کد خبر: 4237257
تاریخ انتشار : ۲۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۲۰:۰۶

ذهنیت جوانان امروزی را نسبت به قرآن تغییر دهیم

متسابق مرحله استانی مسابقات سراسری قرآن گفت: خاطره خوب از قرآن باعث جذب افراد می‌شود الان وقتی کلمه قرآن را جوانان می‌شنوند، مراسم ختم، مرگ برایشان تداعی می‌شود. در صورتی که می‌توان با یک فضاسازی مناسب و جوایز ارزنده ذهنیت آنان را نسبت به عرصه قرآنی تغییر داد.

محمدرضا احمدی، متسابق رشته حفظ کل در مرحله استانی چهل ‌و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریممحمدرضا احمدی، متسابق رشته حفظ کل در مرحله استانی چهل ‌و هفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا‌ از قم درباره نحوه برگزاری مسابقه اظهار کرد: یکی از مسائل مهمی که در سازمان اوقاف قم احساس کردم؛ نظم در روند کارها است، تسریع در تحویل دادن کارنامه به متسابقین، استفاده از فضای عمومی و بهره بردن از اساتید مجرب و بین‌المللی همه؛ عاملی، برای بالا بردن سطح کیفیت مسابقات مطرح می‌شوند.

وی افزود: اینکه تمامی رشته‌ها با هم مسابقه می‌دادند و دسته‌بندی و زمانبندی خاصی برای هر رشته وجود نداشت، کمی اذیت کننده بود. درست است که کادر داوری، مجرب هستند اما بهتر می‌شد رشته‌های مشابه در یک روز مسابقه بدهند البته سعادتی شد و ما توانستیم دیگر دوستان خود را در رشته‌های دیگر ببینیم و تجدید دیداری حاصل شود. 

احمدی نبود چهره‌های جدید در این مسابقات را سطح بالای آن بیان کرد و گفت: افراد جدید در مسابقات وجود دارد اما باید قبول کرد مسابقات سازمان اوقاف از سطح بالایی برخوردار است و نباید انتظار داشت چهره‌های جدید به وفور دیده شود ولی از شاگردان خودم نیز جز شرکت‌کنندگان جدید این مسابقات هستند.

وی ادامه داد: ما باید مسابقات را به گونه‌ای برگزار کنیم که جوانان درگیر بشوند از طریق تبلیغ گسترده در فضای مجازی. همانطور که با پخش برنامه محفل ثبت نامی‌های ما در موسسه آموزش قرآن حرم چهار برابر افزایش پیدا کرد، زیرا مردم با فضای قرآنی آشنا شدند و زندگی افراد را در این زمینه مشاهده کردند همچنین با گذاشتن جوایز ارزنده در این راه می‌شود جوانان را به این راه تشویق کرد.

احمدی درباره تغییر ذهنیت جوانان ایده‌ای را مطرح کرد و افزود: خاطره خوب از قرآن باعث جذب افراد می‌شود الان وقتی کلمه قرآن را جوانان می‌شنوند به یاد مراسم ختم، مرگ و اندوه می‌افتند در صورتی که می‌توان با یک فضاسازی مناسب و جوایز ارزنده ذهنیت آنان را نسبت به عرصه قرآنی تغییر داد.

وی در پایان یادآور شد: باید با روند زمانه تغییر کرد در زمان قدیم یک ساعت کارتون یا فیلم پخش می‌شد و دیگر سرگرمی در کار نبود؛ خانواده‌ها دور هم گپ می‌زدند، ارتباطات میان مردم قوی بود و به جلسات مختلف در خانه‌های یکدیگر می‌رفتند اما الان فضای مجازی باعث جدایی افراد از یکدیگر شده و خانواده‌ها باید فرزندان خود را در فضای قرآنی قرار دهند تا با همسن و سالان خود رقابت کنند و با این فضا آشنا شوند.   

 

   

انتهای پیام
captcha