تولید و انتشار 10 محصول مجازی به یاد سردار دل‌ها در فرهنگسرای سرو
کد خبر: 4111908
تاریخ انتشار : ۱۳ دی ۱۴۰۱ - ۱۴:۵۱

تولید و انتشار 10 محصول مجازی به یاد سردار دل‌ها در فرهنگسرای سرو

فرهنگسرای سرو به‌مناسبت گرامیداشت سومین سالگرد شهادت سردار قاسم سلیمانی و همرزمانش برنامه‌های میدانی و مجازی متعددی را تدارک دیده است.

سردار دل‌هابه گزارش خبرنگار افتخاری ایکنا، به نقل از روابط عمومی فرهنگسرای سرو، همزمان با فرارسیدن سومین سالگرد شهادت سردار سلیمانی، مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 و فرهنگسرای سرو با طراحی یک بسته برنامه‌ها در جهت گرامیداشت یاد و خاطره حاج قاسم اقدام کرده و مجموعه برنامه‌هایی را تدارک دیده است. این برنامه‌ها به دو شیوه مجازی و میدانی برنامه‌ریزی شده است.

«یادبود سردار»

براساس این گزارش، ویژه‌برنامه «یادبود سردار» به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 و با مشارکت کانون شهید محمدرضا زارع، چهارشنبه، 14 دی‌ماه در روستای ابراهیم‌آباد و مراسم قصه‌خوانی درباره سردار سلیمانی، پنجشنبه، 15 دی‌ماه، ساعت 15 در مرکز فرهنگی مهریار برگزار می‌شود.

همچنین در قالب ویژه‌برنامه «نشان سلیمانی»، خدمات فرهنگی هنری خودرو سیار در محله‌های منطقه 6 شهرداری تهران برگزار می‌شود. این برنامه میدانی با مشارکت هیئت رزمندگان تدارک دیده شده است و روز چهارشنبه، 14 دی‌ماه، ساعت 14 مقابل حسینیه فاطمیون تهران برگزار می‌شود.

«در رثای سردار»

ویژه‌برنامه «در رثای سردار» همراه با سخنرانی سرتیپ دوم امیر جانباز آزاده، مجتبی جعفری، سه‌شنبه، 13 دی‌ماه، ساعت 19:30 برگزار خواهد شد.

«درون آرام و زندگی آرام»

ویژه‌برنامه درون آرام و زندگی آرام با  سخنرانی معصومه بهرامی، مشاوره زنان و خانواده ریاست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران با موضوع «تعلیم و تربیت اسلامی برای کودکان و نوجوانان»، امروز، 13 دی‌ماه، ساعت 15 در سازمان مهندسی اجرایی و تأسیسات نزاجا در تقاطع خیابان کارگر و فاطمی برگزار می‌شود.

علاوه بر این، مراسم دیدار با سهیلا صالحی‌مقدم، همسر جانباز قربان وکیلی، پنج‌شنبه، 15 دی‌ماه ساعت 11 برگزار می‌شود. صالحی‌مقدم نویسنده کتاب «بار دیگر تو» است که زندگی‌نامه قربان وکیلی را روایت کرده است.

سرداری که مثل پدر مهربان است

برنامه «مثل پدر مهربان» به معرفی و خوانش کتاب «حاج قاسم سلیمانی از ولادت تا شهادت» به نویسندگی علی باباجانی و طاهر خوش ویژه کودکان پرداخته و تلاش دارد این سردار بزرگ را به کودکان معرفی کند. کتابخانه سرو مجری اجرای این برنامه است.

کتاب «حاج قاسم سلیمانی از ولادت تا شهادت» که توسط نشر استقامت منتشر شده، اثری ویژه کودکان است و به زبانی قابل درک برای آنان، سرگذشت سردار سلیمانی را روایت می‌کند.

برنامه دیگر مدیریت فرهنگی هنری منطقه 6 به‌مناسبت سالگرد شهادت سردار سلیمانی «سردار صلح» نام دارد. در قالب این برنامه کتاب «معنویت اجتماعی در مکتب سلیمانی» برای عموم مخاطبان معرفی می‌شود.

کتاب «سردار صلح» اثری درباره دیدگاه‌های سیاسی و اجتماعی سردار قاسم سلیمانی است که محمد جواد رودگرکوهپر آن را به رشته تحریر درآورده است. ویژه‌برنامه «سردار صلح» به‌صورت مجازی و در قالب ویدئوکلیپ توسط کتابخانه سرو طراحی شده است. این محصول در شبکه‌های اجتماعی فرهنگسرای سرو در اختیار عموم مخاطبان قرار دارد.

معرفی و خوانش کتاب «از چیزی نمی‌ترسیدم»

همچنین کتابخانه سرو در قالب ویژه‌برنامه «آفتاب تاریخ»، به خوانش کتاب «از چیزی نمی‌ترسیدم» درباره شهید سلیمانی به‌صورت دو زبانه می‌پردازد. علاوه بر این، در قالب برنامه مجازی «مرا ورق بزن»،‌ کتاب شهید سلیمانی نوشته مجید ملامحمدی برای نوجوانان معرفی می‌شود.

این کتاب اثری ویژه مخاطب نوجوان است که سرگذشت سردار سلیمانی از تولد تا شهادت را روایت می‌کند.

اشعاری درباره شهید سلیمانی در قالب پادکست

کانون ریحانه فرهنگسرای سرو در سالگرد شهادت سردار سلیمانی، مجموعه اشعاری که در وصف شهید سلیمانی از شاعران برجسته کشور سروده شده است را در قالب پادکست «عشق حرف اول تا تو بود» در فضای مجازی منتشر می‌کند.

همچنین به مناسبت شهادت سردار سلیمانی، کتابخانه جهان‌آرا مروری بر بیانات مقام معظم رهبری درباره حاج قاسم سلیمانی داشته و در قالب ویژه‌برنامه «قهرمان امت اسلامی» این سخنان را به‌صورت پادکست بازنشر کرده است. «سردار شهید» نیز عکس‌نوشته‌هایی از بیانات مقام معظم رهبری درباره شهادت سردار سلیمانی است.

علاوه بر این فتوکلیپ «جان فدا» توصیه‌هایی از زبان سردار سلیمانی خطاب به نوجوانان و جوانان درباره احترام به پدر و مادر است که در قالب یک برنامه مجازی به همت خانه فرهنگ گلها منتشر می‌شود.

علاقه‌مندان برای دریافت محصولات مجازی می‌توانند به سایت آپارات فرهنگسرای سرو به آدرس https://www.aparat.com/dashboard/myvideos مراجعه کنند.

منصوره مرادی‌نیا

انتهای پیام
captcha