
به گزارش ایکنا از قم،
حجتالاسلام والمسلمین ناصر رفیعی، سخنران حرم بانوی کرامت در مراسم بزرگداشت سالگرد ارتحال
امام راحل که از سوی
رهبر معظم انقلاب شامگاه 13 خردادماه در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، گفت: اصل اول در زندگی امام راحل، خدا محوری و اتکا به قدرت پروردگار است، همان خصلتی که تمامی پیامبران آنرا داشتند.
وی ادامه داد: امام راحل همواره بر این امر تأکید داشت که باید
رضایت الهی را بر رضایت مردم ترجیح داد که در غیر این صورت، خداوند انسان را به خلق واگذار میکرد؛ امام(ره) همواره از خدا میگفت و همه توفیقات همانند آزادسازی خرمشهر را کار خدا دانست.
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: در شبی که امام راحل را در قم دستگیر کردند و به تهران انتقال دادند، در میانه راه میخواستند ایشان را به شهادت برسانند که امام فرمود از این موضوع ترسی نداشتم.
رفیعی اضافه کرد: کسانی که برای انتخابات کاندیدا میشوند، باید برای رضای خدا بیایند و اگر میدانند که بالاتر از خودشان کسی هست که میتواند کاری انجام دهد، باید کنار بروند و صحنه را واگذار کنند.
وی در ادامه گفت: شب گذشته مشهد بودم و واقعا نسبت به آیتالله شهید رئیسی حسرت خوردم که چقدر زائر دارد و مردم پس از زیارت امام رضا(ع) بر مزار او حاضر میشوند و او همواره میخواست برایش دعا کنیم که دین و آبرویش حفظ شود که همینگونه نیز شد؛ این دنیا برای کسی نمیماند و نابودشدنی است و آنچه که باقی میماند، کار برای رضای الهی است.
از بعد تربیتی و علمی امام خمینی(ره) غافل نشویم
سخنران حرم بانوی کرامت بیان کرد: اگر میخواهیم مردم را بسازیم اول باید خودمان را بسازیم و ذات معارف دینی اینگونه است و امام علی(ع) فرمودند: هر که خود را اصلاح کرد خداوند از او مواظبت میکند.
رفیعی با بیان اینکه امام راحل خودساخته بود افزود: جوانان باید به این امر توجه کنند و کتاب «چهل حدیث» امام راحل را بخوانند و با شخصیت ایشان بیشتر آشنا شوند؛ بعد سیاسی امام آنقدر پررنگ شده که بعد تربیتی و فقهی و علمی ایشان مغفول مانده است.
امید، موتور محرک امام(ره) و یک عنصر دائمی بود
وی بیان کرد: امید اصل دیگری در اندیشه تربیتی امام راحل بود و رهبر معظم انقلاب نیز فرمودند، امید در امام یک عنصر دائمی بود و در رفتار و گفتار امام دیده میشد و موتور محرک ایشان بود.
حجتالاسلام رفیعی با بیان اینکه امام راحل بارها فرمود جمهوری اسلامی خواهد ماند، افزود: این در شرایطی بود که وضعیت کشور برای دفاع، از تجهیزات لازم برخوردار نبود.
وی بیان کرد: شهید رئیسی ثابت کرد میشود انقلابی بود و با دنیا تعامل کرد و بعد از شهادت رئیس جمهور شهید، ۳۰۰ کشور ابراز همدردی کرده و تسلیت گفتند.
استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انقلابی بودن معنای آن عدم گفتوگو و تعامل با کشورهای دیگر نیست، تصریح کرد: پس از شهادت آیتالله رئیسی وحدت، همدلی و انسجام خوبی در بین مردم ایجاد شد و کاندیداها نباید این شرایط را در مناظرات خراب و مردم را ناامید کنند و باید راه شهید جمهور را که در پی امیدآفرینی بین جامعه بوده را ادامه دهند.
وی گفت: امام راحل معتقد بود، انسانی که تزکیه نشده باشد، سرنوشت خوبی نخواهد داشت و در انقلاب نیز شخصیتهای زیادی بودند که از دایره انقلاب خارج شدند.
ایجاد حکومت تربیتی از اهداف امام(ره) بود
استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه ایجاد حکومت تربیتی از اهداف امام راحل بود، افزود: شرایط امروز جامعه را نمیتوان با دوران طاغوت مقایسه کرد، پس از انقلاب اسلامی زمینه تربیت دینی در پرتوی حکومت اسلامی فراهم و اتفاقات بزرگی رخ داده که حضور جوانان در مراسمات مختلف مذهبی نمونهای از آن است.
وی بیان کرد: امام علی(ع) خطاب به مالک فرمودند که برای اداره حکومت اسلامی باید مالیات عادلانه دریافت و در برابر دشمن جهاد کرد. زمینهسازی برای اصلاح کار مردم از نظر اقتصادی، تربیتی و سیاست خارجی از جمله تأکیدات امیرالمومنین علی(ع) در عهدنامه مالک اشتر است.
انتهای پیام