کد خبر: 4320771
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
حجت‌الاسلام والمسلمین شریفی مطرح کرد

تداوم راه شهدا؛ وظیفه امروز ما

رئیس دانشگاه قم گفت: وظیفه امروز ما، تداوم راه آنهاست و این رسالت بیش از همه بر دوش مادران و همسران شهدا سنگینی می‌کند.

حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قمبه گزارش ایکنا از قم، به تقل از روابط عمومی دانشگاه قم، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمدحسین شریفی، رئیس دانشگاه قم در دومین گردهمایی مادران و همسران شهدای استان قم با عنوان «در مسیر عشق همراه با ارباب» که امروز،۱۲آذرماه در سالن شیخ مفید دانشگاه قم برگزار شد، ضمن گرامیداشت مقام والای خانواده شهدا، اظهار کرد: این دومین سالی است که خداوند این توفیق را نصیب دانشگاه قم کرده تا میزبان مادران و همسران شهدا باشد.

وی افزود: حضور یادگاران شهدا، فضای دانشگاه را معنوی می‌کند و به تعبیر بنده، خوراک معنوی یک‌سال دانشگاه در همین جلسه تأمین می‌شود؛ از حالا سال آینده برای سال آینده لحظه‌شماری می‌کنیم.

شریفی بیان کرد: شهدا عزیزترین داشته خود را برای عزت و شرافت ملت امام حسین(ع) فدا کردند؛ وظیفه امروز ما، تداوم راه آنهاست و این رسالت بیش از همه بر دوش مادران و همسران شهدا سنگینی می‌کند؛ همان وظیفه‌ای که حضرت زینب(س) و حضرت ام‌البنین(س) بر عهده داشتند یعنی روایتگری، روشنگری و جهاد تبیین.

رئیس دانشگاه قم تأکید کرد: جهاد تبیین سخت‌ترین نوع جهاد است که ابزار و مقدمات خود را طلب می‌کند؛ خانواده‌های شهدا در خط مقدم این جهاد هستند و ما نیز وظیفه داریم همیشه از آنان انرژی بگیریم و درخواست کنیم که ما را از دعاهای خیرشان محروم نکنند.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha