کد خبر: 4242049
تاریخ انتشار : ۲۲ مهر ۱۴۰۳ - ۰۷:۴۴
حجت‌الاسلام ماندگاری:

ظلم‌ستیزی و یاری مظلوم از عناصر عصر ظهور است

استاد حوزه علمیه گفت: اگر انقلاب امام عصر(عج) یک انقلاب جهانی است باید مردم دنیا نیز پذیرنده این ظلم‌ستیزی و یاری‌کننده مظلوم باشند که این از عناصر عصر ظهور است و منتظر واقعی باید برای یاری مظلوم فریاد بزند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه در سخنرانی مراسم جشن شام میلاد امام حسن عسکری(ع) که ۲۱ مهرماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر بانوی کرامت برگزار شد، اظهار کرد: فلسفه غیبت عدم لیاقت و فلسفه انتظار کسب تربیت و آمادگی برای ظهور است.

وی نهضت امام خمینی(ره) را مدرسه‌ای برای تربیت منتظران دانست و گفت: دوران انتظار پادگان تربیتی منتظران امام‌ زمان(عج) است و این پادگان به برکت انقلاب اسلامی به راه افتاده است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه عده‌ای خود را به جهالت زده‌اند و برکت انقلاب اسلامی را متوجه نمی‌شوند، اظهار کرد: ظلم‌ستیزی و نصرت مظلومان از شاخصه‌های منتظران ظهور است و امروزه در اقصی‌نقاط عالم حتی غیرمسلمانان از فلسطین دفاع و علیه اسرائیل شعار می‌دهند.

ماندگاری یادآور شد: در سال ۴۲ امام خمینی(ره) فریاد ظلم‌ستیزی سر داد و فقط عده کمی به این فریاد لبیک گفتند و باعث شد انقلاب شکست بخورد و امام تبعید شوند؛ اما در سال ۵۷ پذیرندگان انقلاب بیشتر شده و مردم نیز ظلم‌ستیز شدند و انقلاب به پیروزی رسید.

استاد حوزه علمیه افزود: اگر انقلاب امام عصر(عج) یک انقلاب جهانی است باید مردم دنیا نیز پذیرنده این ظلم‌ستیزی و یاری‌کننده مظلوم باشند که این از عناصر عصر ظهور است.

ماندگاری با تأکید بر اینکه منتظر واقعی کسی است که برای یاری مظلوم فریاد بزند و از ظالم بیزار باشد، افزود: امروزه تمام مردم دنیا فریاد مرگ بر آمریکا و اسرائیل سر می‌دهند و این به معنای آماده‌شدن دنیا برای ظهور است.

این کارشناس دینی با بیان اینکه لازم است برای تقویت بیداری اسلامی در دنیا تلاش و مقدمات ظهور را فراهم کنیم، یادآور شد: عده‌ای متأسفانه با پیشانی پینه‌بسته ولایت‌ستیز هستند و خود را عالم دهر دانسته و ادعا می‌کنند از ولی زمان بیشتر می‌فهمند.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه رزمندگان اسلام در لبنان، یمن، سوریه، عراق و… افزایش‌ یافته‌اند و مضاعف نیز خواهد شد، افزود: از دیگر عناصر ظهور، داشتن رزمنده‌های واقعی و جان‌برکف است که بتوانند امام‌ زمان(عج) را یاری کنند.

وی با تأکید بر اینکه واجب است از مظلومان عالم مخصوصاً مردم مظلوم غزه و لبنان حمایت و دفاع کنیم، اظهار کرد: اگر رزمندگان هشت سال دفاع مقدس نبودند صدام و دشمنان، ایران را فتح می‌کردند؛ اما به برکت رزمندگان اسلام ایران پیروز میدان شد. لازم است رزمندگان اسلام با تمام توان نظامی علیه اسرائیل جنگ کنند و تجهیزات نظامی خود را قوی‌تر نمایند.

ماندگاری از دیگر عناصر مهم عصر ظهور را تربیت مدیران کارآمد جهت اداره امور دانست و گفت: این انقلاب دائماً در حال حرکت است و قائم به فرد نیست و با شهادت هر فرماندهی، ده‌ها فرمانده دیگر تربیت و جانشین می‌شوند.

انتهای پیام
captcha