کد خبر: 4313165
تاریخ انتشار : ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۲

نواخته شدن زنگ آغاز هفته پدافند غیرعامل در قم

آیین نواختن زنگ آغاز هفته پدافند غیرعامل، امروز، پنجم آبان‌ماه با حضور مرتضی حیدری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم، مهدی متقیان، مدیرکل پدافند استان قم و مدیران کل آموزش و پرورش در مجتمع آموزشی و فرهنگی دکتر حسابی برگزار شد.

نواخته شدن زنگ آغاز هفته پدافند غیرعامل در قمبه گزارش ایکنا از قم، آیین نواختن زنگ آغاز هفته پدافند غیرعامل، امروز، پنجم آبان‌ماه با حضور مرتضی حیدری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم، مهدی متقیان، مدیرکل پدافند استان قم و مدیران کل آموزش و پرورش در مجتمع آموزشی و فرهنگی دکتر حسابی برگزار شد.

مرتضی حیدری، معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم با تأکید بر ضرورت آمادگی در برابر تهدیدات نوین از جمله شایعات و جنگ رسانه‌ای گفت: همان‌طور که در دوران کرونا برای مقابله با ویروس از ماسک استفاده می‌کردیم، امروز نیز باید در برابر ویروس‌های خبری و اخبار جعلی هوشیار باشیم تا هیچ دشمنی جرئت تعرض به این سرزمین را نداشته باشد.

وی ضمن تبریک روز پرستار و گرامیداشت یاد و نام حضرت زینب(س)، ایشان را الگوی صبر و استقامت دانست و افزود: اگر حضرت زینب(س) نبود، کربلا در کربلا می‌ماند. امروز درس صبر و مقاومت را باید از ایشان بیاموزیم.

حیدری با قدردانی از دانش‌آموزانی که در این آیین به قرائت قرآن و اجرای سرود ملی پرداختند، اظهار کرد: همین لحظاتی که امروز در کنار هم سپری کردیم، برای شما دانش‌آموزان خاطره‌ای ماندگار خواهد بود. شما آینده‌سازان این کشور هستید و باید از اکنون با مفاهیم مهمی مانند پدافند غیرعامل آشنا شوید.

معاون سیاسی و امنیتی استانداری قم با اشاره به ضرورت آمادگی در برابر تهدیدات جدید از جمله جنگ رسانه‌ای و شایعات فضای مجازی گفت: همان‌طور که در دوران کرونا برای در امان ماندن از ویروس‌ها از ماسک استفاده می‌کردیم، امروز نیز باید در برابر ویروس‌های خبری و شایعات، هوشیار باشیم. دشمنان با استفاده از فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی به دنبال انتشار اخبار جعلی هستند و مقابله با این تهدیدات نیازمند آگاهی و آمادگی نسل جوان است.

وی تأکید کرد: هرچه آگاهی مردم، به‌ویژه نوجوانان و دانش‌آموزان نسبت به پدافند غیرعامل بیشتر شود، کشور در برابر تهدیدات مقاوم‌تر خواهد شد و هیچ‌کس جرأت تعرض به این سرزمین را نخواهد داشت.

حیدری در پایان، برای دانش‌آموزان آرزوی موفقیت کرد و گفت: با تلاش، احترام به معلمان و روحیه مسئولیت‌پذیری، آینده‌ای روشن و سرشار از خاطرات زیبا برای خود و جامعه رقم بزنید.

انتهای پیام
captcha