شیما امیری تهرانی، رئیس هیئت داوران مرحله استانی چهلوهفتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم، در گفتوگو با ایکنا از قم با بیان اینکه رقابت بین متسابقان تنگاتنگ نیست، اظهار کرد: به یاد دارم ۱۰ سال پیش، زمانی که خودم در مسابقات شرکت میکردم، برترین افراد شهر قم در مسابقه شرکت میکردند و رقابت بسیار تنگاتنگ بود اما امسال و چند سال اخیر آن رغبتی که باید افراد را به سمت مسابقات قرآنی بکشاند، وجود ندارد.
وی ادامه داد: نباید بعد از مسابقه، آسوده از کنار استقبال نکردن از مسابقات استان قم گذر کنیم و باید از سوی افراد با تجربه آسیبشناسی شود. بنده که امسال تجربه داوری در اصفهان و شهرهای اطراف آن را داشتم، وضعیت شهر قم با توجه به اینکه امالقری جهان اسلام است، را از لحاظ استقبال و شرکتکننده ضعیف دیدم.
امیری گفت: حتی حضور متسابقان در فضای مسابقه، باعث ترقی آنها میشود، به طوری که برای جبران اشکالات و ضعفهای خویش تلاش میکنند؛ تبلیغات ضعیف و عدم آسیبشناسی از عوامل کاهش شرکتکننده در مسابقات قرآن است.
رئیس هیئت داوران با بیان توصیههایی برای والدین ضمن قرآنی کردن فرزندانشان، افزود: پدر و مادر باید از خانه خود شروع کنند. اگر خود پدر و مادر در جو قرآن باشند، فرزندان نیز به سمت و سوی این کتاب الهی میروند؛ فرزندان نیازی به توضیح و تفسیر ما برای گرایش به سمت قرآن و اهل بیت(ع) ندارند، آنها نگاهشان به عمل ما دوخته شده است پس باید عمل و رفتار خودمان را درست کنیم.
وی یادآور شد: والدین کودکان را در مهدهای قرآنی که فضای مفرح دارد، بگذارند تا آموزش قرآن ببینند. مدارس نیز نقش حائز اهمیتی در تربیت نسل قرآنی دارد. وجود مربیان با تجربه و ممتاز در مدارس باعث رشد دانش آموزان در زمینه قرآن میشود بنابراین فقدان این موضوع هم یکی از دلایل افت کیفیت است.
انتهای پیام