به گزارش ایکنا به نقل از یورونیوز؛ این بستهها شامل خرما، دوغ، و غذاهای طبخشده با برنج، مرغ و سبزیجات مختلف است.
به گفته مسئولان این مسجد، برنامهریزی برای تهیه افطار نمازگزاران از 6 ماه پیش آغاز شده و 400 آشپز و سرآشپز و 500 نیروی خدماتی در این زمینه به کار گرفته شدهاند.
علاوه بر این، داوطلبانی نیز از سازمانهای خیریه در توزیع افطاری به مسئولان مسجد کمک میکنند.
شیخه الکعبی، مدیر شرکتی که تهیه غذا را برعهده دارد، میگوید: افتخار میکنیم که توفیق داریم به روزهداران خدمترسانی کنیم، زیرا دیدن روزهدارانی از کشورهای مختلف در زمان افطار حس باشکوهی است.
مسجد شیخ زاید، که بعد از مسجدالحرام و مسجدالنبی(ص) سومین مسجد بزرگ جهان است، در رمضان سال 2007 افتتاح شد.
انتهای پیام