کد خبر: 4315048
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۱
به همت جهاددانشگاهی قم

دوره آموزشی «هیستروسکوپی» ویژه پزشکان عراقی در قم برگزار می‌شود

جهاددانشگاهی استان قم در راستای تقویت توریسم‌درمانی دوره آموزشی «هیستروسکوپی» را ویژه پزشکان عراقی برگزار می‌کند.

دوره آموزشی «هیستروسکوپی»به گزارش ایکنا از قم، با توجه به ورود جدی جهاددانشگاهی قم در حوزه توریسم‌درمانی برنامه‌های گسترده‌ای در دست اجراست.
 
یکی از این برنامه‌ها، توسعه همکاری‌های بین‌المللی در حوزه درمانی و آموزشی است که در همین راستا نخستین دوره تخصصی به همت جهاددانشگاهی قم و با حضور پزشکان عراقی در قم برگزار می‌شود.
 
دروه تخصصی «هیستروسکوپی» با حضور شش نفر از پزشکان کشور عراق و با تدریس برجیس، ابراهیمی و علوی از پزشکان مرکز فوق تخصصی درمان ناباروی جهاددانشگاهی در این مرکز برگزار می‌شود.
 
با برگزاری این دوره دو روزه که در روز‌های پنجشنبه و جمعه، 15 و 16 آبان‌ماه جاری برگزار می‌شود، جهاددانشگاهی قم به اولین مراکزی در قم مبدل شد که در حوزه توریسم‌درمانی به شکل جدی و عملی وارد شده است.
انتهای پیام
دبیر:
محدثه نعیمی فر
captcha