کد خبر: 4280758
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۱

نمایش «دانشمندی با عروسک آبی» ویژه دانش‌آموزان برگزار می‌شود

نمایش «دانشمندی با عروسک آبی» به همت کانون خادمیاران تخصصی نمایش رواق نوجوان حرم بانوی کرامت ویژه دختران متوسطه اول و دوم برگزار می‌شود.

نمایش دانشمندی با عروسک آبیبه گزارش ایکنا از قم، کانون خادمیاران تخصصی نمایش رواق نوجوان حرم بانوی کرامت، همزمان با دهه کرامت نمایش «دانشمندی با عروسک آبی» را برای دختران متوسطه اول و دوم برگزار می‌کند.

نمایش «دانشمندی با عروسک آبی» نگرش جدیدی از برداشت حدیث «فداها ابوها» است که در آن همسایگان حضرت معصومه(س) داستان این حدیث را برای مخاطب بیان می‌کنند و چون بانو با همسایگان بسیار مهربان بودند در قالب این نمایش علم و محبت فاطمی به دختران دانش‌آموز منتقل می‌شود.

هدف از برگزاری این نمایش انتقال سیره و معرفی شخصیت بانوی کرامت و مهر و محبت بی‌انتهای بانوی کرامت به همسایگان و زائران و مجاوران ایشان است و بانوی کرامت نسبت به زائران و مجاوران خویش و به ویژه کودکان و دختران نوجوان بسیار مهربان و با محبت هستند و این نمایش یه دنبال القای مهر و محبت بی‌نهایت فاطمی به مخاطبان است.

در هفته اول دهه کرامت ۴ اجرا و در هفته دوم دهه کرامت ۷ اجرا از این نمایش در مدارس به روی صحنه رفته است و همچنین امکان افزایش رزرو در هفته دوم برای حدود ۳ هزار ۵۰۰ نفر مخاطب متوسطه اول و دوم وجود دارد.

این اجرا‌ها به درخواست مدارس انجام می‌شود و مدارس برای ثبت نام و دعوت برای اجرا می‌توانند به سایت آستان مهر مراجعه کنند.

یادآور می‌شود، در دهه کرامت برنامه‌های متنوعی برای دختران نوجوان در رواق نوجوان یا همان رواق معصومانه در نظر گرفته شده است که دختران با مراجعه به کانال معصومانه و عضویت در این کانال در پیام رسان ایتا به صورت حضوری و مجازی می‌توانند در برنامه‌های رواق معصومانه مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام
captcha