کد خبر: 4235598
تاریخ انتشار : ۱۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۸
حجت‌الاسلام فرحزاد تبیین کرد

راه ارتباط معنوی با امام زمان(عج) چیست

استاد حوزه علمیه قم گفت: افرادی که مطیع در امر بندگی و دارای نیت خالص هستند، می‌توانند با امام زمان(عج) ارتباط معنوی برقرار کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین حبیب‌الله فرحزاد، استاد حوزه علمیه قم در  محفل معارفی حرم بانوی کرامت که شب گذشته، ۱۸ شهریورماه برگزار شد، با بیان اینکه حرارت خباثت از آتش جهنم است و اگر بخیل خود را اصلاح نکند، از بدترین و شقی‌ترین انسان‌هاست، اظهار کرد: پیامبر اسلام(ص) فرمودند: کسی که حاجت می‌خواهد، زیاد صلوات بفرستد و نباید سیل صلوات را رها کنید، چراکه غصه‌ها می‌رود و رزق و روزی بیشتر می‌شود.

وی بیان کرد: قبل از اینکه ما بشنویم، امام زمان(عج) می‌شنود و ایشان شاهد است، حدیثی داریم از امام رضا(ع) که فردی به ایشان عرض کردند که برای خودم و خانواده‌ام دعا کن و حضرت پاسخ دادند که ما پیش از اینکه شما بخواهید، شما را دعا می‌کنیم.

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه امام رضا(ع) قسم خوردند که اعمال انسان‌ها به ما عرضه می‌شود و اگر اعمال بدی باشد، ما برای شما طلب استغفار می‌کنیم، گفت: در اصول کافی آمده است که اگر دعا و عنایت امامان نباشد، همه زندگی انسان مختل می‌شود، چون آنها واسطه فیض هستند.

استاد حوزه علمیه قم ادامه داد: در قرآن آمده است که هر کاری می‌خواهید بکنید، خدا می‌بیند و در دید خداوند هستید و غیر از معبود، پیامبر و مؤمنان هم می‌بینند که مقصود از مؤمنان، چهارده معصوم(ع) هستند.

سخنران حرم بانوی کرامت تصریح کرد: برخی غرق علم و دنیا هستند و حرص آنها را دارند، اما پیامبر(ص) نیز حرص هدایت مردم را داشتند. امیرالمؤمنین(ع) فرمودند همان‌طور که برای مال دنیا حرص می‌زنید، بیشتر از این به عمر خود حریص باشید و آن را مغتنم بشمارید. حرص امام رضا(ع) بر شادی دل‌هاست و ایشان فرموده‌اند که حرصم این است که دل مؤمنان را شاد کنم.

استاد حوزه علمیه قم با تصریح بر اینکه باید انفاق کنیم و سعی در کمک به دیگران داشته باشیم، گفت: در حدیثی از امام حسن عسکری(ع) آمده است که دو صفت است که می‌توان با امام زمان(عج) ارتباط معنوی بگیریم و آنها «طاعت و بندگی» و «نیت و اعمال با اخلاص» هستند.

سخنران حرم بانوی کرامت اظهار کرد: باید تسلیم امر خداوند باشیم و کار‌های خود را نیت خالص و اخلاص انجام دهیم، چراکه تمام موجودی ما در روز قیامت اعمال خالص از جمله عبادت و زیارت قابل قبول است.

انتهای پیام
captcha