فاطمه دلیری، شرکتکننده رشته ترتیل مرحله استانی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم در گفتوگو با ایکنا از قم، با بیان اینکه خانواده نقش مهمی در ایجاد علاقه فرزندان به قرآن و مفاهیم آن دارد، اظهار کرد: پدر و مادرم جزو مشوقان اصلیام بودند و از دوران کودکی خاطرات خوشی از پخش صوت استاد پرهیزگار در خانه ما در ذهنم یادگار است.
این حافظ کل قرآن کریم افزود: حفظ قرآن را از سنین کودکی آغاز کردم اما فعالیت حرفهای را در دوران نوجوانی ادامه دادم و حافظ کل قرآن شدم. به برکت حفظ قرآن و استماع زیاد تلاوت، از همان ابتدا در مسیر یادگیری و ارتقای صوت و لحن و تجوید قرار گرفتم.
دلیری اظهار کرد: شرکت در مسابقات مختلف، تشویق اساتید بزرگوار، قرارگرفتن در محافل و اجتماعات قرآنی، اعزام برای حضور در مسابقات کشوری و یافتن دوستان قرآنی، همگی علاقه و انگیزهام را به این مسیر افزایش داد.
وی ادامه داد: هیچ چیز به اندازه حفظ قرآن باعث انس با کتاب خدا نمیشود چون خاصیت حفظ قرآن است که اگر بسیار تکرار نشود به حد تسلط نمیرسد و اگر حافظ قرآن باشی، شیرینی تلاوت کلام الهی قابل وصف نیست و با خواندن معمولی تفاوت دارد.
دلیری با اشاره به نقاط ضعف و قوت این دوره از مسابقات، بیان کرد: اسقبال از مسابقات خوب است اما از استان قم انتظار بیشتر است و حضور کمرنگ متسابقین در مرحله استانی شایسته شهر مقدس قم نیست و انتظار میرود تا هر سال شاهد حضور چهرههای جدید و کشف استعدادهای درخشان در عرصه قرآنی باشیم.
وی تصریح کرد: برگزاری کلاسهای آمادگی برای علاقهمندان به شرکت در مسابقات قرآن پیش از آغاز مرحله استانی میتواند مشوق و انگیزهای برای افرادی باشد که تاکنون در مسابقات شرکت نکردند و قصد دارند خود را محک بزنند، اگرچه شوق، علاقه و پیگیری خود افراد نیز مهم است.
شرکتکننده رشته ترتیل مرحله استانی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اظهار کرد: بسیاری از افرادی که رتبه کشوری مسابقات قرآن را بهدست آوردند، ترتیل قرآن کریم را با تلاشها و پیگیری خودشان آموختند و وابسته به کلاس یا استاد خاصی نبودند.
وی افزود: طی دوسال گذشته پیش از مسابقات کشوری، کارگاهی با اساتید مطرح در زمینههای تجوید و لحن تشکیل شد که مؤثر و مفید بود، اگر این کلاسها در مقاطع پایینتر مانند همین مسابقات استانی نیز تشکیل میشد، شاهد حضور افراد بیشتری در عرصه مسابقات بودیم که به مرور زمان پیشرفت میکردند.
دلیری در پایان با اشاره به اینکه در عرصه ترویج قرآن کریم و افزایش جذب جوانان به این عرصه کم کاری شده است، تصریح کرد: اقدامات شایستهای مانند برنامه محفل که در صداوسیما تهیه و پخش شد، بسیار مفید بود اما کافی نیست و باید در ذهن مردم فضای قرآنی یک فضای شاد و با نشاط شکل بگیرد تا مردم علاقهمند شوند.
انتهای پیام