کد خبر: 4247995
تاریخ انتشار : ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
حجت‌الاسلام مؤمنی:

سبک‌ رفتاری حضرت فاطمه (س) برای همه درس است

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) برای همه ما اسوه هستند، گفت: ایشان در اوج ابتلائات یک‌بار از گرفتاری‌های خود حرفی نزدند و در خطبه‌ای که ایراد کردند حمد و ثنا و شکر الهی را به‌جای آوردند، بنابراین نباید بگذاریم که مشکلات زندگی ما را از وادی شکر خارج کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید حسین مؤمنیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسین مؤمنی، استاد حوزه علمیه در سخنرانی معارفی شب گذشته، 22 آبان‌ماه حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه شیطان از طرق مختلف وارد می‌شود تا بندگان خدا را از وادی شکر خارج کند، اظهار کرد: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید شیطان از چهار جهت به انسان حمله می‌کند و از هر طرفی که حمله می‌کند با یک حربه خاص است و آخر این آیه نورانی می‌فرماید که تمام هدف شیطان از این حمله‌ها این است که بندگان خدا را از وادی شکر فاصله بدهد.

وی با بیان اینکه شیطان نداشته‌های ما را بزرگ و داشته‌های ما را بی‌مقدار و حقیر جلوه می‌دهد، گفت: این در حالی است که با عدل الهی سازگاری ندارد که آنچه خدا نداده است بر آنچه داده است پیشی بگیرد؛ زیرا یقیناً داشته‌های ما بیشتر است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه انسان باید از رهگذر محاسبه داشته‌های خود را ببیند و از رهگذر مراقبه از این فرصت‌ها و نعمت‌ها بهره بگیرد، ادامه داد: محاسبه است که انسان را در وادی شکر قرار می‌دهد، و اگر انسان به‌درستی محاسبه کند می‌بیند که قادر نیست شکر الهی را به‌جای آورد.

وی با بیان اینکه در مفاتیح محدث قمی پیامبر(ص) به امیرالمؤمنین(ع) فرمودند: «اگر کسی هر روز صبح به‌خاطر این نعمت‌ها خدا را شکر نکند ترس این دارم که خدا این نعمت‌ها را از او بگیرد» گفت: اولین نعمت شناخت خداوند است که درِ خانه او هستیم و بندگی خدا را می‌کنیم و دومین نعمت اینکه از امت پیامبر خاتم(ص) هستیم.

مؤمنی افزود: سومین نعمت این است که رزق ما را در دست خودش قرار داده و ما را محتاج شرار خلق نکرده است و چهارم اینکه گناهان و نقایص ما را می‌پوشاند و ما را جلوی مردم بی‌آبرو نکرد.

وی تصریح کرد: ما نعمت‌های فراوانی داریم که ممکن است؛ چون غرق در آن هستیم قدر آن را ندانیم؛ بنابراین باید قدردان نعمت‌هایی که خدا به ما داده است باشیم و شکر خدا را به‌جای آوریم.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت در ادامه با بیان اینکه حضرت فاطمه(س) بعد از پیامبر خدا گرفتار ابتلائات فراوان و مصائب شدیدی شدند، اظهار کرد: وقتی حضرت زهرا(س) خطبه می‌خواند اول خطبه حمد خدا، ثنای خدا و شکر خدا را به‌جای می‌آورد، اینها آموزه‌های مکتب فاطمی است که در هر حالی انسان شکر الهی را به‌جای آورد.

وی با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) برای همه ما اسوه هستند و نباید بگذاریم که مشکلات زندگی ما را از وادی شکر خارج کند، افزود: حضرت فاطمه(س) در اوج ابتلائات یک‌بار از گرفتاری‌های خود حرفی نمی‌زند.

مؤمنی با بیان اینکه فقدان پدر خیلی برای حضرت فاطمه(س) سخت بود، گفت: حب شدید و علاقه فوق‌العاده بین حضرت فاطمه(س) و پیامبر(ص) برقرار بود، به‌گونه‌ای بود که شب و روز در فراق پدر اشک ریختند و فقط وعده وصل بود که حضرت فاطمه(س) را آرام کرد.

وی غربت امام را دیگر مصیبت بزرگ حضرت فاطمه زهرا(س) دانست و افزود: در وصیت‌نامه حضرت فاطمه زهرا(س) می‌گوید من راضی نیستم کسانی که به امام من پشت کردند در تشییع‌ جنازه من شرکت کنند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه ابتلای بعدی حضرت فاطمه(س) غصب فدک و محاصره اقتصادی حضرت بود، یادآور شد: بعد از پیامبر(ص) به خانه حضرت زهرا(س) که به فرموده پیامبر(ص) از برترین خانه‌هایی است که ذکر خداوند در آن برده می‌شود جسارت کردند و درب خانه را شکستند و به امیرالمؤمنین(ع) جسارت کردند؛ ولی در عین‌ حال حضرت فاطمه(س) حمد، ثنا و شکر الهی را به‌جای آوردند و از وادی شکر خارج نشدند.

انتهای پیام
captcha