کد خبر: 4271563
تاریخ انتشار : ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۲
مدیر کل آموزش و پرورش قم:

تکلیف خود را به شهدا ادا کنیم

مدیر کل آموزش و پرورش قم گفت: ما در هر مسئولیتی باید تمام توان خود را به کار بگیریم تا تکلیف خود را نسبت به شهدای گرانقدر ادا کنیم و ادامه‌دهنده راه آنها باشیم. 

علیرضا رحیمی، مدیر کل آموزش و پرورش قمبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش قم، علیرضا رحیمی، مدیر کل آموزش و پرورش قم در مراسم روز بزرگداشت شهدا و تجلیل از فرزندان شهید شاغل که امروز ۲۲ اسفند در سالن جلسات اداره کل برگزار شد، با اشاره به اینکه باید شهدا را ناظر اعمال خود بدانیم، بیان کرد: ما در هر مسئولیتی باید تمام توان خود را به کار بگیریم تا تکلیف خود را نسبت به شهدای گرانقدر ادا کنیم و ادامه‌دهنده راه آنها باشیم. 

وی با بیان اینکه در حال حاضر آموزش و پرورش استان قم افتخار دارد تا در خدمت ۵۰۰ نفر از فرزندان شهدا به عنوان همکار باشد، گفت: در طول سه سال گذشته بیش از ۸۵۰ دیدار با خانواده معزز شهدا و ایثارگران توسط مجموعه آموزش و پرورش استان صورت گرفته است. 

رحیمی با بیان اینکه طی ۳ سال گذشته بیش از ۲۵۰۰ یادواره شهدا در سطح مدارس برگزار شده و برخی مدارس در طول سال بیش از چند یادواره برگزار می‌کنند، اظهار کرد: آموزش و پرورش استان جزء دستگاه‌های برتر در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بوده و هر سال مورد تقدیر مسئولان استانی و کشوری قرار گرفته است. 

وی تصریح کرد: کتاب «از مدرسه تا سنگر» زندگینامه ۸۸ شهید فرهنگی استان با همت اداره امور شاهد و ایثارگران آموزش و پرورش و کمک انجمن اسلامی فرهنگیان استان به تعداد ۱۵۰۰ جلد چاپ و طی روز‌های آینده در اختیار کلیه مدارس و ادارات قرار خواهد گرفت. 

رحیمی با اشاره به برنامه‌های آموزش و پرورش قم در روز گرامیداشت شهید افزود: برگزاری یادواره شهدا در تعدادی از مدارس، اختتامیه طرح شهید دوست واقعی من در دبیرستان شاهد رضویه ناحیه ۱، تجلیل از تعدادی از فرزندان شهدا و حضور در منزل تعدادی از شهدای عزیز از ویژه برنامه‌های آموزش و پرورش استان است.

انتهای پیام
captcha