به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین علوی تهرانی، استاد حوزه علمیه طی مراسم سوگواری شب شهادت حضرت معصومه(س) که در حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، با بیان اینکه قرائت سقیفه و قرائت بنیامیه با شعار عدالت صحابه سعی در کنار زدن و حذف امامت داشتند، اظهار کرد: ما نسبت به امامت پنج وظیفه داریم و باید تلاش نماییم بهدرستی به این پنج وظیفه عمل کنیم.
وی افزود: حیات جاهلی قبل از اسلام و حیات نبوی از شروع اسلام وجود دارد به همین خاطر وجود نبی گرامی اسلام میفرماید: اگر کسی میخواهد که حیاتش در حیات نبوی باشد و مرگش هم در دوره نبوت باشد و سکونتش در بهشت عدلی باشد که خداوند ساخته است باید پس از من، ولایت علی(ع) را بپذیرد.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت ابراز کرد: اولین گام جهت ارتباط با اهلبیت(ع) معرفت و شناخت حقیقی نسبت به حضرات معصومین است.
وی ادامه داد: دومین وظیفه ما در این دوران، محبت به خاندان عصمت و طهارت است و حقیقت دوستی باید در جان انسان شکل بگیرد؛ داشتن ولایت خاندان عصمت و طهارت سومین وظیفهای است که باید آن را بهدرستی کسب نماییم.
وی افزود: چهارمین وظیفه نسبت به ساحت مقدس اهلبیت(ع)، اطاعت از تمامی اوامر و دستورات حضرات معصومین است، چراکه طبق روایت اگر کسی تمامی عبادات را انجام دهد؛ اما قائل به عدم تبعیت از دستورات اهلبیت (ع) باشد اعمالش مورد قبول واقع نخواهد شد.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: شباهت داشتن به این ذوات مقدسه، پنجمین وظیفه است چراکه بدون داشتن شباهت به خاندان عصمت و طهارت نمیتوان مسیر درست را طی کرد و سلمان فارسی مصداق بارز این مسئله است.
وی ابراز کرد: امام باقر(ع) میفرماید: دین اسلام بر پنج پایه نماز، زکات، روزه، حج و ولایت پایهگذاری شده است؛ اما به هیچ یک از این ارکان بهاندازه ولایت تأکید نشده است؛ اما عدهای چهار رکن آن را قبول و رکن اصلی را فراموش کردهاند.
علوی یادآور شد: امام موسی بن جعفر(ع) در کلامی نورانی در خصوص بانوی کرامت میفرمایند «فداها ابوها» که نشاندهنده جایگاه ویژه این بانوی بزرگوار است.
سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به اینکه در زیارتنامه حضرت معصومه(س) از حضرت درخواست شفاعت میکنیم، ابراز کرد: مقام شفاعت حضرت معصومه(س) است و این منزلت در روایات بیان شده است.
وی ابراز کرد: یکی از مسئولیتهای حوزه علمیه تشکیل گروه متخصص جهت شرح زیارت جامعه کبیره با بیان ساده و شرح عمومی جهت استفاده عموم مردم است.
انتهای پیام