ایجاد اشتغال برای 11 هزار نفر از نیازمندان استان فارس
کد خبر: 3952922
تاریخ انتشار : ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۶

ایجاد اشتغال برای 11 هزار نفر از نیازمندان استان فارس

طبق اعلام معاون اشتغال و خودكفایی كمیته امداد امام خمینی(ره) فارس، طی 10 ماه سال جاری، 11 هزار و 470 نفر از مددجویان تحت پوشش این اداره‌كل شاغل شدند.

به گزارش ایكنا از فارس، سیداسماعیل جوادی حقیقی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد فارس امروز، 20 بهمن‌ماه در جمع خبرنگاران با بیان اینكه ایجاد اشتغال مددجویان تحت پوشش یكی از رسالت‌های این سازمان محسوب می‌شود، گفت: کمیته امداد استان مطابق با برنامه راهبردی عملیاتی خود در ایجاد اشتغال گروه‌های هدف، 3 راهبرد اصلی بهبود فضای کسب و کار، توسعه همکاری فعالان کسب و کار و  توسعه زنجیره‌های ارزش را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به همراهی ارگان‌ها و مؤسسات برون‌سازمانی با کمیته امداد، افزود: استفاده از ظرفیت مؤسسات مشاوره شغلی در آینده‌ای نزدیک در قالب برون‌سپاری جهت بخشی از فعالیت‌های اشتغال امداد، انجام می‌گیرد.

جوادی حقیقی اضافه کرد: برنامه‌ریزی، تمهید و تسهیل‌گری، نظارت و نظام ارجاع پیگیری برنامه‌های اشتغال تا تحقق درآمد پایدار، از جمله اقدامات موثر این نهاد بوده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد فارس با اشاره به اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارتی برای اشتغال پایدار مددجویان گفت: یکی از رویکردها و سیاست‌های این نهاد ارائه آموزش‌های مبتنی بر اشتغال پایدار و متناسب با بازار کار و همچنین آماده‌سازی نیروی کار ماهر برای ایجاد شغل است.

وی یادآور شد: دوره‌های آموزشی و مهارتی بر اساس استعدادسنجی و برحسب علاقه مددجویان برگزار می‌شود که در همین راستا، طی 10 ماه گذشته، 19 هزار و 374 نفر مددجو از آموزش‌های فنی و تخصصی شامل آموزش‌های مقدماتی، مهارتی و توسعه و پایدارسازی بهره‌مند شدند. همچنین پیرو آموزش‌های فنی و حرفه‌ای اجرا شده، با ایجاد تعداد 9559 طرح اشتغال، 11470 نفر از مددجویان شاغل شدند.

جوادی بیان كرد: مجریان طرح اشتغال که دوره‌های مهارتی را گذرانده‌اند در مسیر اجرای طرح‌های اشتغال با مشکلات و موانع کمتری روبه‌رو می‌شوند و مدیریت بحران بهتری دارند.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد فارس همچنین به محرومیت‌های استان در زمینه اشتغال خانوارها اشاره کرد و گفت: با توجه به ظرفیت‌های استان، به‌ویژه در مناطق روستایی و کم برخوردار، بیشترین اشتغال‌زایی در این مناطق و در زمینه کشاورزی، صنایع‌دستی و دامپروری انجام می‌شود.

انتهای پیام
captcha