کد خبر: 4225789
تاریخ انتشار : ۱۹ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
سخنران هیئت خادم‌الرضا(ع):

راه توبه به روی احدی بسته نیست

حجت‌الاسلام والمسلمین ظهیری با بیان اینکه نباید گناه کرد اما با چهار گناه هم از بخشش خداوند ناامید نشوید، بیان کرد: راه توبه باز است و خاتم الأنبیاء می فرمایند خداوند این راه را به روی احدی نبسته است.

حجت‌الاسلام والمسلمین ظهیری، استاد حوزه علمیهبه گزارش ایکنا از قم، حجت‌الاسلام والمسلمین عباس ظهیری، استاد حوزه علمیه قم در ششمین شب عزاداری دهه اول محرم هیئت خادم‌الرضا(ع) که شامگاه 18 تیرماه در ورزشگاه حیدریان قم برگزار شد، گفت: امروزه فضای مجازی و اینترنت، کانال‌ها و گروه‌هایی که در این فضا ایجاد شده است، دنیا را به یک دهکده بلکه به‌عنوان یک خانه تبدیل کرده است. 

وی افزود: اینترنت کاری کرده است که هر خبری در این عالم اتفاق می‌افتد به سرعت شگفت‌انگیزی در همه دنیا پخش می‌شود و اتفاقات سیاسی، اجتماعی و اخلاقی به سرعت شگفت‌انگیزی میان جوانان منتشر می‌شود.

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه متأسفانه حتی جوانان وقتی می‌خواهند استراحت کنند در کنار خودشان موبایل دارند، ادامه داد: روزی خواهد رسید که از این هم بدتر خواهد شد تا جایی که این مسئله هوش مصنوعی یک از مسائل روز جامعه است.

ظهیری اضافه کرد: حتی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز در مورد این مسئله صحبت کردند و این نشان می‌دهد که در شرایط خاصی قرار داریم و بسیاری از جوانان و خانواده‌ها برایشان سؤال است که چه باید کرد؟ البته این سؤال که «نجات در این عالم از آن کیست؟» همیشه بوده و ادامه هم دارد و خواهد داشت و همواره سؤال می‌شده است که ما در این گیرودار چه باید کنیم؟

سخنران هئیت خادم‌الرضا(ع) اظهار کرد: حتی در زمان اهل بیت(ع) و خاتم‌الأنبیا(ص) نیز این سؤال بوده و وقتی از ایشان سؤال می‌کنند، می‌فرمایند که تنها راه نجات در این عالم تمسک به قرآن و توسل به اهل بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه نباید گناه کرد، اما با چهار گناه هم از بخشش خداوند ناامید نشوید، بیان کرد: راه توبه باز است و خاتم‌الأنبیا(ص) می‌فرمایند که خداوند این راه را به روی احدی نبسته است. اگر کسی به حسب گناهی که مرتکب شده با خودش فکر کرد که دیگر از دست خدا هم کاری برنمی‌آید، گناهی از این بالاتر نیست و نباید از خداوند ناامید باشد که خداوند همه گناهان را می‌بخشد.

ظهیری اضافه کرد: اینکه شب عروسی به همسر خود اعتراف به گناهانی را کنید که باعث متلاشی شدن زندگی شما شود، اشتباه است و نباید اعتراف به گناهان کرد که خداوند ستار‌العیوب است و اجازه نمی‌دهد که شما معصیت خود را فاش کنید.

استاد حوزه علمیه بیان کرد: خداوند فرموده‌اند که هر بنده‌ای در خانه من را بزند من او را می‌بخشم به‌جز یک گروه که آن گروه را هیچ‌وقت نمی‌بخشم و آن گروه قاتلان حضرت سیدالشهدا(ع) در کربلا هستند. با این رحمتی که خدای متعال دارد دریچه‌های رحمت به روی قاتلان حضرت بسته شده است.

وی با بیان اینکه قرآن و عترت راه نجات هستند، گفت: در هیئت و مجلس امام حسین‌(ع) می‌توانید به این راه برسید و برای همین است که دشمن عجیب دارد در مورد قرآن و عترت کار می‌کند.

انتهای پیام
captcha