کد خبر: 4277901
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۳

افزایش 1600 تخت بیمارستانی به مراکز درمانی قم

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: در شاخصه‌های درمان با توجه به راه‌اندازی بیمارستان خاتم و نور حدود یک هزار و 600 تخت به دو هزار و 500 تخت استان اضافه می‌شود.

علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قمبه گزارش ایکنا از قم، علی ابرازه، رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در نشست خبری که امروز، دوم اردیبهشت‌ماه همزمان با هفته سلامت در سالن جلسات دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، ضمن قدردانی از نقش‌آفرینی رسانه‌ها به‌ویژه در دوران همه‌گیری کرونا اظهار کرد: حدود سه هزار و ۵۰ دانشجو در رشته‌های مختلف وجود دارد و با توجه به پردیس دانشگاهی، دانشکده‌ها در سطح شهر پراکنده است و در سال آینده برنامه‌ای برای تجمیع این دانشکده‌ها داریم.
 
وی با اشاره به پیگیری‌های جدی بر راه‌اندازی رشته کارشناسی ارشد «رسانه و سلامت» تصریح کرد: اقدام گامی مهم در راستای ارتقای سواد سلامت در جامعه و تعامل سازنده بین حوزه‌های علمی و رسانه‌ای است.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در حوزه پژوهش نگاه ویژه‌ای از لحاظ کمیت و کیفیت وجود دارد؛ در نظر داریم داده‌های موجود در پایگاه داده‌ای دانشگاه را تبدیل به پژوهش‌های علمی کنیم.
 
وی با بیان اینکه ظرفیت بالای مراکز درمانی استان قم باید در مسیر تولید علم به‌کار گرفته شود، اظهار کرد: بیمارستان تخصصی کودکان قم به‌عنوان یکی از مراکز برخوردار از تمامی تخصص‌های لازم، ظرفیت بالایی برای انجام پژوهش‌های کاربردی در حوزه سلامت دارد.
 
ابرازه با اشاره به اینکه در حوزه بهداشت و پیشگیری، وضعیت شاخصه‌های سلامت استان وضعیت خوبی دارد، اما در بحث زیرساخت ضعف وجود دارد، بیان کرد: ۵۰ درصد مراکز بهداشتی و درمانی استان استیجاری بوده و ممکن است این مراکز در ادامه خدمت دچار مشکل شوند.
 
وی با بیان اینکه یکی از برنامه‌ها در سال جاری نوسازی ناوگان آمبولانس‌ها و ساخت مراکز فوریت‌های جاده‌ای و شهری است، افزود: در شاخصه‌های درمان با توجه به راه‌اندازی بیمارستان خاتم و نور حدود یک هزار و 600 تخت به دو هزار و 500 تخت استان اضافه می‌شود، یکی از چالش‌های دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انسانی تخصصی مانند پزشک و پرستار و نیروی غیر تخصصی است و حدود ۲۱ درصد از نیرو‌های موجود به صورت شرکتی استخدام هستند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم بیان کرد: در طول چهار ماه، معوقات پرسنلی، دارویی، تجهیزاتی، خدماتی و غذا بسیار زیاد بود و در طول این مدت ۱.۷ همت جذب منابع داشتیم، در حوزه پرسنلی نیز ۹ ماه کارانه برای پرستاران و هشت ماه برای دکترها، اضافه کار متوسط هفت ماه و حق مسکن و رفاهیات ۱۲ ماه سال ۱۴۰۳ را پرداخت کردیم و سنوات پرسنلی قراردادی امروز یا فردا پرداخت خواهد شد.
 
ابرازه یادآور شد: در حوزه بهداشت حدود ۴۰ میلیارد تومان به پیمانکاران، بهورزان و نیرو‌های شرکتی بدهکار بودیم که پرداخت شد و کارانه‌ای که به بهورزان پرداخت می‌شد ۳۰۰ هزار تومان بود که به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تبدیل شد.

وی در ادامه از بهبود روند تأمین دارو، رضایت شرکت‌های دارویی و کاهش چشمگیر لیست‌های انتظار جراحی و ویزیت‌های دولتی خبر داد و تأکید کرد: تلاش مجموعه دانشگاه بر ارائه خدمات درمانی با کیفیت مطلوب و دسترسی آسان‌تر برای شهروندان متمرکز شده است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به تدوین برنامه جامع سه‌ ساله دانشگاه علوم پزشکی قم برای ارتقای خدمات سلامت اظهار کرد: با هم‌افزایی تمامی نهادها و همراهی مردم، گام‌های مؤثری در جهت تحقق سلامت پایدار و عادلانه در استان برداشته شود.

انتهای پیام
captcha