پویش بهارانه کتابخوانی «کتاب پدر» در قم برگزار می‌شود
کد خبر: 4058580
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۴:۱۳

پویش بهارانه کتابخوانی «کتاب پدر» در قم برگزار می‌شود

پویش بهارانه کتابخوانی «کتاب پدر» ویژه دختران نوجوان به ‎‌همت امور فرهنگی خواهران آستان مقدس حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

پویش بهارانه کتاب‌خوانی «کتاب پدر» به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، در جامعه امروز یکی از مهمترین شاخصه‌های توسعه تمدنی و فرهنگی نرخ مطالعه و فرهنگ کتابخوانی است.

امور فرهنگی آستان مقدس حضرت معصومه(س) همزمان با دستور رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای(مدظله العالی) مبنی بر نهضت کتابخوانی و افزایش نرخ مطالعه قبل از شیوع ویروس کرونا به‌صورت حضوری در فصول مختلف سال با برگزاری پویش «نوجوان کتابخوان ـ نوجوان فهیم» با همکاری مقر کتاب و نهاد کتابخانه‌های عمومی اقدام به گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در میان گروه سنی کودک و نوجوان با محوریت رواق کودک و نوجوان کرده بود، پس از شیوع ویروس کرونا و تعطیلی رواق کودک و نوجوان امور فرهنگی خواهران آستان مقدس بانوی کرامت از طریق کانال‌های معصومانه، آستان مهر، شده‌ام ۹ ساله ضمن معرفی کتاب، مسابقه کتابخوانی نیز برای بانوان در گروه‌های سنی مختلف و دختران کودک و نوجوان برگزار می‌کرد.

در سال جاری با افتتاح مجدد رواق کودک و نوجوان دختران در آستان مقدس بانوی کرامت، امور فرهنگی خواهران همزمان با فصل بهار اقدام به برگزاری پویش بهارانه کتابخوانی «کتاب پدر» کرده است.

دختران و بانوان علاقه‌مند برای شرکت در پویش از طریق کانال‌های آستان مهر به آدرس اینترنتی @astanehmehr و معصومانه به آدرس اینترنتی @masumaneh تا ۳۱ خردادماه می‌توانند در این پویش شرکت کنند.

برگزیدگان این پویش همزمان با پنجم تیرماه اعلام خواهند شد و جوایز نفیسی از سوی آستان مقدس حضرت معصومه(س) به شرکت کنندگان در پویش و مسابقه کتابخوانی «کتاب پدر» اهدا خواهد شد.

نویسنده «کتاب پدر» نرجس شکوریان‌فرد است که در این کتاب داستان‌هایی تربیتی و اخلاقی از زندگی حضرت علی(ع) امام عزیز و پدر بزرگوار شیعیان نقل کرده است. داستان‌ها و جملاتی که موجب تحول اخلاقی، فکر و روحی خوانندگان خواهند شد.

گزیده کتاب پدر:

دخترانش را می‌نشاند روی پایش.

در عرب رسم نبود « دخترداری»…

علی با آن­ها بازی می‌کرد. نازشان را هم می‌خرید. چنان محترم بزرگشان کرد که وقتی زینب وارد اتاق می شد، حسین مقابلش بلند می‌شد.

خودش خدا را یاد کودکانش می‌داد.

ریشه‌ای، که حتی با تمام مصیبت­ها هم خشک نمی‌شد.

ثمر دختر علی در کربلا بود که ماندگاری قیام برادر شد… حماسه‌ی زینب!

دختر را لوس نمی‌کرد، مقاوم بار می‌آورد.

دختر را ضعیف نمی‌کرد، مجاهدت یادش می‌داد.

دخترانه‌های دختران علی، مادرانه‌های دختران علی، شد زنانگی‌های کربلایی…

دختران علی یزید را خوار و خفیف کردند.

علی پدرِ زن نمونه‌ی کربلاست. زینب آن­قدر شخصیت عظیمی دارد که می‌شود؛ زینب کبری.

انتهای پیام
captcha