اصول نظری سیاست در مکتب سلیمانی
کد خبر: 4025312
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۴۰۰ - ۰۷:۲۸
مدرس سواد رسانه تبیین کرد:

اصول نظری سیاست در مکتب سلیمانی

مدرس سواد رسانه با تأکید بر اینکه در اصول نظری سیاست سردار سلیمانی، سیاست خدمت به مردم است، گفت: مکتب سلیمانی مفهوم ولایت‌مداری را ارتقا داد.

اسفندیار باقری، مدرس سواد رسانه‌ایاسفندیار باقری، مدرس سواد رسانه‌ای در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با تشریح اصول نظری، سیاست در مکتب سردار سلیمانی، اظهار کرد: عناصر رفتار سیاسی سردار سلیمانی مبتنی‌ بر سیاست‌های داخلی بود.

وی با اشاره به اینکه چهره سیاسی سردار سلیمانی مبتنی‌ بر توحید بود، گفت: ولایت، عقلانیت و مقاومت سه عنصر بنیادی مکتب سیاسی سردار سلیمانی بود و اعتقاد به ولایت برجسته‌ترین عنصر بنیادی در مکتب سیاسی سردار دل‌ها بود.

باقری با اشاره به اینکه ولایت در جای‌جای تصمیمات سردار سلیمانی اثر داشت و یک لحظه بر خلاف منویات مقام معظم رهبری نبود، ادامه داد: هدف سیاسی سردار سلیمانی اعتلای کشور و حفظ منافع کشورهای مسلمان بود و برای رسیدن به این اهداف جان خود را فدا کرد.

این مدرس حوزه و دانشگاه با تأکید بر اینکه اقدامات منطقه‌ای سردار سلیمانی برای ملت ایران قابل فهم است، گفت: سردار سلیمانی در طول حیات بابرکتش به‌واسطه نبوغ نظامی جبهه مقاومت را شکل داد. سردار سلیمانی در مشی سیاسی شاگرد امام راحل(ره) بود و اهل حزب و جناحی نبود بود؛ به معنای دیگر انقلابی‌گری خط مشی پُررنگ سردار سلیمانی بود.

وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی در عالم انقلابی‌گری پایبند به انقلاب و خط مبارک ولایت بود، بیان کرد: مکتب و اصول عملی سردار سلیمانی در عرصه سیاسی، اعتقاد عملی به ولایت فقیه بود، به‌طوری که در رفتار عملی خود مفهوم ولایت‌مداری را ارتقا داد و مسئولان باید به ولایت، اعتقاد عملی داشته و توصیه‌های ایشان را نصب‌العین قرار دهند.

باقری با اشاره به اینکه سیره عملی سیاسی سردار سلیمانی احترام به مردم بود، به‌طوری‌ که این سردار بزرگ اسلام در سیاست عملی، خدمت به مردم را عبادت می‌دانست، ادامه داد: اگر نگاه مسئولی با الگوگیری از سیره سیاسی سردار سلیمانی، خدمت به مردم باشد تمام حواشی از بین می‌برد چراکه در مکتب سلیمانی خدمت به مردم با ارزش‌های دینی برابر است.

این مدرس سواد رسانه با بیان اینکه سردار سلیمانی هیچ‌گاه اجازه نداد گروهی او را مصادره کنند و تنها به فکر اعتلای کشور بود بر لزوم تحلیل ابعاد و اصول عملی و نظری سیاست در مکتب سلیمانی تأکید کرد و گفت: پژوهشگران با روش‌های نو ابعاد مختلف شخصیت تکرار نشدنی شهید سلیمانی را تبیین کنند.

وی با اشاره به اینکه سردار سلیمانی جز در شرایط ضروری و لازم، به‌صورت علنی وارد دنیای سیاست نشد و با همه جریانات سیاسی در داخل و خارج کشور در ارتباط بود، اضافه کرد: در مکتب سلیمانی سیاست برای مردم است و اگر سیاست به معنای خدمت به مردم بود، اقتدار نظام با حضور مردم حفظ و وحدت و انسجام به معنی واقعی کلمه شکل می‌گیرد.

باقری گفت: سردار سلیمانی شخصیتی دوست داشتی با روحیه فداکارانه بود که از جوانی تا هنگام شهادت در دفاع از وطن گام برداشت و در سپاه قدس با یاری مردم منطقه فتنه‌های استکبار جهانی از جمله داعش را خاموش کرد. اخلاص و تواضع از ویژگی‌های سردار سلیمانی در کنار مدیریت جهادی بود؛ ایشان هیچ‌گاه از رسالت اصلی خود خارج نشد. کار برای خدا، اخلاق‌مداری در عین قدرت، توجه به خانواده‌های شهدا، تبحر بالای رزمی و تلاش برای آزادی کشورهای مسلمان از دست نظام سلطه از دیگر زوایای شخصیتی سردار سلیمانی است.

وی با اشاره به اینکه راهی که سردار سلیمانی آغاز کرده است ادامه خواهد داشت چراکه او پایه‌گذار مکتب مقاومت است، افزود: سردار سلیمانی در راستای صیانت از ارزش‌های انقلابی با تقویت جبهه‌های مقاومت توطئه‌های دشمنان را نقش بر آب کرد کمااینکه امروز می‌بینیم جبهه مقاومت با پیروی از مکتب سردار سلیمانی بسیار منسجم شده است.

انتهای پیام
captcha