قرآن سرچشمه مکتب امام(ره) است
کد خبر: 3952044
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۵

قرآن سرچشمه مکتب امام(ره) است

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که مکتب شهید قاسم سلیمانی‌ برگرفته از مکتب امام راحل(ره) بوده و مکتب امام راحل(ره) نیز از مکتب قرآن و عترت سرچشمه می‌گیرد، اظهار کرد: امام خمینی(ره) فردی است که تمامی ضدها را در وجود خود متبلور کرده بود، اما در کانون خانواده در اوج عاطفه قرار داشت.

مکتب امام(ره) از قرآن سرچشمه می‌گیردبه گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام سید شهاب‌الدین حسینی، مدیرکل اوقاف استان، امروز، 16 بهمن‌ماه در محفل انس با قرآن ویژه بانوان با عنوان «به لطف مادر» در محل امامزاده سید حمزه (ع) تبریز، با اشاره به تفسیری مبنی بر این‌که خداوند متعال خود قدر است و هر کس به وجود ایشان معرفت پیدا کند، حقیقت لیله قدر را درک خواهد کرد، اظهار کرد: قرآن صامت در زمان شب نازل شده و ظرف نزول و تجلی قرآن، شب است.

وی افزود: به تعبیر امام کاظم(ع) نیز حقیقت قرآن، فاطمه بوده و دامان ایشان ظرف تجلی ۱۱ قرآن ناطق است؛ فاطمه (س) رسالت، جلوه شریعت و در مقام اثبات قرار دارد و حقیقت رسالتی که در امامت جلوه می‌یابد نیز از دامن فاطمه ادامه یافته است.

حسینی، با اشاره به حدیث کساء، اظهار کرد: در این حدیث به خوبی می‌توان تفسیر کرد که محور عالم، وجود فاطمه (س) است و این عظمت اوست که پروردگار متعال ایشان را با عنوان «کوثر» نام برده و او را به پیامبر (ص) اعطا کرده است؛ حتی پیامبر(ص) و خدیجه کبری(س) پیش از به دنیا آمدن فاطمه (س) ۴۰ روز را به عبادت ویژه‌ای اختصاص می‌دهند تا از وجود معرفت خود بر وجود فاطمه (س) انتقال دهند.

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که فاطمه(س) در سال پنجم بعثت به دنیا آمده است، افزود: به یمن وجود فاطمه(س) و علی(ع) و با تلاقی لولو و مرجان دو اقیانوس مواج، حسن(ع)، حسین(ع)، زینب (س) و ام الکلثوم(س) پا به عرصه وجود می‌گذارند، سپس بعد از گذشت ۱۴۰۰ سال، یکی از مصادیق خیر کثیر قرآن یعنی از دامن فاطمه(س) حضرت روح الله خمینی پا به عرصه هستی گذاشته و دم مسیحایی این روح الله بعد از ۱۴۰۰ در بهمن ۵۷ به اسلام حیات دوباره می‌بخشد.

وی با تبریک سالروز ولادت حضرت فاطمه (س) و همزمانی این ایام با چهل ودومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: در جلالت و مقام حضرت زهرا (س) همین بس است که سوره کوثری که کوچکترین سوره قرآن از لحاظ واژه و محتوا است، اما در عین حال عظیم‌ترین سوره قرآن نیز شناخته می‌شود، به نام این حضرت نازل شده است.

حسینی اظهار کرد: امروز که خداوند متعال به ما توفیق داده و به برکت پیروزی انقلاب اسلامی تحت لوای ولایت قرار گرفتیم و در نظام ولایی تحت امر یک ولی زندگی می‌کنیم، باید پرسید کسانی که ۱۴۰۰ سال پیش پیامبر (ص) را ابتر می‌نامیدند، الان کجا هستند؟

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، در ادامه سخنانش به ویژگی‌های اخلاقی حضرت امام راحل (ره) اشاره کرد و افزود: امام خمینی(ره)، یک فقیه، فیلسوف، عارف، شاعر، سیاست مدار و ابرمرد مجاهدی بود که به حکومت طاغوت ۲۵۰۰ ساله شاهنشاهی را مهر خاتمه زد و مفهوم ولایت را از لابه لای کتاب‌ها بیرون کشید حکومتی را به علمداری اهل بیت (ع) بنیان نهاد.

وی با بیان این‌که مکتب شهید قاسم سلیمانی‌ برگرفته از مکتب امام راحل(ره) بوده و مکتب امام راحل(ره) نیز از مکتب قرآن و عترت سرچشمه می‌گیرد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) فردی است که تمامی ضدها را در وجود خود متبلور کرده بود، اما در کانون خانواده در اوج عاطفه قرار داشت، او کسی بود که در زمان پیری نیز نامه‌های عاشقانه برای همسر خود با نام قدس من، می‌نوشت.

حسینی با بیان این‌که راه شناخت بزرگی یک انقلاب، شناخت رهبر آن انقلاب است، گفت: انقلاب اسلامی ایران، انقلاب کبیر فرانسه نبود که بعد از ۲۰ سال مبانی خود را گم کند، این انقلاب اسلامی اکنون که وارد چله دوم خود می‌شود، ماحصل آن منشوری است که در اواخر سال ۹۷ به عنوان بیانیه گام دوم توسط خلف شایسته امام (ره) صادر شده است.

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، افزود: در ابتدای این بیانیه سه پیام برای ما ذکر شده بود که شامل «خودسازی، جامعه پردازی و تمدن سازی» می‌شود و بیان می‌کند که در راه رسیدن به طلوع خورشید ولایت عظما، این سه امر جز با همت مادران عالم نخواهد بود.

وی ادامه داد: بر اساس گفته امام(ره) مرد از دامن زن معراج می‌رود و این مادر است که باید نسل طیب و صالح به جامعه تحویل دهد، باید از این مکتب درس‌های بسیاری را بیاموزیم و بایستی زندگی ایشان در زمان قبل و بعد از ازدواج برای ما درس و الگو باشد.

حسینی با تاکید بر این‌که دشمن درصدد نابودی کانون خانواده‌ها و عاطفه‌ها است، گفت: آمار ۲۳ درصدی طلاق در کشور و ۴۳ درصدی طلاق در تهران نمود یک مصیبت است، این یعنی زندگی‌های ما از سبک زندگی فاطمه (س) و مهر بین علی (ع) و فاطمه (س) دور شده است.

مدیرکل اوقاف آذربایجان‌شرقی، با بیان این‌که اگر خانواده‌ها متلاشی شوند، جامعه دچار ولنگاری خواهد شد، اظهار کرد: سن ازدواج بالای ۳۰ سال و خانواده‌های تک فرزند نشانی بر این موضوع است و خانواده‌ها باید به تربیت فرزندان و نسل صالح هر چه بیشتر اهتمام ورزند.

محفل انس با قرآن کریم با عنوان «به لطف مادر» به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت زهرا (س) و میلاد حضرت امام خمینی(ره) و دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی ویژه بانوان با حضور چهره‌های قرآنی و مراکز قرآنی تبریز در آستان مقدس امامزاده سید حمزه(ع) تبریز برگزار شد.

انتهای پیام
captcha