مردم در انتخابات «مرد میدان» را انتخاب کنند / مخالفت با شورای نگهبان مخالفت با جمهوریت و اسلامیت نظام است
کد خبر: 3974099
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۰:۳۰
آیت‌الله اراکی:

مردم در انتخابات «مرد میدان» را انتخاب کنند / مخالفت با شورای نگهبان مخالفت با جمهوریت و اسلامیت نظام است

آیت‌الله اراکی ضمن بیان توصیه‌هایی در رابطه با انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: یک رئیس جمهور تحولگرا و جهادی و مخلص و میدانی می‌خواهیم و ان‌شاءالله مردم یک مرد میدان را انتخاب کنند.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله محسن اراکی روز گذشته در جمع دانش آموختگان سپاه علویون قم حاضر شد و به بیان توصیه‌هایی درباره انتخابات پیش رو پرداخت و اظهار کرد: معنای اصلی انتخابات اعلام فرمانبرداری از نظام تشکیلات الهی است که در رأس آن رسول اکرم محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم) و بعد از رسول خدا در عصر ما امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از سوی حضرت ولی عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم ولی فقیه قرار دارد.

وی در ادامه گفت: معنای انتخابات این است که مردم با انتخابات اعلام می‌کنند که ما فرمانبر این نظام تشکیلاتی هستیم و برای کمک به آن فرمانروای فعلی ما که ولی فقیه است یک بازوی اجرایی خوبی می خواهیم انتخاب کنیم. ان‌شاءالله یک انتخابات سالم با حضور حداکثری مردم داشته باشیم؛ یک رئیس جمهور تحولگرا و جهادی و مخلص و میدانی می خواهیم. ان‌شاءالله مردم یک مرد میدان را انتخاب کنند.

اراکی با اشاره به تفاوت نظام های الهی و غیرالهی اظهار کرد: یکی از تفاوت های دولت الهی با دولت های غربی و سکولار این است که در نظام غیر الهی کار حاکم و فرمانروا این است که مردم با همان وضعیت موجود اداره و مدیریت می‌کند اما در نظام الهی علاوه بر این آنچه وظیفه مدیریت جامعه است بالا بردن جامعه است؛ یعنی باید جامعه را رشد و ترقی بدهد و تربیت کند وظیفه تربیت جامعه بر عهده اوست ما فرمانروایان الهی را هادیان به سوی پیشرفت و مقامات بالا می دانیم.

نماینده خبرگان رهبری با اشاره به معیارهای انتخاب رئیس جمهور در انتخابات پیش رو بیان کرد: ما امروز در انتخابات پیش‌رو نیاز به یک بازوی اجرائی توانمند در مدیریت کشور ورفع نیاز مردم و مشکلات مردم داریم و هم یک بازوی اجرائی برای رهبری می خواهیم که هادی باشد و مردم از او اخلاق یاد بگیرند، عامه مردم از او سبک زندگی بیاموزند. خود رئیس جمهور باید در رأس اخلاق های خوب باشد و مردم از او تواضع، اخلاص، ورع و اجتهاد ببینند. ورع و ترس یعنی؛ حرفی که می زند بداند موافق با رضای خداست یا مخالف با رضای خداست اگر مخالف با رضای خدا بود نزند این حرف را نزند.

وی درباره تضعیف نهادهای رسمی و قانونی کشور تصریح کرد:  دشمن اگر از ما می‌ترسد به خاطر همین نهادهای مقتدر و شجاع و قدرتمند است؛ حال اگر کسی می‌خواهد آن ها را تضعیف کند این خیانت به ملت است و خلاف شرع است؛ کسی که می خواهد رئیس جمهور باشد نباید کسی باشد که این نهاد ها را تضعیف بکند.

وی در ادامه با اشاره به نقش قوه قضائیه در جلوگیری از فساد و تخلف گفت: اگر قوه قضائیه مقتدری نداشته باشیم عناصر فاسد جامعه را می خورند و نابود می کنند. جامعه نباید از قوه قضائیه بترسند. ما باید قوه قضائیه ای داشته باشیم که که در سایه این قوه قضائیه متخلفان ترس داشته باشند و در کنار آن مردم عادی احساس امنیت کنند. خب اگر قوه قضائیه را تضعیف کنند این صد در صد خواسته دشمن ملت ماست.

اراکی در آخر به نقش و اهمیت شورای نگهبان پرداخت و اظهار کرد: شورای نگهبان یک نهاد قانونی است و مخالفت با قانون به ضرر جامعه بوده و اگر قانون تضعیف شد مجرمین زیاد می‌شوند و یقین بدانید کسانی که تضعیف می کنند در تقویت مجرمان و تبهکاران تأثیر دارد، تضعیف قانون به نفع دشمن است و شورای نگهبان تضمین قانونی بودن نهادهاست؛ این نهاد تضمین‌کننده سلامت مجری و قانونگذاری است و افراد شورای نگهبان افتخارات کشور هستند. بعد از تصمیم‌گیری شورای نگهبان دیگر مخالفت با آن مخالفت با جمهوریت و اسلامیت نظام است. تضعیف نهادهای قانونی تضعیف جمهوریت و اسلامیت نظام است.

 

انتهای پیام
captcha