به گزارش ایکنا از قم، حجتالاسلام والمسلمین قاسمیان، کارشناس برنامه محفل در نشست تخصصی نقد و بررسی برنامه «محفل» که با حضور تهیهکننده، کارگردان و کارشناسان این برنامه، روز گذشته، 9 اردیبهشتماه در دانشکده دین و رسانه قم برگزار شد، یکی از عوامل مهم موفقیت برنامه محفل را اخلاص تیم تولید و عوامل سازنده آن دانست و اظهار کرد: همه عوامل برنامه محفل با اخلاص کار را انجام میدانند و این اخلاص آنان به کار برکت بخشید.
وی افزود: عملی و کاربردی نشان دادن قرآن کریم و مفاهیم آن از نقاط قوت این مجموعه تلویزیونی بود، در این برنامه با بیان نکات قرآنی کاربردی، خیلی از مسائل را پاسخ دادیم.
کارشناس برنامه محفل گفت: در این برنامه، روایت سوژهها در کنار مسائل قرآنی مورد استقبال قرار گرفت، مثلا مسئلهای مانند ربا یا سقط جنین با نکات قرآنی مطرح میشد.
وی اضافه کرد: در روایات ما قرآن به نام غذای آماده معرفی شده است، در حدیثی از رسول خدا(ص) آمده است: «أَنَّ هَذَا الْقُرْآنَ مَأْدُبَةُ اللَّهِ فَتَعَلَّمُوا مَأْدُبَتَهُ مَا اسْتَطَعْتُم» قرآن غذای آماده الهی است. برنامه محفل این روایت را تقویت کرد.
قاسمیان برنامه محفل را یک کار محض قرآنی دانست و اظهار کرد: ۲۵۰ نفر بیش از هفت ماه کار سوژهیابی و انتخاب سوژه را انجام دادند، تیمهای سوژهیاب این کار، با قرآن آشنا بودند، مثلاً تهیهکننده این برنامه یک دور تفسیر المیزان را خوانده بود.
وی افزود: در برنامه محفل، خط قرمز ما محرمات دین بود، در یک قسمت برنامه، فردی از مهمانان نکتهای اشتباه از قرآن بیان کرد که بنده به آن شخص متذکر شدم و آن قسمت نیز پخش نشد. برنامه تلویزیونی نیاز به جذابیتسازی دارد و تا زمانی که وارد محرمات نشدهایم باید اقتضای کار رسانهای حفظ شود.
قاسمیان یادآور شد: یکی از نوآوریهای این برنامه که موجب جذابیت بیشتر آن شد، بیان ساده و کوتاه مسائل تفسیری قرآن کریم بود، باید مسائل تفسیری را با زبان ساده و همه فهم به مردم بیان کنیم.
انتهای پیام