کد خبر: 4248486
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۶

دیدار معاون فرهنگی جهاددانشگاهی قم با معاون پژوهشی پژوهشکده زن و خانواده

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم گفت: آماده برگزاری نشست‌های تخصصی با پژوهشکده زن و خانواده هستیم، همچنین می‌توانیم رویداد مسئله‌محور را با همکاری دو نهاد برگزار کنیم.

آمادگی همکاری از سوی خبرگزاری‌های جهاد دانشگاهی با پژوهشکده زن و خانوادهبه گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی قم، علی حسینی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم در نشست مشترک با معاون پژوهشی پژوهشکده زن و خانواده که سه شنبه 23 آبان‌ماه برگزار شد، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی قم در حوزه پژوهشی مرکز تخصصی معماری اسلامی و مرکز تخصصی نرم افزاری و مرکز تخصصی درمان ناباروری در حال فعالیت است.

وی ادامه داد: مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران(ایسپا) شعبه قم، یکی دیگر از مراکز تخصصی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی است، ۱۴ طرح پژوهشی برای شهرداری انجام شده است و هم‌اکنون نیز همچنان با سایر ارگان‌ها در حال انجام است‌.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی استان قم با بیان اینکه گواهینامه جهاد دانشگاهی بین‌المللی و قابل ترجمه است، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی نهادی است که با هدف گسترش تحقیقات و شکوفایی استعدادها در سطح جامعه برای رسیدن به خودکفایی و توسعه امور فرهنگی با همکاری حوزه و دانشگاه و گسترش طرح‌های کاربردی بنا نهاده شده است.

حسینی با بیان اینکه سازمان دانشجویان در ۶ دانشگاه قم در حال فعالیت است، بیان کرد: در هر یک از این دفاتر اعضای فعال سازمان به عنوان حلقه متفکر و تصمیم‌ساز سازمان فعالیت دارند به طور مثال مرکز تخصصی جامع خانواده؛ فرداد در حوزه‌های آموزش و مهارت‌افزایی، مشاوره و درمان و مطالعاتی با رویکردهای پرورش روحیه کارآفرینی و خلاقیت، تجربه مهارت‌های زندگی، استعداد و تفکر پروری و پرورش و رشد شخصیت آغاز به کار کرده است.

وی با اشاره به ظرفیت‌ خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا، یادآور شد: آماده برگزاری نشست‌های تخصصی هستیم، همچنین می‌توانیم رویداد مسئله‌محور را با همکاری دو نهاد برگزار کنیم.

در ادامه، پورحسرت، معاون پژوهشی پژوهشکده زن و خانواده، اظهار کرد: حوزه زنان نیازمند توجه بیشتر بود و پژوهشکده زن و خانواده به صورت موضوع محوری بر مسائل زنان متمرکز  شد و زمینه‌های ساختاری و آیین نامه‌ای با حوزه علمیه فراهم شد؛ از سال ۱۳۹۱ مرکز مجوز رسمی از حوزه علمیه آغاز شد و ۱۳۹۷ پژوهشکده با اخذ مجوز از شورای عالی انقلاب فرهنگی در حال فعالیت است.

وی با بیان اینکه پژوهشکده زن و خانواده اولین واحد پژوهشی رسمی حوزوی است که با هدف تبیین دیدگاه نظام‌مند دین پیرامون مسائل زن و خانواده فعالیت می‌کند، ادامه داد: سند استاندارد سازی نیرو و تولید محتوا تا سال ۱۴۰۰ انجام شد و در برنامه راهبردی بعدی هدف‌مان حرکت به سمت مرجعیت پژوهشکده است؛ اولین پژوهشکده‌ای هستیم که زیر نظر حوزه علمیه خواهران فعالیت می‌کنیم.

پورحسرت با بیان اینکه نشر کتاب، مجله علمی پژوهشی، مقالات پژوهشی از جمله فعالیت‌های پژوهشکده زن و خانواده است، بیان کرد: بزرگترین بانک اطلاعات زن و خانواده و بزرگترین کتابخانه تخصصی زنان بالغ بر ۳۰ هزار کتاب و مقاله در دسترس همگان قرار دارد همچنین معاونت ترویج و همکاری‌های علمی هم آثار پژوهشی را تبدیل به نیاز جامعه هدف می‌کند، ۲۵۰ نشست علمی تخصصی در ۳ سال اخیر به‌همت پژوهشکده برگزار شده است.

انتهای پیام
captcha