کد خبر: 4280361
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۰
رئیس مجلس خبرگان رهبری:

مجلس خبرگان رهبری دغدغه معیشت مردم را دارد

آیت‌الله موحدی کرمانی گفت: قشر ضعیف جامعه تحت فشار‌های اقتصادی هستند و به همین علت، مجلس خبرگان رهبری همواره نسبت به معیشت مردم دغدغه‌مند بوده و در جلسات متعدد داخلی، کمیسیون‌ها و اجلاسیه‌های رسمی به‌طور مکرر این موضوع را اعلام و از ادوار رؤسای‌جمهور درخواست کرده تا راهکار‌های بهبود وضع معیشت مردم را ارائه دهند و پی‌گیر معیشت آنان باشند. 

آیت‌الله موحدی کرمانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری

به گزارش ایکنا از قم، آیت‌الله محمدعلی موحدی کرمانی، رئیس مجلس خبرگان رهبری در سومین اجلاسیه رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری که صبح امروز، دوشنبه، ۱۵ اردیبهشت‌ماه در مجتمع یاوران مهدی(عج) قم آغاز شد، ضمن عرض تبریک به‌مناسبت دهه کرامت و اعیاد پیش‌ رو بیان کرد: مجلس خبرگان رهبری نقش بسیار پررنگ و بااهمیتی دارد و لازم است مجلس خبرگان رهبری از حسن نظارت مقام معظم رهبری در امور کلی کشور و راهنمایی‌های آگاهانه و مدبرانه ایشان قدردانی کند.

وی افزود: وظیفه خود می‌دانم نسبت به حادثه دردناک بندر شهید جایی بندرعباس که موجب جان باختن شمار بسیاری از هموطنان عزیز و وارد آمدن خسارات مادی و معنوی برای مردم و کشورمان شد، تأثر عمیق خود را ابراز کنم و ضمن عرض تسلیت به بازماندگان، با آنان ابراز همدردی می‌کنم.


گزارش تصویری سومین اجلاس رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری


موحدی کرمانی اظهار کرد: از کلیه دستگاه‌های امدادی، انتظامی و امنیتی که در این حادثه دردناک در محل حاضر بودند و نیز از مردم نجیب کشورمان که با اهدای خون با آسیب‌دیدگان همدردی کردند، قدردانی می‌کنم. 

وی ادامه داد: از دستگاه‌های متولی درخواست می‌کنیم تا نسبت به شناسایی علل یا عوامل بروز این حادثه تا زمان رسیدن به نتیجه قطعی تلاش کنند و با خاطیان و مجرمان برخورد قاطع داشته باشند. 

موحدی کرمانی با اشاره به اینکه تورم به شدت مردم را آزار می‌دهد، گفت: قشر ضعیف جامعه تحت فشار‌های اقتصادی هستند و به همین علت، مجلس خبرگان رهبری همواره نسبت به معیشت مردم دغدغه‌مند بوده و در جلسات متعدد داخلی، کمیسیون‌ها و اجلاسیه‌های رسمی به‌طور مکرر این موضوع را اعلام کرده و از ادوار رؤسای‌جمهور درخواست داشته تا راهکار‌های بهبود وضع معیشت مردم را ارائه دهند و پی‌گیر معیشت آنان باشند. 

مجلس خبرگان رهبری دغدغه معیشت مردم را دارد

وی تصریح کرد: سالیان متمادی، رهبر معظم انقلاب دیدگاه‌های اقتصادی را در قالب شعار سال مطرح می‌کنند و همین امر، نشان از دغدغه‌مندی ایشان دارد و امسال نیز با توجه به نامگذاری سال به سرمایه‌گذاری برای تولید از دولت و قوای محترم و تمام دغدغه‌مندان می‌خواهیم به میدان بیایند و برای بهبود وضعیت اقتصادی تلاش کنند.

موحدی کرمانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای جنگ تحمیلی و شهدای محور مقاومت از جمله شهیدسیدحسن نصرالله، سردار سلیمانی، سیدهاشم صفی‌الدین و اسماعیل هنیه بیان کرد: از مقاومت مردم غزه و جوانان غیور یمن که در برابر رژیم غاصب صهیونیستی ایستادگی می‌کنند، قدردانی کرده و جنایات یک سال اخیر این رژیم جنایتکار را محکوم می‌کنیم.

کمک‌رسانی به مظلومان وظیفه ذاتی هر انسان باوجدانی است

وی افزود: از سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین در ایران و در سایر کشور‌های دنیا درخواست می‌کنیم تا برای رساندن آب و غذا از طریق مسیر‌های آبی، به مردم مظلوم غزه تلاش کنند؛ آنان در وضعیت اسفباری زندگی و مقاومت می‌کنند و کمک‌رسانی به مظلومان وظیفه ذاتی هر انسان باوجدانی است.

رئیس مجلس خبرگان رهبری گفت: ساکنان غزه چنانچه امید داشته باشند، ماندن آنان موجب حفظ سرزمین‌شان می‌شود باید بمانند و مقاومت کنند و چنانچه مطمئن هستند ماندن آنان به‌طور قطع منجر به کشته شدن آنان است باید زنان و کودکان‌شان را نجات بدهند. 

وی اظهار کرد: از دولت می‌خواهیم تا میزان کالابرگ برای اقشار ضعیف و محروم جامعه را افزایش دهند، به‌گونه‌ای که نیاز‌های اولیه آنان تأمین باشد و دغدغه معیشت نداشته باشند.

موحدی کرمانی با اشاره به موضوع حجاب ادامه داد: امیرالمؤمنین علی(ع) فرمود: «اُزْجُرِ الْمُسِىءَ بِثَوابِ الْمُحْسِن؛ بدکار را با پاداش به نیکوکار تنبیه کن» یعنى اگر نیکوکار به‌خاطر کارهاى نیکش مورد تشویق قرار گیرد، افراد بدکار، براى کسب پاداش هم که شده از کارهاى زشت دست مى‌کشند.

اداره مالیات به اسم ارزش افزوده مالیات دریافت نکند

وی تصریح کرد: قوانین مرتبط با حجاب را باید به‌گونه‌ای تصویب کنیم تا به افراد باحجاب امتیازاتی از جمله تخفیف مالیاتی و بخشودگی جرایمی مانند جرایم رانندگی تعلق بگیرد تا موجب تشویق آنان به سمت حفظ و رعایت حجاب شود.

موحدی کرمانی بیان کرد: از اداره مالیات درخواست داریم تا در غذا و خوراک مردم، به اسم ارزش افزوده، مالیات دریافت نکنند و این اقدام حقیقتاً مایه تأسف و تأثر است.

مجلس خبرگان رهبری دغدغه معیشت مردم را دارد

وی در پایان ضمن قدردانی از حضور خبرنگاران حاضر در جلسه یادآور شد: در کنار مردمان مظلوم غزه و یمن ایستاده‌ایم و از مقاومت آنان حمایت خواهیم کرد و جنایات رژیم غاصب صهیونیستی را محکوم می‌کنیم.

یادآور می‌شود، این اجلاس دو روزه، فردا، سه‌شنبه، ۱۶ اردیبهشت‌ماه با برگزاری مراسم اختتامیه و صدور بیانیه به پایان می‌رسد.

انتهای پیام
captcha