کد خبر: 4062957
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ - ۲۳:۵۸
دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری قم:

افرادی به اسم انقلابی‌گری، از خط امام و رهبری فاصله می‌گیرند

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم با اشاره به اینکه برخی به اسم دین و دیانت به نظام ضربه می‌زنند و هزینه برای امام و رهبری ایجاد می‌کنند، گفت: متأسفانه افراد و جریان‌هایی را می‌بینیم که از ابتدای انقلاب به بهانه‌های مختلف و حتی به نام دوستی با انقلاب و نظام و به اسم انقلابی‌گری، از خط روشن امام و رهبری فاصله می‌گیرند.

جلسه هفتگی مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم به گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین علی بنایی، دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم در جلسه هفتگی مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم که 18 خردادماه برگزار شد، با گرامیداشت سی وسومین سالگرد ارتحال امام(ره) و یاد شهدای  پانزده خرداد ۱۳۴۲ شهر قم با اشاره به توصیه‌های مهم مقام معظم رهبری در سالروز رحلت امام (ره) که فرمودند نگذارید یاد امام به فراموشی سپرده شود، گفت: مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم از ابتدای تأسیس در سال ۱۳۷6 با توجه به اهمیت حفظ راه و یاد و آرمان‌های امام و انقلاب اسلامی، با عنایت به اینکه عنصر ثابت و عمود خیمه در نظام امت و امامت در دوره غیبت حضرت ولی عصر (عج) ولایت فقیه می‌باشد،  نام زیبا و پر افتخار امام و رهبری را برای خود برگزید و پس از ربع قرن، تمام تلاش‌ها و برنامه‌ریزی‌ها و جلسات ما بر این مدار می‌چرخد.

وی ادامه داد: دوستان مجمع هماهنگی هریک با هر ظرفیت و توانی که در اختیار دارند، با تمام قوا این یاد را زنده نگه داشته‌اند، ولی متأسفانه افراد و جریان‌هایی را می بینیم که از ابتدای انقلاب به بهانه‌های مختلف و حتی به نام دوستی با انقلاب و نظام و به اسم انقلابی‌گری، از خط روشن امام و رهبری فاصله می‌گیرند.

بنایی ابراز کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در سالروز رحلت امام راحل درباره ابعادی از شخصیت امام و اینکه بسیاری از ابعاد شخصیت امام بزرگوار ما همچنان ناشناخته است ، فرمودند: امام خمینی (ره)، رهبر بزرگترین انقلاب تاریخ انقلاب‌ها بود، امام بزرگوار روح جمهوری اسلامی است. اگر این روح از جمهوری اسلامی گرفته بشود و مورد بی‌توجهی قرار بگیرد، نقشی بر دیوار باقی خواهد ماند.

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم بیان کرد: امام فقط امام دیروز نیست، امام امروز و فردا هم هست. درس های امام، نرم افزار اداره کشور در گام دوم است؛ نسل کنونی انقلاب و ‌نسل جوان ما‌ امام را به‌درستی نمی‌شناسند و عظمت امام را نمی‌دانند. شناسایی امام برای نسل جوان ضروری است.

وی افزود: رهبری در ادامه فرمودند: گاهی می‌شنویم در نوشته‌های اینترنتی یا رسانه‌ها، اظهار نظر می‌شود که مردم نسبت به روحانیت و دین بی‌اعتقاد شده‌اند که این یکی از محاسبات صددرصد غلط است؛ مردم امروز گرایش‌شان به انقلاب و به دین، از روز اول انقلاب یقیناً بیشتر است، اگر کسی می‌خواهد گرایش مردم به انقلاب و مبارزات و مجاهدت‌ها را بفهمد به تشییع میلیونی شهید حاج قاسم سلیمانی نگاه کند.

بنایی گفت: مقام معظم رهبری در ادامه به چند توصیه مهم، ازجمله: غلط بودن محاسبه دشمن در قرار دادن مردم مقابل نظام، نقش مشاوران ایرانی خائن در محاسبات غلط دشمن، مراقبت از هویت‌زدایی از حقیقت انقلاب اسلامی، جلوگیری از فراموش شدن نام امام راحل(ره)،  ایجاد امید در جامعه، مراقبت از جنگ روانی دشمن، قدرشناسی از مسئولان و.... اشاره کردند.

وی در ادامه با اشاره به یکی از توصیه ‌ای رهبری مبنی بر این که نگذارید یاد امام فراموش شود، گفت: مجمع هماهنگی پیروان امام ورهبری استان قم که 25 سال پیش با کمک و همفکری دوستانمان آغاز بکار کرد، با نامگذاری تشکیلات به عنوان مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری، در واقع در راستای همین فرمایش رهبری و زنده نگه داشتن نام  امام راحل(ره) بود. این نامگذاری برای  اولین بار در کل کشور توسط دوستان ما در همین مجمع صورت گرفت، هرچند که عنوان «استان قم» را داریم ولی شعاع عمل و اثرگذاری  مجمع در «سطح ملی» است.

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی به  توصیه دیگر رهبری که مراقبت از هویت‌زدایی از حقیقت انقلاب بود، اشاره کرد و گفت: در این سال ها در جلسات هفتگی ما، به‌صورت علمی و با برهان واستدلال مبانی انقلاب و اندیشه امام و رهبری تبیین می‌شود و جهاد تبیین در این مجمع از سال 95 آغاز شده است و هم مباحث مجمع جهت اطلاع  همه علاقمندان به اسلام و انقلاب در قالب خبر و برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و چاپ  کتاب انعکاس می‌یابد و اخیرا با پخش زنده و به‌صورت مجازی و حضوری مباحث ما در فضای مجازی بازتاب می‌یابد.

وی افزود: ما به سهم خود قدردان حجت‌الاسلام والمسلمین محسن مهاجرنیا هستیم که با ارائه بحث‌های تبیینی و با تسلط و احاطه‌ای که به دیدگاه‌ها و منظومه فکری مقام معظم رهبری دارند،  ضمن مراقبت از هویت‌زدایی از حقیقت انقلاب،  دقیقاً همان جهاد تبیینی که مقام معظم رهبری فرموده‌اند را با بیان رسا وگویا و بدون حاشیه پردازی مطرح می‌کنند و باز خوردی که ما از مباحث مجمع در طی این سال‌ها از مجامع علمی، حوزوی، دانشگاهی و رسانه‌ای داشته‌ایم، بیانگر تثبیت این نوع گفتمان و پذیرش این گونه مباحث بوده است.

بنایی افزود: ما در  شش سال اخیر به موضوعاتی از قبیل «آسیب شناسی جریان اصولگرایی»، «راهبردهای انقلاب اسلامی در دهه پنجم»، «بنیادها و آرمان‌های انقلاب اسلامی»، «فرآیند تحقق انقلاب اسلامی» به صورت جلسات کرسی های آزادندیشی دوره‌ای که هر دوره 20 جلسه طول می‌کشد، پرداخته‌ایم و این دوره هم که در حال برگزاری است و الان جلسۀ دوازدهم با موضوع «آینده پژوهی انقلاب اسلامی» است که از دی ماه سال گذشته آن را شروع کرده‌ایم.

وی تأسیس اندیشکده انقلاب اسلامی طلوع مهر را هم در راستای فرمایش مقام معظم رهبری ارزیابی کرد و گفت: هدف از فعالیت‌های پژوهشی اندیشکده مطالعات انقلاب اسلامی، نوآوری و تولید فکر و اندیشه در ساحت انقلاب اسلامی است که بر مبنای برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، همه مطالب اعم از متن، فیلم، صوت،کتب مرتبط و مقالات و پایان نامه‌ها و رساله‌های حوزوی و دانشگاهی و اخبار مربوط به انقلاب اسلامی در سایت اندیشکده به چند زبان پر مخاطب دنیا بارگذاری می‌شود تا به عنوان مرجع و مأخذ مورد استفاده علاقمندان مطالعات انقلاب اسلامی قرار گیرد.

بنایی گفت: شما در کشور ملاحظه کنید که کدام تشکل، کدام گروه سیاسی، فکری، اعتقادی یا کدام اندیشکده‌  توانسته اینطور مبانی و اندیشه امام و رهبری را مطرح کند، موشکافی کند، نسبت‌های آن را استخراج کند، الگو معرفی کند، من به خاطر اینکه این بحث‌ها تکراری، دوباره‌کاری یا موازی‌کاری نباشد، مجموعه تولیدی‌های سایر مراکز را رصد می‌کنم ولی انصافاً تا به حال مشابه آن را ندیده‌ام .

وی افزود: ما می‌خواهیم این بحث ها که از قم و به عنوان حوزه علمیه قم و زادگاه انقلاب انتشار می‌یابد، بحثی نو و مفید و اثرگذار باشد، یعنی کسانی که این بحث‌ها را دنبال می‌کنند احساس کنند که از جای مطمئنی تغذیه فکری می‌شوند، جایی که مبانی فکری شناخته شده‌ای دارد و می‌تواند اندیشه‌های امام و رهبری را به خوبی استخراج و ارائه کند.

بنایی اضافه کرد: ما معتقدیم قم بایستی در تبیین و روشنگری مطالب دینی و مسائلی که به نظام و انقلاب اسلامی مربوط می‌شود، پیشتاز و پیشاهنگ باشد چون قم محل تولید فکر و اندیشه و نوآوری است، لذا این کرسی‌ها باید از قم و با پشتوانه قم صورت گیرد.

برخی به اسم دین و دیانت به نظام ضربه می‌زنند

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی افزود: نکته بعدی که رهبری داشتند بحث ایجاد امید بود. وقتی نگاه می‌کنیم انقلاب اسلامی ایران با این همه مخالفت‌ها و دشمنی‌ها، بعد از چهل و چند سال با مبانی و رفتار مشخص همچنان استوار هست، باید با امیدواری به سوی آینده‌ای روشن پیش برویم،  گرچه برخی کم‌توجهی‌ها و اشتباه‌کاری‌ها برای نظام و انقلاب ایجاد هزینه می‌کند و به اسم دین و دیانت به نظام  ضربه می‌زنند و هزینه برای امام و رهبری ایجاد می‌کنند، ولی باید گفت که این انقلاب از جهت اصالت وپشتیانی مردمی نظیر ندارد.

دبیرکل مجمع هماهنگی پیروان امام و رهبری استان قم افزود: درست است که  اشخاصی مردم را به انقلاب ناامید می‌کنند و در فضای مجازی یا در جامعه با منفی‌بافی، روحیه مردم را خراب می کنند. یعنی به جای اینکه به مردم امید بدهند، با حرف‌های پوچ و نادرست و نپخته و نسنجیده و غیرکارشناسی، می‌خواهند مردم را خسته و نا‌امید کنند و دشمن هم به شدت در این زمینه فعال است.

بنایی تصریح کرد: ما هم باید در این جلسات مباحث انقلاب را بازخوانی و واگویی کنیم و بگوییم که راه رشد انقلاب این است؛ راه کمال آن، این هست و اعتقاد داریم که ما باید به قدر خودمان برای حفظ انقلاب، برای حفظ آرمان‌های انقلاب، خون شهدا و همه اینها تلاش  مضاعف داشته باشیم .

وی در ادامه به درگذشت مرحوم حجت‌الاسلام والمسلمین دعائی اشاره کرد و گفت: آن مرحوم واقعاً یک شخصیت بسیار اخلاقی و وفادار به امام بودند، درسال 54 در رادیو روحانیت از عراق برنامه داشتند بعد هم که به ایران آمدند، انقلابی وفاداری به امام راحل  بودند. وی از قابلیت‌ها و ظرفیت‌ها و خصوصیات متنوعی برخودار بود؛ از جهت ظرفیت و قابلیت اتصال به نیروهای وفادار به امام و نظام و دلگرمی دادن و امیدوار کردن و صفای باطن و زندگی‌ زاهدانه، مثل شهید حاج قاسم بودند.

بنایی افزود: خود آن مرحوم نقل می‌کرد که من حقوق از جایی نمی‌گیرم، یعنی کسی بود که مطلقاً از بیت‌المال استفاده نکرد. شش دوره مجلس بود استفاده نکرد. نمایند مقام معظم رهبری و در روزنامه اطلاعات بود، هیچ بهره‌ای نبرد. کاملاً زاهدانه بود و اعتقاد  داشت که باید با سلامت کار کند تا بتواند برای بقیه الگو باشد؛ وی از طلبه‌هایی بود که تا لحظه آخر اعتقادش  نسبت به  امام راحل و مقام معظم رهبری و انقلاب کم نشد بلکه بیشتر شد و راه و مبانی امام را در کارهای خودش، با آرامش، با اقتدار، با طمأنیه پیش می‌برد. ما درگذشت این روحانی وارسته را تسلیت می گوییم، ان‌شاءالله خدا ایشان را با اولیائش محشور کند.

 وی در پایان ابراز امیدواری کرد که خداوند همه ما را موفق بدارد که بتوانیم راه امام و راه رهبری را که واقعاً برای ما الگو هستند، ادامه دهیم، یادآور شد: این راه پرافتخار را باید با اخلاص، با توکل، مطالعه و با تفکر پیش ببریم؛ علیرغم کم‌توجهی‌ها و نامهربانی‌ها ما کار خودمان را باید به نحو احسن انجام بدهیم و این جلسات را برگزار می‌کنیم و اخبار آن را منتشر می‌کنیم، کتاب‌های مجمع را چاپ خواهیم کرد و همه دوستان در حد خودشان در فضای مجازی تلاش کنند که این مطالب منعکس شود تا بخشی از وظایف خودمان نسبت به انقلاب و امام و رهبری و شهیدان گلگون کفن، جامه تحقق پوشد.

انتهای پیام
captcha