ریشه‌های المصطفی مبتنی بر تاریخ عمیق حوزه‌های علمیه است
کد خبر: 4124377
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۷:۲۲
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

ریشه‌های المصطفی مبتنی بر تاریخ عمیق حوزه‌های علمیه است

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت:. ریشه‌های المصطفی مبتنی بر تاریخ عمیق حوزه‌های علمیه است و به همین دلیل در کنار آموزش، تربیت و رشد اخلاقی و معنوی یک رکن اساسی در نظام آموزشی المصطفی به شمار می‌آید.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه، عصر امروز، ششم اسفند در جمع مدیران و کارکنان معاونت تربیتی جامعةالمصطفی العالمیه در سخنانی ضمن گرامیداشت هفته تربیت و تبریک اعیاد ماه مبارک شعبان به کارگزاران تربیتی المصطفی اظهار کرد: ما مفتخریم در المصطفی از سرمایه انسانی کاردان، متعهد، تلاشگر و مخلص برخوردار هستیم؛ البته اینکه زمینه خدمت ما و شما در چنین دستگاهی قرار داده شد، توفیقی است که خداوند متعال به ما عنایت نموده است.

وی تعلیم و تربیت در المصطفی را دارای نظامی جامع خواند و افزود: تفاوت اصلی ما با سایر مراکز علمی رایج، هویت حوزوی جامعةالمصطفی است. ریشه‌های المصطفی مبتنی بر تاریخ عمیق حوزه‌های علمیه است و به همین دلیل در کنار آموزش، تربیت و رشد اخلاقی و معنوی یک رکن اساسی در نظام آموزشی المصطفی به شمار می‌آید.

حجت‌الاسلام عباسی، مؤثرترین اقدام تربیتی را حضور یک مربی تربیتی در کنار طلاب دانست و گفت: در کنار سایر برنامه‌های تربیتی، حضور مستقیم یک مربی و راهنما برای کمک در راستای طی طریق طلاب بسیار مهم و لازم است، ما در این زمینه باید با برنامه‌ریزی، پشتیبانی بهتری را داشته باشم.

وی با نقل خاطره‌ای از آیت‌الله العظمی گلپایگانی، مهم‌ترین الگوی تربیتی را سلوک اخلاقی اساتید حوزه علمیه خواند و بیان کرد: اگر استادان ما برای طلاب در قامت مربی و مرشد باشند، راهگشای بسیاری از مشکلات خواهند بود.

حجت‌الاسلام عباسی، جامعةالمصطفی را یک مرکز علمی ـ تربیتی با اندیشه و گفتمان ویژه در عالم دانست و گفت: این مکتب همان گفتمان انقلاب اسلامی است که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم از آن با عنوان بازسازی و احیای تمدن نوین اسلامی یاد فرموده‌اند. ما به دنبال ارائه یک الگوی اجتماعی جدید هستیم که برای بشر گرفتار در تمدن مادی، یک الگو و راه تازه باشد. البته دنیای مادی تمام امکانات خود را برای جلوگیری از ارائه این الگوی تازه به‌کار گرفته است و حجم بالای کینه‌ورزی‌ها نسبت به جمهوری اسلامی ایران نیز از همین مسئله نشأت می‌گیرد.

وی با انتقاد از استفاده فریبکارانه غرب از مفاهیمی همچون آزادی بیان و حقوق زن، خاطرنشان کرد: ما شاهدیم امروز به نام آزادی بیان اجازه توهین به کتاب مقدس نزدیک به دو میلیارد مسلمان داده می‌شود، اما اگر کسی پرچم یک گروه انحرافی و ضداخلاقی را به آتش بکشد، معیار دوگانه و ریاکارانه آزادی بیان غربی او را با مجازات‌های سنگین مواجه می‌سازد.

رئیس جامعةالمصطفی، شیوع نگاه ابزاری و تجاری به زن را دستاورد ادعای آزادی زنان در تمدن غرب دانست و گفت: به لطف انقلاب اسلامی امروز بالاترین رشد علمی بانوان در جهان را جمهوری اسلامی ایران در اختیار دارد. ما امروز در عالم پرچمدار گفتمان انقلاب اسلامی هستیم و افرادی که با تلاش و زحمت‌های شما عزیزان تربیت شده‌اند، در اقصی نقاط عالم در حال نشر و ترویج این تفکر تمدن‌ساز هستند.

حجت‌الاسلام عباسی، برگزاری جلسات هم‌اندیشی کارگزاران تربیتی را به منظور ارتقای فعالیت‌ها و رفع نقاط ضعف بسیار مهم دانست و ابراز کرد: امروز قدرت‌های سلطه‌گر به خوبی می‌دانند برای تسلط بر جهان لازم است ابتدا بر افکار و اذهان مردم تسلط یابند. کاروان فرهنگی ـ تربیتی المصطفی که با وجود کمبود امکانات، مجموعه‌ای توانمند به شمار می‌آید، باید در زمینه انتقال این نگاه جامع و توأم با بصیرت به طلاب و فراگیران المصطفی تلاش دوچندانی داشته باشد.

انتهای پیام
captcha