کد خبر: 4279057
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۲

ستادهای استانی امر به معروف و نهی از منکر؛ بازوی نهادینه‌سازی این فریضه

حجت‌الاسلام والمسلمین سید غلامعباس موسوی‌مقدم ستادهای استانی را بازوی اصلی نهادینه‌سازی این فریضه دانست و از آمادگی برای همکاری همه‌جانبه خبر داد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان قم، حجت‌الاسلام و المسلمین سید غلامعباس موسوی‌مقدم، رئیس پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور در اولین روز از گردهمایی معاونان علمی و فرهنگی ستادهای امر به معروف و نهی از منکر سراسر کشور کا امروز ۸ اردیبهشت‌ماه برگزار شد، ضمن تشریح فعالیت‌ها و برنامه‌های پژوهشکده در سال 1403، اظهار کرد: پژوهشکده با هدف تولید علم بومی، حمایت از پژوهشگران جوان و ایجاد شبکه‌ای علمی و منسجم میان ستادهای استانی گام برداشته است.

وی افزود: پژوهشکده امر به معروف بر آن است که با اتکا به ارزش‌های انقلاب اسلامی، مأموریت‌های خود را بر پایه‌ی چند اصل بنیادین سامان دهد، اول تولید علم بومی و متناسب با نیازهای جامعه اسلامی؛ دوم، حمایت از پژوهشگران جوان و اندیشمند؛ سوم، شبکه‌سازی علمی بین ستادهای سراسر کشور؛ و چهارم، تقویت گفتمان علمیِ امر به معروف در سطح ملی و بین‌المللی. 

موسوی‌مقدم با اشاره به اقدامات پژوهشکده افزود: تهیه و ابلاغ دستورالعمل‌های علمی و پژوهشی، تدوین اطلس جامع مفاهیم امر به معروف و نهی از منکر، نظام‌واره مسائل و تدوین درسنامه‌های تخصصی از جمله مهم‌ترین دستاوردهای پژوهشکده است که به منظور استفاده و بهره‌برداری ستادهای استانی فراهم شده است.

رئیس پژوهشکده امر به معروف کشور همچنین به ظرفیت‌های حمایتی پژوهشکده اشاره کرد و گفت: برگزاری دوره‌های آموزشی و توانمندسازی نیروهای فعال در استان‌ها، حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی، و همکاری با دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه از جمله برنامه‌های حمایتی پژوهشکده برای ستادهای استانی است.

 وی به طرح‌های بنیادین پژوهشکده اشاره کرد و گفت: تدوین نظام مسائل امر به معروف کشور و سند چشم‌انداز ستاد امر به معروف از جمله اقدامات مهم پژوهشکده است. 

موسوی‌مقدم همچنین در خصوص برگزاری همایش‌ها تصریح کرد: همایش ملی زن، خانواده و کنشگری مسئولانه از دیگر برنامه‌های مهم پژوهشکده است که در آن نقش و مشارکت ستادهای استانی بسیار پررنگ بوده و خواهد بود.

وی در ادامه از همکاری پژوهشکده در برگزاری مسابقات علمی فرهنگی مانند کتاب معروفا و مسابقه «انسان بر سر دوراهی» با همکاری معاونت علمی ستاد خبر داد و در خصوص ظرفیت مجوز کمیته دستگاهی، گفت: کمیته دستگاهی پژوهشکده با اخذ مجوز رسمی، بستری مناسب برای برگزاری نشست‌ها و کرسی‌های علمی، آزاداندیشی و ترویجی فراهم کرده که ستادهای استانی می‌توانند از این ظرفیت ویژه در جهت تقویت گفتمان علمی و تخصصی استفاده کنند.

موسوی‌مقدم در پایان با اشاره به نقش مؤثر ستادهای استانی، ابراز کرد: پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر با تمام ظرفیت‌ها و امکانات خود از جمله ظرفیت ارزشمند گروه‌های علمی چهارگانه، آماده است تا در مسیری پرشور و هدفمند، با همکاری مستمر، صمیمانه و همدلانه ستادهای استانی، گام‌های بلند و مؤثری را در راستای نهادینه‌سازی فرهنگ اصیل اسلامی و گسترش هرچه بیشتر فریضه‌ی الهی امر به معروف و نهی از منکر در سراسر کشور بردارد.

انتهای پیام
captcha