کد خبر: 4319946
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۵
حجت‌الاسلام ماندگاری:

تعظیم شعائر الهی پایبندی به عهد بندگی خداوند است

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه تعظیم شعائر الهی نشانه پایبندی به عهد بندگی خداوند است، گفت: هربار که در این محافل شرکت می‌کنیم، در حقیقت پیمانی تازه با خدا و اولیای الهی می‌بندیم، همان عهدی که در دعای عهد هر صبح با امام زمان(عج) تجدید می‌کنیم.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه قم، شامگاه هشتم آذرماه در محفل معارفی حرم مطهر حضرت معصومه(س) با اشاره به اهمیت حضور در مناسبت‌های مذهبی همچون ایام فاطمیه، بیان کرد: ماه مبارک رمضان، محرم و صفر و پیاده‌روی اربعین میثاقی با خدا و اهل‌ بیت(ع) است.

وی با بیان اینکه تعظیم شعائر الهی نشانه پایبندی به عهد بندگی خداوند است، افزود: هربار که در این محافل شرکت می‌کنیم، در حقیقت پیمانی تازه با خدا و اولیای الهی می‌بندیم، همان عهدی که در دعای عهد هر صبح با امام زمان(عج) تجدید می‌کنیم.

ماندگاری فهم و معرفت به معنی افزایش آگاهی نسبت به قوانین الهی و شناخت درست و نادرست، اطاعت به معنی عمل به واجبات و ترک محرمات، همراه با تبعیت از پیامبر و اولیای دین و استقامت به معنی پایداری در مسیر ایمان و مقاومت در برابر سختی‌ها تا رسیدن به عاقبت‌ به‌خیری و شهادت را سه شرط اساسی برای پایبندی به عهد و میثاق‌ با خدا و اولیای او برشمرد.

وی با اشاره به آیات قرآن کریم و تأکید بر اینکه رحمت الهی مشروط به رحم و انصاف میان مردم است، افزود: وقتی صاحبخانه به مستأجر، کارفرما به کارگر، مدیر به کارمند و ثروتمند به فقیر رحم نکند، چگونه می‌توان از خداوند انتظار رحمت داشت.

استاد حوزه و دانشگاه به اهمیت رعایت حق‌الناس، حجاب و عفت اجتماعی پرداخت و بیان کرد: هرگونه بی‌توجهی به قوانین الهی، نقض میثاق با خدا و اهل‌ بیت(ع) است. همان‌گونه که پیامبر اکرم(ص) و امام حسین(ع) در شرایط سخت بر رعایت حقوق مردم و اطاعت از خدا تأکید داشتند.

ماندگاری با اشاره به مشکلات اقتصادی و اجتماعی کشور، خطاب به مسئولان گفت: هر مسئول در جمهوری اسلامی باید بداند که جایگاه او با خون شهدا به دست آمده است. اگر خدمتگزار مردم باشد، عزت و توفیقش افزون خواهد شد و اگر خیانت کند، رسوا خواهد شد.

وی در پایان تصریح کرد: مردم در کنار حضور در مناسبت‌های مذهبی، سه شرط فهم، اطاعت و استقامت را رعایت کنند تا میثاق آنان با خدا و اهل‌ بیت(ع) به نتیجه برسد و برکات الهی بر جامعه نازل شود.

انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فرد
captcha