کد خبر: 4236010
تاریخ انتشار : ۲۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۴
حجت‌الاسلام رفیعی:

تبلیغ مبانی دین در رسانه ملی نهادینه شود

استاد حوزه علمیه قم گفت: تبیین مسائل و تبلیغ دین از رسالت‌های مهم صدا‌وسیماست و باید مبانی دین را در رسانه ملی نهادینه کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه شامگاه ۲۰ شهریورماه در محفل معارفی حرم بانوی کرامت با بیان اینکه ماه ربیع‌الاول منشأ تاریخ اسلام است و این ماه از چند جهت به رسول خدا منسوب است، بیان کرد: در تاریخ اسلام افرادی هستند که پیامبر(ص) را خوب می‌شناختند و با ایشان حشر و نشر داشتند و آنان وصاف‌النبی یعنی توصیف‌کنندگان پیامبر(ص) هستند.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: در میان اصحاب پیامبر(ص) کسی به اندازه امام علی(ع) ایشان را نمی‌شناخت، چون ۳۳ سال شبانه‌روز با رسول اکرم(ص) همراه بود و ارتباط این دو به‌قدری نزدیک بود که قرآن امام علی(ع) را جان پیامبر(ص) خطاب کرده است.

وی بیان کرد: امام علی(ع) در پاسخ به سؤال امام حسین(ع) مبنی بر اینکه پیامبر(ص) در خانه چگونه بودند، گفتند که جد شما وقتی وارد خانه می‌شد، وقت خود را سه قسمت تقسیم می‌کرد، بخشی برای خدا و عبادت، بخشی دیگر برای خودش و بخش دیگر برای خانواده وقت می‌گذاشت و بخشی که برای خانواده بود، هیچ‌وقت لطمه نمی‌خورد.

رفیعی افزود: در نظام خانواده امروز متأسفانه این‌گونه نیست و خانواده درگیر موضوعات دیگری هستند، بنابراین تقسیم وقت برای خانواده خیلی مهم است و حضرت بسیار تذکر می‌دادند که خانواده را مهم بشمارید.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: روایت است که پیامبر(ص) به رایحه خوش و آراستگی اهمیت می‌دادند و می‌گفتند که خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد و ۳۰۰ روایت درباره لباس پوشیدن در وسائل‌الشیعه ذکر شده است.

سخنران حرم بانوی کرامت تصریح کرد: پیامبر اسلام(ص) فرمودند، مردی که به زنش ابراز محبت کند از هر هدیه‌ای بالاتر است و فرهنگ دین ما با غرب تفاوت دارد و آنها به‌دنبال جایگزین هستند، بنابراین خدمت به خانواده از سیره اهل بیت(ع) است. همسر از نظر قرآن از جان شماست و ازدواج می‌کنید تا آرامش پیدا کنید، چراکه باعث مودت و محبت شدید می‌شود و همسر نیز باعث رحمت است.

رفیعی گفت: سؤال دوم امام حسین(ع) از امام علی(ع) در خصوص پیامبر(ص) این بود که ایشان بیرون از خانه چگونه بودند و ایشان پاسخ دادند که زبان خود را کنترل می‌کرد، مگر جایی که حرف مفید باشد. باید یقین کنیم که صحبت مفید است و پیامبر(ص) هیچ‌گاه حرفی که موجب سرزنش دیگران بشود را نمی‌زدند و ایشان سعی داشتند تا الفت ایجاد کنند.

استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: از دیگر ویژگی‌های رسول خدا(ص) این بود که بزرگ هر قومی را احترام می‌کرد، حتی اگر کافر بود و همچنین پیامبر(ص) جویای احوال اصحاب خود می‌شد ولی امروز این تفقد در بین ما از بین رفته است.

وی اظهار کرد: امام علی(ع) در خصوص نظام تربیتی پیامبر(ص) گفتند که ایشان کار‌های خوب و بد را متذکر می‌شد و این مسئله در نظام تربیتی امروز تشویق و تنبیه گفته می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم گفت: تبیین، تبلیغ دین و مسائل آن از رسالت‌های مهم صدا‌وسیما بوده و ملزم به نهادینه کردن مبانی دین در رسانه ملی است، بنابراین تبلیغات دینی و پاسخگویی به شبهات باید در قالب کلیپ‌هایی در فضای مجازی منتشر شود.

سخنران حرم بانوی کرامت یادآور شد: مقام معظم رهبری فرمودند که رسانه باید به کمک دین بیاید و هوش مصنوعی و از این چنین ابزار‌هایی باید برای ترویج دین و مبانی آن بهره ببریم.

انتهای پیام
captcha