جذب ۶۰۰۰ میلیارد تومان کمک خیرین در حوزه سلامت
کد خبر: 3801516
تاریخ انتشار : ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۸

جذب ۶۰۰۰ میلیارد تومان کمک خیرین در حوزه سلامت

گروه اجتماعی ــ رئیس شورای زنان مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به اینکه مجمع خیرین سلامت کشور تا سال ۹۶ نزدیک ۶۰۰۰ میلیارد تومان جذب خیرین داشته که در پروژه‌های سلامت وزارت بهداشت سرمایه‌گذاری کرده است، افزود: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۹۷ بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان به این حوزه کمک شود.

جذب 6000 میلیارد تومان کمک خیرین در حوزه سلامتشهلا میرگلو بیات، رئیس شورای زنان مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور، در گفت‌‌‌و‌‌گو با ایکنا از خراسان رضوی بیان کرد: از سال 89 مجمع خیرین سلامت کشور راه‌‌اندازی شد و با توجه به اینکه نیمی از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می‌دهد، در سال 93 بخش بانوان مجمع راه‌اندازی شد.
وی با بیان اینکه بانوان در امر خیر و مشارکت‌ها بسیار دخیل هستند و خود نیز راغبند تا در این مشارکت‌ها شرکت کنند، عنوان کرد: شورای زنان مجمع خیرین سلامت در 56 استان و شهرستان و در جاهایی که دانشکده علوم پزشکی دارد، تشکیل شده و حدود 75 درصد این مراکز در 63 مورد توانسته ایم ارائه خدامت داشته باشیم.
رئیس شورای زنان مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور افزود: یکی از شورای زنان در استان خراسان رضوی است و تاکنون همایش‌های خوبی برگزار کرده و به لحاظ جذب خیر نیز موفق عمل کرده است و در سطح استان با توجه به پروژه‌هایی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی اعلام شده توانسته‌اند اقدامات خوبی انجام دهند.
وی گفت: شورای زنان در امر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری فعالیت دارد و به جهت اینکه بهداشت ومقدم بر درمان است، در بخش نرم‌افزاری فعالیتش منوط به حوزه بهبود سبک زندگی، آموزش و پیشگیری و تحقیق و پژوهش است. 
میرگلو بیات ادامه داد: اگر غربالگری و پیشگیری انجام شود، جلوی بسیاری از بیماری‌های مادرزاد که هزینه زیادی به سیستم درمانی تحمیل می‌کند، گرفته خواهد شد. از طرفی بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان‌ها با پیشگیری از دوران جنینی دیگر اتفاق نخواهد افتاد.
رئیس شورای زنان مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور اظهار کرد: از آنجا که اساس خانواده بانوان هستند؛ لذا با رعایت رژیم غذایی و کاهش مصرف قند و چربی جلو بسیاری از بیماری‌ها را در خانواده خود می‌توانند بگیرند؛ لذا یک خانم خانه دار در صورت آموزش می‌تواند با اصلاح سبک زندگی و رژیم غذایی جلوی بروز بیماری‌های هزینه بر را بگیرد.
وی افزود: در حوزه سخت افزاری نیز یکی از کمیته‌هایی که داریم کمیته جذب خیرین است؛ از آنجا که بعضا اتفاق افتاده خیرین پرژه‌ای را شروع کردند که بی پایان مانده است، در این کمیته پس از جذب خیرین سرمایه گذاری به سمت پروژه‌هایی که توسط وزارت بهداشت تعریف شده است هدایت می‌شوند که در این امر وزارت بهداشت هم می‌تواند نیروی انسانی را تأمین کند و هم تجهیزات بدهد.
میرگلوبیات با تأکید به استفاده از ظرفیت بانوان در مجمع خیرین سلامت ادامه داد: مجمع خیرین سلامت کشور تا سال 96  نزدیک شش هزار میلیارد تومان جذب خیرین داشته که در پروژه‌های سلامت وزارت بهداشت سرمایه‌گذاری کرده است.
رئیس شورای زنان مشارکت‌های مردمی مجمع خیرین سلامت کشور بیان کرد: در وحله اول با توجه به تصمیم خیرین که بخواهند برای بیمارستان، درمانگاه، اورژانس و... سرمایه‌گذاری کنند و از سوی دیگر وزارت بهداشت نیز پروژه‌هایی تعریف کرده که خیرین به آن سمت هدایت می‌شوند به عنوان مثال اگر خیری در منطقه باشد که نیازی به امکانات درمانی نباشد این سرمایه‌گذاری به سمت مناطق محروم هدایت می‌شود.
وی افزود: با توجه به اینکه در روزهای پایانی سال 97 هستیم پیش بینی می‌شود تا پایان سال بالغ بر 700 میلیارد تومان جذب کمک از سوی خیرین شود که البته با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب امروز در زمینه جذب خیرین رشد قابل توجهی داشته‌ایم.
میرگلوبیات ضمن درخواست مشارکت حدااکثری و فعال بانوان در این امر خیر اظهار کرد: سلامت مقوله ایست که دولت به تنهایی از پسش برنمی‌آید و لذا کمک همه را به‌ویژه در امر بهداشت و پیشگیری می‌طلبد که در این خصوص پرداختن به مباحث آموزشی در راستای پیشگیری بیماری مهم است و اگر بانوان در این بخش گام بردارند سلامت خانواده و در نهایت سلامت کل کشور را در بر دارد.
انتهای پیام
captcha