کد خبر: 4237281
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۵
در گفت‌وگو با ایکنا مطرح شد

محافل قرآنی مردمی برگزار شود

داور مسابقات قرآنی گفت: مردم، فعالان قرآنی و متولیان مساجد برای برگزاری محافل و مجالس قرآنی باید خودجوش باشند و منتظر و متوقع از ارگان‌ها نباشند. هر فردی می‌تواند در مسجد و پایگاه محله یک محفل و جلسه خصوصی داشته باشد. هر کسی باید سهم خویش را در برابر قرآن برگیرد و نقش خود را به خوبی ایفا کند.

سعیده احمدی، داور حسن حفظ مرحله استانی چهل و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریمسعیده احمدی، داور حسن حفظ مرحله استانی چهل‌وهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، در گفت‌وگو با ایکنا از قم، با اشاره به سطح مسابقه و متسابقان این دوره، اظهار کرد: حضور متسابقان و مدعوین نسبت به سال قبل کمرنگ‌تر بود و متأسفانه تعداد کمی در مسابقات شرکت کرده بودند، سطح تلاوت در برخی رشته‌ها پیشرفت کرده بود و در برخی دیگر، شاهد تلاوت‌های درجه یک نبودیم و باید روی این موضوع بیشتر تمرکز شود. 

وی ادامه داد: عموماً در رشته حفظ کل قرآن، متسابقان قوی‌تر ظاهر شدند ولی در سایر رشته‌ها این‌طور نبود. برای جبران این موضوع قرآن‌آموزان باید با اساتید بیشتر در ارتباط باشند تا یادگیری مؤثر و تجربه بیشتری برای حضور در مسابقات داشته باشند.

احمدی گفت: از آنجایی که بنده با بعضی از متسابقان در ارتباط هستم، هنگام تمرین قبل از مسابقات شرایط بسیار مطلوبی از نظر اجرا دارند، اما زمانی که سخن از مسابقه به میان می‌آید، دچار اضطراب شده و باعث افت کیفیت کار آنان می‌شود، بنابراین به همین دلیل شرکت ‌کنندگان باید بیشتر در فضاهای شبیه مسابقات و ارتباط با داوران قرار بگیرند.

داور این دوره از مسابقات بیان کرد: اینکه داوران در کنار جایگاه متسابقان در سالن حضور داشته باشند، بستگی به سلیقه افراد است. اما به نظر بنده اگر مکان هر دو، چه متسابق و چه داور یکی باشد بهتر است، زیرا متسابق می‌تواند متوجه اشتباهات خویش شود و نیز این موضوع باعث اضطراب نشود.

احمدی با تأکید بر برگزاری کارگاه‌های افزایش مهارت برای کاهش اضطراب شرکت‌کنندگان، تصریح کرد: برگزاری مسابقه آماده‌سازی متسابقان قبل از مسابقات سراسری و ایجاد محافل قرآنی برای افراد حائز رتبه و شرکت‌کنندگانی که به‌صورت متداول شرکت کرده‌اند، باعث می‌شود تا اشکالات آنها بیان شود و با آمادگی بیشتری در مسابقه حضور پیدا کنند.

داور مسابقات سراسری قرآن کریم اظهار کرد: مطالبه ما این است که برای تأثیرگذاری بیشتر مسابقات بر عموم، از مردم به خصوص نوجوانان، دانش‌آموزان و پایگاه‌های بسیج نیز برای حضور در سالن مسابقات دعوت شود تا با آشنایی با این مسابقات به سمت فعالیت‌های قرآنی تشویق شوند.

وی با اشاره به اینکه امروزه فرزندان ما در معرض جنگ نرم و فضای مجازی قرار دارند و باید برای تربیت قرآنی آنان تلاش زیادی داشته باشیم، گفت: اگر والدین بخواهند تربیت دینی داشته باشند و فرزندانشان را به سوی قرآن سوق دهند، ابتدا باید خودشان قرآنی باشند و علاقه نشان دهند، چون فرزندان آینه تمام نمای والدین هستند. والدین قرآنی باید تصویر مناسبی به نمایش بگذارند و الگوی مناسبی باشند و با اخلاق و رفتار خوب فرزندان‌شان را تشویق کنند.

این داور مسابقات قرآنی اظهار کرد: فعالان قرآنی و متولیان مساجد برای برگزاری محافل و مجالس قرآنی باید خودجوش باشند و منتظر و متوقع از ارگان‌ها نباشند. هر فردی می‌تواند در مسجد و پایگاه محله یک محفل و جلسه خصوصی داشته باشد. هر کسی باید سهم خویش را در برابر قرآن برگیرد و نقش خود را به خوبی ایفا کند.

انتهای پیام
captcha