کد خبر: 4316488
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵

مسابقه کتابخوانی «به وقت آرامش» برگزار می‌شود

مسابقه کتابخوانی «به وقت آرامش» به‌مناسبت هفته گتاب و کتابخوانی از ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ماه با اهدای جوایز ارزنده‌ای نظیر ۵ کمک هزینه سفر به کربلای معلی، ۴ کمک هزینه سفر به مشهد مقدس، ۸ کمک هزینه سفر به شهر مقدس قم و بسیاری جوایز متبرک و نقدی دیگر برگزار می‌شود.

پوستر مسابقه کتابخوانیبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، مسابقه کتابخوانی «به وقت آرامش» با محوریت کتابی با همین عنوان نوشته حجت‌الاسلام احمد لقمانی در هفته کتاب و کتابخوانی برگزار می‌شود.
 
این مسابقه از ۲۴ تا ۳۰ آبان‌ماه برگزار می‌شود و در پایان به افراد برگزیده جوایز ارزنده‌ای نظیر کمک هزینه سفر به کربلای معلی به ۵ نفر، کمک هزینه سفر به مشهد مقدس به ۴ نفر، کمک هزینه سفر به قم به ۸ نفر، فیش غذای متبرک حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) به ۱۰ خانواده و کارت هدیه ۲۰ میلیون ریالی به ۱۰ نفر اهدا خواهد شد.
 
علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به فروشگاه کتاب فاطمی در صحن صاحب‌الزمان(عج) حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) و فروشگاه کتاب جامعه‌الزهرا در خیابان بوعلی شهر مقدس قم این کتاب را به صورت فیزیکی تهیه و یا به صورت اینترنتی از وبگاه‌های lib.amfm.ir و www.jz.ac.ir این کتاب را خریداری نمایند.
 
برای شرکت در این مسابقه افراد باید پس از تهیه کتاب و مطالعه آن، با مراجعه به سایت readcomp.ir و ثبت نام اولیه در آزمون مربوطه شرکت کنند.
 
اعلام اسامی برندگان همزمان با میلاد امیرالمومنین(ع) در تاریخ ۱۳ دی انجام خواهد گرفت.
انتهای پیام
captcha