است.

سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگ کننده نیروی قدس سپاهبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی سپاه استان قم، سردار ایرج مسجدی، معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه در مراسم یادواره شهدای مدافع حرم استان قم که شامگاه 28 دی‌ماه در مجتمع امام خمینی(ره) گلزار شهدای علی بن جعفر(ع) برگزار شد، گفت: حضور گسترده مردم در این مراسم بیانگر آن است که مردم شهدا را از یاد نخواهند برد و در کنار خانواده‌های معظم شهدا راه و مسیر این عزیزان را ادامه خواهند داد.

وی گفت: شهدا رسالت خود را انجام دادند و امروز وظیفه ما بزرگداشت یاد و نام شهداست و باید با تمام قوا از امنیت و اقتدار این کشور و سرزمین پاسداری کنیم.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه اظهار کرد: من از ابتدای ورود سردار سلیمانی به سپاه قدس تا شهادت این عزیز در کنار او بودم و سردار سلیمانی همواره تأکید داشت که قبل از دسترسی دشمن به مرزهای کشور، باید دشمن را کیلومترها دورتر از مرزها زمین‌گیر کنیم.

مسجدی با بیان اینکه اگر شهدای مدافع حرم در سوریه حضور نداشتند باید در داخل کشور صدها شهید تقدیر می‌کردیم تا این تروریست را از بین بروند، افزود: شهید سلیمانی تأکید داشت که باید مقاومت جوانان سوریه و عراق در برابر تروریست‌ها شکل گیرد که در همین راستا لشکر فاطمیون و مدافعان حرم و حشدالشعبی و دیگر نیروهای مقاومت در کشورهای مختلف شکل گرفت و ارتش‌های مردمی پدید آمد که این امر، کار بزرگ شهید سردار سلیمانی بود.

وی بیان کرد: حزب‌الله لبنان و مجاهدان یمنی و مهندس المهدی نیز سردار سلیمانی را در این مسیر یاری کرد، اما در نهایت این اقدام به نام شهید سلیمانی رغم خورد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه اضافه کرد: شهدای مدافع حرم پوز تروریست‌ها را به خاک نشاندند و به فرموده شهید سلیمانی شهید مدافع حرم همان شهید امنیت این سرزمین است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه با اشاره به شهادت حسن نصرالله و فرماندهان جبهه مقاومت در جنگ اخیر گفت: برخی‌ها نگران هستند که نکند ما شکست خورده‌ایم که این‌گونه نیست؛ امروز فلسطینی‌ها و رهبران جهاد اسلامی و حماس خود را پیروز این میدان می‌دانند.

مسجدی اضافه کرد: در ایام اربعین حسینی یکی از رهبران حماس می‌گفت امروز حضور میلیونی مردم در پیاده‌روی اربعین نشانه پیروزی حضرت سیدالشهدا(ع) است و امروز نیز در همه دنیا پرچم فلسطین در برابر جنایات اسرائیل به اهتزاز در آورده‌اند و همگان از مردم مظلوم غزه حمایت می‌کنند که این پیروزی بزرگی است.

وی با بیان اینکه در مسیر مقاومت باید هزینه داد، اظهار کرد: بیش از ۸۰ سال است که اسرائیل فلسطینی‌ها را به شهادت می‌رساند و فلسطینی‌ها راهی جز مقاومت نمی‌شناسند و به همین دلیل خود را پیروز میدان می‌دانند؛ اسرائیل در جنگ غزه به هیچ‌یک از اهداف خود نرسید و تنها مردم را آماج بمب‌ها قرار داد و هزاران نفر را به شهادت رساند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه اضافه کرد: امروز اسرائیل با حماس توافق آتش‌بس امضا می‌کند و این امر به آن معناست که حماس همچنان زنده و پیروز این صحنه است.

وی با بیان اینکه امروز مقاومت پیروز صددرصد میدان نبرد با رژیم اشغالگر قدس است، گفت: صهیونیست‌ها می‌خواستند حزب‌الله را در دفاع از غزه زمین‌گیر کنند که در جنوب این کشور پیشروی کردند، اما آنچنان تلفات و کشته دادند که در تاریخ اسرائیل سابقه نداشته است و اعلام کردند ادامه پیشروی ممکن نیست و به همین دلیل آتش‌بس را پذیرفتند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی قدس سپاه با اشاره به صدمات اسرائیل در جنگ با مقاومت بیان کرد: با اطلاع دقیق می‌گویم که یک میلیون جمعیت صهیونیست آواره شدند و ۲۵۰ هزار نفر از اسرائیل خارج شدند و اعلام کردند دیگر باز نمی‌گردند.

مسجدی اضافه کرد: اسرائیلی‌ها نتانیاهو را مسخره می‌کنند که ادعا می‌کرد این کشور دارای امنیت است، اما هر روز آژیرهای قرمز به صدا در می‌آمد و موشک‌های حزب‌الله و جبهه مقاومت بر سر آنان فرود می‌آمد و در تاریخ بیش از ۸۰ ساله رژیم اشغالگر قدس آنان تا به این اندازه تلفات ندادند.

وی با اشاره به دیدار روزهای گذشته فرماندهان سپاه قدس با رهبر معظم انقلاب گفت: مقام معظم رهبری در این دیدار فرمودند من از نیروی قدس سپاه تشکر می‌کنم و نیروی قدس وظیفه خود را به‌خوبی انجام داده است و این امر از زمان شهید سلیمانی تا زمان سردار قاآنی به خوبی رخ داد.

مسجدی یادآور شد: رهبر معظم انقلاب در خصوص جبهه مقاومت نیز فرمود مقاومت پیروز این صحنه است و بعد مثال زدند که آیا ما در زمان جنگ و دوران دفاع مقدس پیشروی نداشتیم و در برخی از عملیات‌ها همچون رمضان، والفجر مقدماتی و کربلایی ۴ عقب‌نشینی نداشتیم، اما در نتیجه ایران و ارتش و سپاه و بسیج به پیروزی دست یافتند و صدام شکست خورد.

انتهای پیام
captcha