کد خبر: 4260369
تاریخ انتشار : ۲۸ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۸

راهپیمایی نصر و جشن پیروزی مقاومت فلسطین در قم برگزار شد

راهپیمایی باشکوه مردم قم در جشن پیروزی و نصر الهی مردم غزه پس از ۱۶ ماه مقاومت و ایستادگی برابر رژیم کودک‌کش صهیونیستی امروز، ۲۸ دی‌ماه برگزار شد.

راهپیمایی نصر و جشن پیروزی مقاومت فلسطین در قمبه گزارش ایکنا از قم، نمازگزاران جمعه قم همزمان با سراسر کشور پس از اقامه این فریضه عبادی و سیاسی با برگزاری راهپیمایی، پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ ۱۵ ماهه با رژیم صهیونیستی را تبریک گفتند.

مردم مؤمن و انقلابی قم در این راهپیمایی ضمن محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در به شهادت رساندن هزاران نفر از مردم بی‌دفاع غزه، بر ضرورت پایبندی رژیم اشغالگر قدس بر توافق آتش‌بس تأکید کردند.

راهپیمایان در طول مسیر راهپیمایی با سر دادن شعارهایی از سکوت مدعیان حقوق بشر و همچنین بی تفاوتی برخی کشورهای اسلامی و عربی در قبال جنایت‌های بی‌شمار اسرائیل طی ۱۶ ماه اخیر در غزه قهرمان، انتقاد کردند و این آتش بس را تأییدی بر ناتوانی رژیم اشغالگر قدس در رسیدن به اهداف خود پس از حمله تلافی جویانه ۷ اکتبر و عملیات طوفان الاقصی ملت غزه اعلام کردند.

شماری از لبنانی‌های مهاجر در قم که پس از جنگ اخیر اسرائیل به ایران و شهر مقدس قم پناه آوردند نیز در این راهپیمایی حضور داشتند و با در دست داشتن تصاویر سید حسن نصرالله و دیگر فرماندهان حزب الله لبنان یاد و خاطره این شهید والامقام جبهه مقاومت را در جشن پیروزی گرامی داشتند.

در مسیر راهپیمایی نیز برخی از گروه‌های مردمی و هیئت‌های مذهبی با دود کردن اسپند و پخش شربت و چای و شیرینی به استقبال راهپیمایان می‌رفتند.

انتهای پیام
captcha