کد خبر: 4249332
تاریخ انتشار : ۳۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۹
همزمان با ایام فاطمیه

اختتامیه رویداد بین‌المللی «رفح» در حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد

مراسم اختتامیه رویداد بین‌المللی «رفح» که با هدف انعکاس رسانه‌ای حرکت عظیم اربعین حسینی از نگاه اعضای خانواده با نگاه ویژه به شعار «کربلا طریق الاقصی» به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شده بود، روز گذشته، 29 آبان‌ماه در سالن امام خامنه‌ای حرم بانوی کرامت برگزار شد.

اختتامیه رویداد بین‌المللی «رفح» در حرم حضرت معصومه(س)به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، اختتامیه رویداد بین‌المللی «رفح» (روایت فصل حسین(ع)) که با هدف انعکاس رسانه‌ای حرکت عظیم اربعین حسینی از نگاه اعضای خانواده با نگاه ویژه به شعار «کربلا طریق الاقصی» به‌صورت حضوری و مجازی برگزار شده بود، همزمان با ایام شهادت حضرت زهرا(س)، روز گذشته، 29 آبان‌ماه در سالن امام خامنه‌ای حرم بانوی کرامت برگزار شد.

اربعین یک سفر انسان‌ساز و تمدن‌ساز است

عارفه دهقان، معاون بانوان مجمع بین‌الملل گردشگری با بیان اینکه اربعین یک سفر انسان‌ساز، جریان‌ساز و تمدن‌ساز است، گفت: اربعین عرض‌ اندام اجتماع تشیع است که آمده است همه ما را جمع کند تا در مسیر تمدن‌سازی یک اتفاق مهم را رقم بزنیم.

وی گفت: ما به‌دنبال این بودیم از طریق این رویداد کنشگران این حوزه را شناسایی کنیم تا در قالب سفر بتوانیم جریان‌ساز باشیم.

تداوم رویداد رفح با مسئله جبهه مقاومت اسلامی

در ادامه الهام معینی‌کیا، دبیر رویداد بین‌المللی رفح با بیان اینکه هدف اصلی از برگزاری رویداد رفح جمع‌آوری روایت‌های عمومی مردم از پیاده‌روی اربعین بود، اظهار کرد: داوران این رویداد در کنار تخصص‌شان نگاه مردمی‌بودن آثار را هم لحاظ کرده‌اند و آثاری را انتخاب کرده‌اند که بیشترین اثرگذاری را داشته باشد.

وی با بیان اینکه ما با شناسایی افراد کنشگر در نقاط مختلف کشور به‌دنبال تداوم این حرکت در طول سال و در مناسبت‌های مختلف هستیم، گفت: فعالیت این شبکه ادامه خواهد داشت و اولین برنامه‌ای که در ادامه رویداد رفح خواهیم داشت بحث بیمارستان‌های صحرایی است.

دبیر رویداد بین‌المللی رفح افزود: رویداد رفح اشاره‌ای نیز به مسئله رفح فلسطین دارد که با توجه‌ به شعار اربعین امسال که کربلا طریق الاقصی انتخاب شده بود نشان می‌دهد مسئله مقاومت برای ما اهمیت دارد و در ادامه این مسیر به مسئله مقاومت هم توجه داریم.

همه مردم برای اهل‌ بیت(ع) دست‌ به‌ قلم شوند

لیلا صادق‌محمدی، داور بخش متن و شعر رویداد بین‌المللی رفح همچنین در این مراسم با بیان اینکه خوانش این آثار برای من یک‌ دنیا حرف و حس جدید بود و من با تک‌تک آثار اشک ریختم، گفت: من علاوه بر اینکه بر روی تکنیک حساس هستم بر روی دلی بودن و از سر اخلاص بودن آثار هم توجه ویژه‌ای داشتم.

وی افزود: بیشتر سعی شده در بخش دل‌نوشته آثاری را مدنظر قرار دهم که از زلالی و خلوص بیشتری برخوردار باشد و در بین ۷۰ اثر برتر، انتخاب بسیار سخت بود و تأثیرگذارترین اثر برای من آن سفرنامه‌ای بود که خانمی برای اولین‌بار در ایام اربعین به کربلا مشرف شده بود که حس و حال زیبایی را به مخاطب منتقل کرد.

داور بخش متن و شعر رویداد رفح با بیان اینکه این آثار در قالب یک کتاب به چاپ خواهد رسید، گفت: من آثاری که بیشترین اشک را بامطالعه آن ریختم انتخاب کردم و تکنیک نویسندگی را کمتر لحاظ کرده‌ام.

وی با بیان اینکه توصیه من این است که همه مردم برای اهل‌ بیت(ع) دست‌ به‌ قلم شوند و بنویسند، اظهار کرد: ما زمانی می‌توانیم در مورد چیزی دست‌ به‌ قلم شویم که به آن فکر کرده باشیم و این فکرکردن باعث می‌شود که آنها را بیشتر و بهتر بشناسیم و عاشق خداوند و اهل‌ بیت(ع) شویم.

رویداد بین‌المللی رفح در بخش‌های آثار تصویری شامل عکاسی موبایلی و دوربینی و کلیپ و مستند کوتاه، آثار صوتی شامل خاطره صوتی و پادکست، آثار مکتوب شامل سفرنامه‌نویسی و شعر و بخش آثار هنری شامل پوستر و تصویرسازی، ابتکارات هنری و هوش مصنوعی برگزار شد که با مشارکت یک هزار و ۹۳۴ نفر و ارسال سه هزار و ۳۰۴ اثر به کار خود پایان داد.

یادآور می‌شود، در مجموع ۱۹۹۰ اثر متنی، ۱۰۵۲ عکس، ۲۱۴ کلیپ و مستند کوتاه، ۲۱ اثر هوش مصنوعی و ۲۷ اثر صوتی به این رویداد ارسال شده است.

انتهای پیام
captcha