ظرفیت جهاد دانشگاهی در ایجاد هسته‌های پژوهشی با همکاری نخبگان
کد خبر: 3988580
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۶
رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری مطرح کرد:

ظرفیت جهاد دانشگاهی در ایجاد هسته‌های پژوهشی با همکاری نخبگان

رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری گفت: جهاددانشگاهی به دلیل ارتباط نزدیک با مراکز آموزش عالی و وجود ساز و کار مناسب برای ایجاد هسته‌های پژوهشی با همکاری نهادهای دیگر و نخبگان دانشگاهی قادر است مسائل و مشکلات موجود را واکاوی و نسبت به حل آن‌ها اقدام کند.

مجتبی بنیادیان، رئیس بنیاد نخبگان چهارمحال‌وبختیاری در گفت‌وگو با با اشاره به حضور فعال جهاددانشگاهی در نشر آثار علمی، انتشار کتب و مقالات، اظهار کرد: ورود به عرصه آموزش دانشجویان با تربیت هزاران دانشجو در دانشگاه‌ها و مجتمع‌های آموزش عالی و مراکز علمی کاربردی و به‌ویژه دانشگاه علم و فرهنگ از عملکردهای جهاددانشگاهی است.

وی افزود: جهاددانشگاهی به مرکزی برای نمایه آثار و تولیدات علمی با راه‌اندازی پایگاه SID تبدیل شده است و در عرصه رسانه‌ای به‌خصوص با اداره خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) و خبرگزاری قرآنی ایکنا و نیز مرکز افکارسنجی ایسپا فعال است.

بنیادیان با بیان اینکه جهاددانشگاهی بسیاری از تولیدات فنی و توسعه مرزهای دانش در عرصه علوم پایه را بومی‌سازی کرده است، یادآور شد:  ایجاد و راه‌اندازی مؤسسات و پژوهشکده‌ها، احداث پارک‌های علمی در کشور و تربیت پژوهشگران توانمند و باانگیزه از دیگر اقدامات جهاددانشگاهی است.

بنیادیان خاطرنشان کرد: جهاددانشگاهی به دلیل ارتباط نزدیک با مراکز آموزش عالی و وجود ساز و کار مناسب برای ایجاد هسته‌های پژوهشی با همکاری نهادهای دیگر و نخبگان دانشگاهی قادر است مسائل و مشکلات موجود را واکاوی و نسبت به حل آن‌ها اقدام کند، این مهم موقعی امکان‌پذیر خواهد بود که جهاددانشگاهی ساز و کار معینی در این خصوص تدوین و اطلاع‌رسانی مناسب در بین جامعه هدف داشته باشد.

وی گفت: باید تعریف درستی از حرکت جهادی وجود داشته باشد، کار جهادی به معنای کار متعهدانه و مبتنی بر علم و نه کارهای شتاب‌زده و بدون پشتوانه علمی و صرفا تبلیغاتی است، جهاد دانشگاهی با توجه به رسالت و ارتباط با اساتید نخبه دانشگاه قادر خواهد بود در بسیاری از فعالیت‌های فناورانه، فرهنگ و اقتصاد دانش‌بنیان نقش بسیار موثری داشته باشد.

رئیس بنیاد نخبگان با بیان اینکه این نهاد و جهاددانشگاهی در بسیاری از اهداف دارای نقاط مشترک هستند، افزود: تفاهم‌نامه‌هایی نیز در این خصوص در سطح ملی بین دو نهاد منعقد شده است که می‌توان به استناد آن اقدامات مشترکی را در حوزه‌های مختلف مرتبط با نخبگان و تأثیرگذاری آن‌ها در جامعه و برای حل مشکلات کشور طراحی و اجرا کرد.

بنیادیان در پایان ادامه داد: در چهارمحال و بختیاری نیز ارتباط بسیار خوبی بین بنیاد نخبگان و جهاد دانشگاهی وجود داشته است و همواره در زمینه‌های مشترک، همکاری نزدیکی با هم داشته و در آینده این تعاملات افرایش خواهد یافت.

انتهای پیام
captcha