تقدیر جمعی از ائمه جماعات و مسئولان کانون‌های مساجد قم از شهردار تهران
کد خبر: 1437414
تاریخ انتشار : ۱۸ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۲۳

تقدیر جمعی از ائمه جماعات و مسئولان کانون‌های مساجد قم از شهردار تهران

گروه اجتماعی: جمعی از ائمه جماعات و مسئولان کانون‌های مساجد قم در نامه‌ای تشکرآمیز از اجرای طرح جلوگیری از اختلاط کارمندان مرد و زن در ادارات مختلف شهرداری تهران تقدیر و حمایت کردند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، متن نامه تشکر جمعی از ائمه جماعات و مسئولان کانون‌های مساجد قم به شهردار تهران به‌منظور اجرای طرح جلوگیری از اختلاط کارمندان مرد و زن در ادارات مختلف شهرداری تهران به شرح زیر است: 

بسمعه تعالی

پیغمبراکرم(ص)، «مَنْ‏ سَنَّ سُنَّةً حَسَنَةً فَلَهُ أَجْرُهَا وَ أَجْرُ مَنْ عَمِلَ بِهَا، وَ مَنْ‏ سَنَ‏ سُنَّةً سَیِّئَةٍ، فَعَلَیْهِ وِزْرُهَا وَ وِزْرُ مَنْ عَمِلَ بِهَا إِلَى یَوْمِ الْقِیَامَةِ؛ کسى که طریقه خوبى را پایه گذاری نماید، اجر و ثواب هر کس که تا روز قیامت به آن عمل کند را دارا است و کسى روش نکوهیده‌ای را اختراع نماید، گناه آن و هر کس که عمل به آن تا روز قیامت کند بر عهده او است»، الکافی، الکلینی، ج ۵، ص۱۰.

برادر ارجمند جناب آقای محمد قالیباف، شهردار محترم و جهادی تهران بزرگ

با اهدای سلام و تحیت، اجرای طرح جلوگیری از اختلاط کارمندان مرد و زن در ادارات مختلف شهرداری تهران، اقدامی پسندیده و الهام گرفته از دین مبین اسلام است، این تصمیم شایسته و بجا که از آرمان‌های ناب مذهب تشیع نشئت گرفته از متشرع بودن مجموعه خدوم شما است؛ لذا به مواضع تخریب‌گر رسانه‌های غربی و افرادی ساده‌لوح در داخل کشور بلند‌گوی آنها شده‌اند وقعی ننهاده و این تصمیم را مصداقی از «لاَیَخَافُونَ لَوْمَهَ لآئِمٍ» بدانید و محکم پای آن بایستید. شکی نیست که معاشرت و مصاحبت دو جنس مخالف می‌تواند در پاره‌ای از موارد، از لغزش‌گاه‌های بزرگ به حساب آید، البته در تجربه اجتماعی و تاریخی نیز دیده می‌شود که این اختلاط به نفع بانوان نبوده است.

این گفتار رسانه‌های مغرض که «عصر ما، عصر ارتباطات است و اینگونه مسائل در دنیای امروز حل شده است»، نوعی مغالطه یا هوچی‌گری است؛ زیرا اولاً قرار داشتن در عصر ارتباطات، چه ربطی به نادیده گرفتن مرزها و حریم‌ها دارد؟ آیا می‌توان به بهانه عصر ارتباطات، آداب و ارزش‌ها و کرامت اخلاقی را زیر پا نهاد؟ ثانیاً؛ چه کسی باور می‌کند که اینگونه مسائل در دنیای امروز حل شده است؟ فحشا، فساد، ابتذال، مجلات ضد اخلاقی، روابط نامشروع اخلاقی، برنامه‌های مستهجن ماهواره‌ای، اینترنتی و ...، شواهد زنده و گویای فرورفتگی دنیای امروز در منجلاب ابتذال اخلاقی است.

در جواب باید متذکر شد فرمایش پیامبر(ص) و ائمه معصوم(ع) به حساسیت و دقت این موضوع به خوبی اشاره دارد. رسول خدا(ص) می‌فرماید‌: بین مردان و زنان نامحرم جدایی ایجاد کنید (تا با هم برخورد و تماس نداشته باشند) زیرا هنگامی که آنان رو در روی یکدیگر قرار گرفتند و با هم رفت و آمد داشتند، جامعه به دردی مبتلا خواهد شد که درمان نخواهد داشت. امام علی(ع) نیز می‌فرماید: اختلاط و گفتگوی مردان با زنان نامحرم سبب نزول بلا و بدبختی خواهد شد، و دل‌‌ها را منحرف می‌سازد. (میزان الحکمه).

اینجانبان جمعی از ائمه جماعات و مسئولان کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد استان مقدس قم این اقـدام شرعی و انقلابی جنابعالی در خصـوص تکـریم جایگاه انسان، جهت ترویج شعائر اسلامی و مذهبی، بسیار بجا، به موقع و مایه افتخار اقشار مؤمن و انقلابی می‌داند و این سنت حسنه را ارج می‌نهد.

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

captcha