سیدعلیرضا واسعی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی بیان کرد:یکی از بحثهای مهمی که باید در فلسفه تمدن مورد گفتوگو قرار گیرد این است که آیا تمدن چیزی است که میتوان آن را ساخت یا در فرآیند حیات یک جامعه شکل میگیرد.
عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی گفت: یکی از نقاط مؤثر حضور فیلسوف در شکلگیری تمدن و مخصوصاً تمدن اسلامی در خلق و خَرق معنا است چراکه فیلسوف میتواند با مراجعه به قرآن، معانی را خلق کند یا به نقد معانی دیگر بپردازد و راه را برای هویت تمدنی مسلمانان در جوامع کنونی هموار کند.
کتاب «گونهشناسی طلاب کنشگر در شبکه اجتماعی اینستاگرام» نگارش سیدمحمد کاظمی، عضو هیئت علمی پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی منتشر شد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم بیان کرد: دومین همایش «تحقیقات کاربردی در حوزه قرآن و حدیث» که از سوی این دانشگاه برگزار میشود فراخوان مقاله داد.
حجتالاسلام علی نصیری، استاد سطح خارج حوزه علمیه در یادداشتی ضمن انتقاد از تمرکز دروس معارف در مقطع کارشناسی تاکید کرد: روش معارف از نظر نوع برنامهریزی آغازین، سرفصلها، متون، روش جذب اساتید و چگونگی ارایه آنها با اشکالات زیادی روبرو است.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در پیامی گفت: میراث فردوسی اکنون بیهیچ گزندی به روزگار ما رسیده است و بیش از همه، بر اصحاب دانش، تکلیف است که در این کارنامه غنی جستوجو کنند و فضیلتهای فردی و جمعی فراموش شده را احیا نمایند.