روش‌های تربیتی در آموزش حجاب و غیرت نیاز به تجدید نظر دارند
کد خبر: 3909829
تاریخ انتشار : ۲۱ تير ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۴

روش‌های تربیتی در آموزش حجاب و غیرت نیاز به تجدید نظر دارند

مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان با اشاره به اینکه باید در شیوه‌ها و روش‌های تربیتی خودمان در آموزش حجاب و غیرت تجدید نظر کرده و مراقبت کنیم که دختران و پسران ما با توجه به ویژگی‌های فیزیولوژی و روانی تربیت شوند، گفت: نیازهای جوانان باید به‌خوبی شناسایی شود.

به گزارش ایکنا از کرمان، فاطمه‌السادات حسینی، مدیرکل اموربانوان استانداری، امروز شنبه، 21 تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به اینکه این روز یادآور گرامیداشت شهدای مسجد گوهرشاد است، گفت: این روز گرامیداشت کسانی است که به قانون کشف حجاب اعتراض و در مسجد گوهر‌شاد تحصن کردند و رژیم منحوس رضاخانی همه این مدافعان عفاف و حجاب و حیا را به شهادت رساند.

وی با بیان اینکه موضوع عفاف و حجاب شأنی از شئون انسانی و امری فطری، معنوی و درونی است که در طول تاریخ فراز و نشیب‌های متعددی را پشت سر گذاشته است، افزود: گاهی با آن بسیار جبارانه و با خشونت و گاهی نیز عفیفانه و محترمانه برخورد شده است.

مدیرکل امور بانوان استانداری کرمان با اشاره به اینکه ریشه حجاب حیاست که خدا در وجود همه زنان و مردان قرار داده است، بیان کرد: عفاف و حجاب یکی از مقدس‌ترین باورهای اعتقادی همه ادیان آسمانی به‌ویژه اسلام است.

وی عفاف و حجاب را نمادی بسیار روشن از ارزش‌های دینی و باورهای اعتقادی همه ملت‌ها دانست و اظهار کرد: همه ادیان الهی و مکاتب بشری برای عفاف و حجاب و غیرت ارزش و احترام ویژه‌ای قائل هستند.

حسینی با بیان اینکه تمام آموزه‌های دینی و احکام فقهی فلسفه حکیمانه‌ای دارد که به سعادت انسان ختم می‌شود و آرامش و سلامت فرد و خانواده را به همراه دارد و اضطراب‌ها را کاهش می‌دهد، تصریح کرد: حجاب مسئله‌ای فرادینی و فراجنسیتی است البته شاید به‌واسطه تفاوت‌های فیزیولوژی و از حیث روانی و تأثیرگذاری میزان حجاب در زنان بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه در قرآن احکامی برای مردان نیز تعریف شده که تعادل و توازن در رعایت دستورات و احکام بین زنان و مردان قرار داده است، افزود: رعایت همه این احکام الهی موجب رشد معنوی، خانواده و امنیت اجتماعی و توسعه اقتصادی می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه امسال با توجه به شیوع ویروس کرونا و رعایت توصیه‌های بهداشتی برنامه‌های هفته عفاف و حجاب در استان کرمان که توسط دستگاه‌های مختلف برنامه‌ریزی شده بیشتر به سمت فضای مجازی سوق داده شده است، بیان کرد: در این برنامه‌ها آموزش و فرهنگ‌سازی در این حوزه به خانواده‌ها، معلمان و اساتید تأکید شده است.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات مختلف، برنامه‌های فرهنگی و هنری، مسابقه کتابخوانی، جلسات آنلاین پرسش و پاسخ و پخش کلیپ‌هایی با موضوع عفاف و حجاب در نظر گرفته شده است، اظهار کرد: برگزاری نمایشگاه‌هایی با توجه به حفظ فاصله‌ اجتماعی از لباس‌های ملی و اسلامی را نیز در برنامه داریم.

حسینی با بیان اینکه 26 دستگاه متولی امر عفاف و حجاب هستند که انتظار می‌رود در این هفته گزارشی از عملکرد خود در راستای نهادینه کردن و فرهنگسازی این مسئله مهم در جامعه ارائه کنند، گفت: این سؤال وجود دارد که مسئولان و متولیان این حوزه تا چه اندازه برای کنترل ویروس بدحجابی در خانواده‌ها و جامعه تبلیغ و هزینه کرده‌اند و برای آن وقت گذاشته و دل سوزانده‌اند.

وی با بیان اینکه متأسفانه برای ویروس بداخلاقی، بی‌بندوباری و بی‌حجابی که ریشه بسیاری از آسیب‌های اجتماعی و فروپاشی خانواده‌هاست تبلیغات زیاد و گسترده‌ای نداریم، ادامه داد: دغدغه‌ها و شبهات اندیشه جوانان پاسخ درستی داده نمی‌شود که اگر اقناع اندیشه انجام شود به سمت حجاب گرایش پیدا می‌کنند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کرمان با اشاره به اینکه باید در شیوه‌ها و روش‌های تربیتی خودمان در آموزش حجاب و غیرت تجدید نظر کرده و مراقبت کنیم که دختران و پسران ما با توجه به ویژگی‌های فیزیولوژی و روانی تربیت شوند، گفت: نیازهای جوانان باید به‌خوبی شناسایی شده و برخورد ما با توجه به شرایط سنی آن‌ها باشد.

وی با تأکید بر اینکه نباید برنامه‌های ما به یک هفته منتهی شود و این هفته فرصتی برای یادآوری این امر مقدس است، تصریح کرد: باید از ظرفیت هنر، رسانه‌های جمعی و اصحاب رسانه در تبلیغات بیشتر، فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن این امر استفاده بیشتری شود.

حسینی حجاب امروز زنان را ثمره خون هزاران هزار شهید گلگون‌کفن دانست و تأکید کرد: شعار امسال هفته عفاف و حجاب به یاد سردار دل‌ها «دختران مکتب حاج قاسم سلیمانی رهروان حقیقی سیره فاطمی هستند» نامگذاری شده است.

انتهای پیام
captcha