قرآن کریم برای اهل معرفت دستور زندگی و هدایتگری است
کد خبر: 4205179
تاریخ انتشار : ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۴۳
حجت‌الاسلام والمسلمین حاج‌ابوالقاسم:

قرآن کریم برای اهل معرفت دستور زندگی و هدایتگری است

سخنران حرم بانوی کرامت با بیان اینکه قرآن کتاب علم و معرفت است که اندیشه را سیراب می‌کند، گفت: قرآن کریم برای اهل معرفت سرچشمه تمام‌ناشدنی و دستور زندگی و هدایتگری است که راه خوبان را روایت و چشم دل را باز می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم، سخنران حرم بانوی کرامتبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری حرم حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمد حاج‌ابوالقاسم، سخنران حرم بانوی کرامت در بیان نکات تفسیری جزء اول در محفل جزءخوانی حرم مطهر بانوی کرامت که روز گذشته 22 اسفندماه برگزار شد، با تأکید بر اینکه در قرآن کریم هیچ شک و تردیدی نیست و یقیناً از طرف خداوند متعال نازل شده است، اظهار کرد: قرآن کریم به حق فروفرستاده شده و باطل در ساحت قرآن راه ندارد؛ قرآنی که شک و تردید در آن نیست، تعجب دوست و دشمن را برانگیخته و مؤمن و غیر مؤمن نیز به عظمت آن اعتراف کرده‌اند.

وی با بیان اینکه مسلمانان پیشرفت‌های اخلاقی، فرهنگی و معرفتی خود را مدیون قرآن هستند، ادامه داد: اصول نظم و وحدت اجتماعی مسلمین به‌واسطه قرآن است و قرآن کریم اندیشه مسلمانان را از بسیاری از خرافات، خشونت‌ها و ظلم‌ها رهایی بخشیده است؛ مسلمانان به‌واسطه قرآن از عزت‌نفس برخوردار شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که صبر و استقامت مردم مظلوم غزه را می‌توان محصول انس با آیات حیات‌بخش الهی دانست.

حاج ابوالقاسم تصریح کرد: قرآن کریم کتاب هدایت است که می‌خواهد انسان و جامعه انسانی را راهبری کند، این کتاب صرفاً برای تیمن و تبرک و یا صرفاً برای مجالس عقد، قبرستان‌ها و مجالس ختم و ترحیم نیست؛ بلکه قرآن کریم کتاب زندگی و زندگان است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه قرآن مایه بصیرت و باز شدن چشم‌ها و مایه هدایت و رحمت است، بیان کرد: این کتاب بر پیامبر(ص) فروفرستاده شد تا مردم از تاریکی به سمت نور هدایت شوند؛ خداوند متعال با این کتاب هر کس که به دنبال رضایت اوست را به راه‌های درست زندگی هدایت می‌کند.

وی ضمن اشاره به فراز‌هایی از آیات الهی با تأکید بر این که قرآن نصیحت‌گری است که به کسی خیانت نمی‌کند و هدایت‌کننده‌ای است که کسی را گمراه و سخنگویی است که به کسی دروغ نمی‌گوید، ابراز کرد: هیچ‌کس با قرآن هم‌نشین نشد مگر این که وقتی برخاست بر هدایتش افزوده و از کوری و گمراهی‌اش کم شد.

حاج ابوالقاسم با بیان اینکه هیچ‌کس بعد از قرآن نیازمند و هیچ‌کس بدون قرآن بی‌نیاز نخواهد بود، یادآور شد: باید با قرآن حرکت‌های معنوی انجام داده، به تربیت انسانی برسیم و با قرآن جامعه را اصلاح و همه جهات مادی و معنوی‌اش را طی کنیم؛ قرآن کریم کتابی است که باید بخوانیم و بفهمیم و بدان عمل کنیم.

وی با تأکید بر اینکه تطابق زندگی با آموزه‌های قرآنی سعادت در دنیا و آخرت را به دنبال خواهد داشت، گفت: قرآن کتاب علم و معرفت است که اندیشه را سیراب می‌سازد؛ قرآن کریم برای اهل معرفت سرچشمه تمام ناشدنی و دستور زندگی و هدایتگری است که راه خوبان را روایت و چشم دل را باز می‌سازد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت در بخش پایانی سخنان خود ضمن اشاره به ارائه طرح کلی اندیشه اسلامی در ماه مبارک رمضان، بیان کرد: از سه ماه قبل کار پژوهشی گسترده‌ای صورت‌گرفته و کتاب‌هایی تحت عنوان «مسطورا، فرصت زندگی با آیه‌ها» آماده شده است.

حاج ابوالقاسم بیان کرد: علاقه‌مندان برای شرکت در پوشش زندگی با آیه‌ها می‌توانند به سایت زندگی با آیه‌ها به نشانی zendegibaayeha.ir مراجعه نمایند؛ در ایام ماه مبارک رمضان کارشناسان قرآنی ۱۰ شبکه سراسری و استانی صداوسیما، مباحث قرآنی را ناظر به زندگی با آیه‌ها مطرح خواهند کرد.

انتهای پیام
captcha