مبلغان دینی تبیین‌گری امام سجاد(ع) را الگوی فعالیت قراردهند
کد خبر: 4161857
تاریخ انتشار : ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
مدیر کل تبلیغات اسلامی اردبیل:

مبلغان دینی تبیین‌گری امام سجاد(ع) را الگوی فعالیت قراردهند

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل گفت: مبلغان دینی تبیین‌گری امام سجاد(ع) و ترویج فرهنگ حسینی(ع) در جامعه را الگوی فعالیت خود قرار دهند.

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیلبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل، 20 مردادماه ضمن تسلیت فرارسیدن سالروز شهادت حضرت امام سجاد(ع) در سخنانی اظهار کرد: حضرت امام سجاد(ع) پس از قیام حضرت سیدالشهدا(ع) و حادثه عاشورا، معارف الهی را در قالب دعا به شیعیان و تمامی انسان‌های آزاده هدیه كرد و این‌گونه مسیر نیل به سعادت حقیقی را به جامعه نشان داد و چراغ راه هدایت مسلمانان شد.

وی افزود: از صحیفه سجادیه می‌توان به عنوان مهمترین یادگار امام سجاد(ع) یاد كرد كه امام خمینی(ره) در وصیت نامه الهی سیاسی خود از این كتاب به زبور آل محمد(ص) یاد كرده و می افزاید: «ما مفتخریم كه ادعیه حیات‌بخش كه او را «قرآن صاعد» می‏‌خوانند از ائمه‏ معصومین(ع) ما است. ما به «صحیفه سجادیه» این زبور آل‌محمد(ص) مفتخریم».

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل صحیفه سجادیه مجموعه دعاهای امام سجاد(ع) و آینه‌ای است كه تصویر اجتماع آن روز را در آن می‌توان دید. بیزاری از كردارها و گفتارها، پناه بردن به خدا و روشن كردن راه درست در پرتو تربیت دین و قرآن و پاكیزه ساختن جان‌ها از آلایش در این كتاب است؛ گویی امام(ع) می‌خواهد تا آنجا كه ممكن بود به زبان دعا مردم را به خدا پیوند دهد.

جعفرزاده انتقال نهضت حسینی(ع) به جامعه اسلامی را مهم‌ترین رسالت حضرت امام سجاد(ع) عنوان کرد و گفت: حضرت امام زین العابدین(ع) نقش بسیار مهمی در احیای عاشورا و از بین بردن شجره ملعونه بنی‌امیه داشتند و آنجایی که مهم‌ترین کار امام حسین(ع) و قیام عاشورا براندازی بنی‌امیه بود، این مهم را امام سجاد(ع) تکمیل و به نتیجه رساندند و نهضت حسینی(ع) را به جامعه اسلامی منتقل کردند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل افزود: دوران امامت امام سجاد(ع) در جریان کربلا آغاز شد و در دوران خفقان و اوج قدرت بنی‌امیه ادامه پیدا کرد، لذا سخت‌ترین دوران امامت را داشتند، اما آن‌حضرت با روش‌های مختلفی که میسرترین آن خطابه، مناجات و زبان دعا بود روح ایمان و یاد عاشورا را در جامعه زنده نگه داشتند.

وی بیان کرد: قرآن، نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه کتاب‌های منبع در تربیت انسان هستند و ما باید خود را به این منابع ارزشمند معنوی وصل کرده و افراد جامعه بویژه نسل جوان را با این دایره‌المعارف‌ها آشنا کنیم.

انتهای پیام
captcha