کد خبر: 4121246
تاریخ انتشار : ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۷:۲۲

گلبانگ الله اکبر در شهر قم طنین‌انداز شد + فیلم

در شب سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران همزمان با سراسر کشور گلبانگ الله اکبر در جای جای شهر قم خاستگاه انقلاب طنین انداز شد.

الله اکبر و ۲۲ بهمن‌ماهبه‌ گزارش ایکنا از قم، در شامگاه بیست و یکم بهمن‌ماه ، ساعت ۲۱ بر فراز بام‌ها و مأذنه مساجد، گلبانگ ملکوتی تکبیر همزمان با سراسر کشور در شهر قم، ام‌القرای جهان اسلام طنین‌انداز شد.

مردم انقلابی قم در حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران ندای الله اکبر را سر دادند و سالگرد پیروزی انقلاب را جشن گرفتند.

مراسم محوری شب پیروزی انقلاب همراه با جشن خانوادگی، یادبود شهدای انقلاب اسلامی قم، گلبانگ تکبیر و نورافشانی در باغ موزه انقلاب و دفاع مقدس قم با حضور جمع کثیری از مردم برگزار شد.

مراسم‌های مشابه در مساجد استان قم به خصوص در مسجد چهارمردان که در دوران انقلاب اسلامی محل تجمع انقلابیون بوده، نیز برگزار شد.

هم‌چنین مردم شریف قم در میدان صفائیه با حضور حداکثری و با صدایی از اعماق وجود فریاد الله اکبر سر‌می‌دادند.

 

انتهای پیام
captcha