زینب مروج، داور صوت و لحن مرحله استانی چهلوهفتمین دوره مسابقات قرآن کریم در گفتوگو با ایکنا از قم، ضمن بیان سطح برگزاری این دوره از مسابقات قرآن گفت: هر سال شاهد این هستیم که افرادی بهصورت متداول شرکت کرده و رقابت هم بین آنها بسیار تنگاتنگ است. یکی از دلایلی که باعث این موضوع است، حلقه مفقوده دورههای فوقبرنامهای است تا افراد به این مسابقات جذب شوند.
وی ادامه داد: البته دورههایی در سال گذشته بهصورت مجازی برگزار شد، اما آنطور که باید کارساز نبود و پیگیری نشد. این کارگاهها باید تشویقی و امتیازی برگزار شود تا افراد جذب شوند.
مروج با بیان اینکه در بخش نوجوانان، فرم داوری را در رشتهها باید آسانتر گرفت، گفت: متسابقان باید به اساتید و دورهها معرفی شوند. بارها شاهد این قضیه بودم که بعد از مسابقه از داوران سؤال پرسیده شده است که باید به کجا برای آموزش و تمرین مراجعه کنیم.
وی ابراز کرد: اطلاعرسانی قوی از نحوه حضور افراد به غیر از متسابقان، باعث برگزاری پرشورتر مسابقه میشود بنابراین با وجود اطلاعرسانی ضعیف، عدم حضور افراد در مکان مسابقه باعث دلسردی میشود. این گردهمایی میتواند در مکان و فضاهای عمومی شهر برگزار شود.
مروج نداشتن جاذبه فضای مؤسسات برای کودکان و نوجوانان را دلیل گرایش نداشتن آنها به سمت مراکز قرآنی دانست و یادآور شد: وجود روشهای سنتی و قدیمی باعث میشود تا افراد رغبتی برای آموزش نداشته باشند و اگر هم میآیند از ادامه مسیر باز بمانند، برای آموزش قرآن باید جاذبه ایجاد کرد و بهروز شد.
داور مسابقات قرآنی اظهار کرد: دعوت از اساتید خوب و بهرهگیری از روشهای مناسب و نوین به جذب بیشتر کمک میکند. اساتید در آموزش بسیار تأثیرگذار هستند؛ چراکه اگر قرآنآموز در حین آموزش متوجه پیشرفت خود نشود دلسرد شده و از ادامه باز میماند.
انتهای پیام