مسجد محلی برای عمق‌بخشی به گفتمان‌های دینی باشد
کد خبر: 3895794
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۱۲

مسجد محلی برای عمق‌بخشی به گفتمان‌های دینی باشد

مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری با تأکید بر اینکه مسجد باید محلی برای عمق‌بخشی به گفتمان‌های دینی باشد، گفت: به یقین نقش امام جماعت در این راستا غیرقابل انکار است.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری،حجت‌الاسلام‌والمسلمین مهدی طاهری، مدیرکل تبلیغات اسلامی چهارمحال‌وبختیاری، امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه، در نشست هم‌اندیشی امامان محله منتخب استان، با تأکید بر اینکه در فرهنگ شیعی پایگاهی مهم‌تر از مسجد وجود ندارد، گفت: به یقین اگر مردم چنین احساسی ندارند، مسجد نتوانسته است نقش‌آفرین باشد.

وی با طرح این سؤال که چه باید کرد تا مسجد محل اعتماد مردم باشد؟ خاطرنشان کرد: مردم باید احساس کنند که اگر به مسجد آمدند، همه مشکلات آن‌ها برطرف می‌شود که در این بین روحانی مسجد نقش اساسی و کاربردی دارد.

حجت‌الاسلام طاهری با تأکید بر اینکه مسجد باید محلی برای عمق بخشی به گفتمان‌های دینی باشد، اظهار کرد: اگر مسجد توانست در این راستا نقش‌آفرین باشد، به یقین امام جماعت خوب عمل کرده است اما اگر غیر از این بود، امام جماعت نتوانسته است به خوبی به رسالت خود در مسجد بپردازد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با اشاره به اجرای طرح امام محله در استان، گفت: این طرح در مرحله نخست در مساجد منتخب استان با چشم‌انداز دو ساله برگزار می‌شود که اگر نتیجه‌بخش بود، در آینده در همه مساجد استان اجرا خواهد شد.

وی با بیان اینکه در طرح امام محله از فعالیت‌های مسجد با محوریت روحانی حمایت می‌کنیم نه از زندگی روحانی، تصریح کرد: در این طرح به دنبال با خاصیت کردن مساجد هستیم؛ مسجد باید محور حرکت فعالیت‌های فرهنگی و دینی شود.

حجت‌الاسلام طاهری با اشاره به تفاوت‌های نبی و امام اظهار کرد: نبی کسی است که تنها خبر می‌دهد اما امام دست فرد را می‌گیرد و به مقصد می‌رساند؛ به دنبال این هستیم که روحانی مسجد امام محله شود و همه فعالیت‌های محله را ساماندهی کند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان با تأکید بر اینکه اگر روحانی نقش محوری در محله داشته باشد، مردم به راحتی نمی‌گذارند او از مسجد برود، گفت: سرمایه اجتماعی باید در مسجد به عنوان مهم‌ترین پایگاه به خدمت اجتماعی تبدیل شود که در این بین نقش روحانیت غیرقابل انکار است.

وی با بیان اینکه مردم باید به جریان اعتماد کنند و مسجد بهترین محل برای اعتماد مردم است، افزود: نباید منتظر دستورالعمل‌های اداری باشیم؛ تنها در سایه مردمی بودن کارها پیش می‌رود.

حجت الاسلام طاهری، امام مسجد را فصل‌الخطاب تمام امور مسجد دانست و خاطرنشان کرد: باید با محوریت امام مسجد کارهای خیریه و نیکوکاری در مساجد رونق گیرد و این از مهم‌ترین نیازهای هر محله است.

گفتنی است در ابتدای این نشست نیز هر یک از امامان جماعت مساجد منتخب استان به این سؤال که چه کنیم مسجد بهترین و اثرگذارترین پایگاه اجتماعی باشد، پاسخ دادند و نظرات و پیشنهادات خود در این زمینه را بیان کردند.

انتهای پیام
captcha