کد خبر: 4183951
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲

مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی دانشگاه قم رتبه الف کسب کرد

سردبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی با بیان اینکه این مجله سه سال متوالی رتبه‌ الف را کسب کرده است، گفت: مجله تفسیر تطبیقی در پایگاه بین‌المللی دُعاج و ابتکو نیز نمایه شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین علی‌احمد ناصح، سر دبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقیحجت‌الاسلام والمسلمین علی‌احمد ناصح، سردبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی در گفت‌وگو با ایکنا از قم، اظهار کرد: مقالاتی که در مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی پذیرفته می‌شود باید در چارچوب تفسیر تطبیقی باشند و مقالات تفسیری محض پذیرفته نمی‌شوند.

وی افزود: بیش از ۲۰۰ استاد در رشته‌ تفسیر و علوم قرآن و حدیث داوران این مجله هستند که اکثراً نیز رتبه‌ دانشیار به بالا دارند؛ هر مقاله نیز به دو داور جهت داوری داده می‌شود که معمولاً یک داور از داخل و یک داور از خارج دانشگاه قم است.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم تصریح کرد: شیوه‌ ارزیابی مقالات به این صورت است که اگر دو داور یک مقاله را پذیرفتند که آن مقاله در مجله چاپ می‌شود، اما در صورتی‌ که تنها یک داور آن را بپذیرد، آن مقاله نزد داور سوم برای داوری ارسال می‌شود.

سردبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی اظهار کرد: معمولاً هر مقاله پس از دریافت، سه تا چهار ماه زمان می‌برد که تعیین تکلیف شود، پس از هر داوری نیز، اصلاحات لازم برای هر مقاله برای صاحب مقاله ارسال می‌شود تا اصلاحات را نگارنده مقاله اعمال کرده و به‌طور مجدد برای داور ارسال شود. هر مقاله یک سال در نوبت چاپ نیز قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: این مجله که برای گروه علوم قرآن و حدیث دانشگاه قم است، دو فصلنامه بوده و در هر فصلنامه ۱۳ تا ۱۴ مقاله چاپ می‌شود و هر سال نیز دو شماره که یک شماره آن ابتدای فصل بهار تا پایان تابستان را دربر می‌گیرد و شماره دوم همان سال نیز ویژه فصل پاییز و زمستان است، چاپ می‌شود.

ناصح با تأکید بر اینکه سه سال متوالی این مجله رتبه‌ الف را کسب کرده است، ادامه داد: مجله‌ پژوهش‌های تفسیر تطبیقی تاکنون ۱۷ شماره آن و طی ۹ سال چاپ شده است که شماره ۱۸ این مجله نیز در حال چاپ است، از شماره اول آن نیز علمی پژوهشی بوده است.

سردبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی گفت: اعضای هیئت علمی دانشگاه قم غلامحسین اعرابی، مؤدب، دیاری و نکونام از اساتیدی هستند که اعضای هئیت تحریریه این مجله به‌شمار می‌روند.

وی افزود: مهدی ایزدی استاد تمام دانشگاه امام صادق(ع)، هادی حجت از دانشگاه علوم حدیث قم، ابراهیم ابراهیمی، استادتمام دانشگاه علامه طباطبایی(ره) از دیگر اعضای هیئت تحریریه این مجله هستند که خارج از دانشگاه قم هستند.

سردبیر مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی با بیان اینکه مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی دو عضو هیئت تحریریه بین‌المللی نیز دارد، گفت: عبدالرحیم غدوایی از دانشگاه علیگِر هند، احمد میلاد کریمی استاد دانشکده الهیات اسلامی دانشگاه مونستر آلمان نیز دو عضو هیئت تحریریه بین‌المللی این مجله هستند.

ناصح بیان کرد: این مجله در پایگاه بین‌المللی DOAG و EBSCO نمایه شده است، همچنین این مجله در شبکه‌های اجتماعی لینکدین، پابلونز، ریسچرگیت، گوگل اسکالر نیز حضور دارد، در شبکه‌های داخلی هم مجله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی در sid، نورمگز، مگیران، سیویلیکا و isc نمایه شده است.

انتهای پیام
captcha