تثبیت هویت زن مسلمان دستاورد‌ بزرگ انقلاب اسلامی است
کد خبر: 3784722
تاریخ انتشار : ۰۷ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۸

تثبیت هویت زن مسلمان دستاورد‌ بزرگ انقلاب اسلامی است

گروه سیاست و اقتصاد ــ رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با بیان اینکه تثبیت هویت زن مسلمان دستاورد‌ بزرگ انقلاب اسلامی است، گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی هویت واقعی زنان توسط امام خمینی(ره) احیا و نقش‌آفرینی زنان در جامعه آغاز شد.

تثبیت هویت زن مسلمان دستاورد‌ بزرگ انقلاب اسلامی استبه گزارش ایکنا از خراسان رضوی، مینو اصلانی، رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور شب گذشته، 6 بهمن، در نشست خبری جایگاه زن در 4 دهه انقلاب اسلامی در سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی با اشاره به اینکه در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی بررسی مسئله زن، دستاوردها و چالش‌های موجود در این حوزه بسیار حائز اهمیت است، اظهار کرد: جایگاه زن در دوران قبل از پیروزی انقلاب اسلامی از دیدگاه محمدرضا پهلوی بسیار سخیف بود چرا که اغلب مواقع محمدرضا شاه شخصیت یک زن غربی را برای زنان ایرانی ترسیم می‌کرد.
 
وی با بیان اینکه در دوران محمدرضا پهلوی جنسیت زن نسبت به هویت بیشتر مورد توجه قرار می‌گرفت، گفت: متأسفانه در دوران پهلوی زنان مومنه همانند خانم دباغ و شهیده فاطمه جعفریان توسط رژیم ستمشاهی به دلیل حمایت از هویت زن مسلمان مورد شکنجه قرار می‌گرفتند که خوشبختانه پس از پیروزی انقلاب اسلامی توسط امام خمینی(ره) هویت واقعی زنان احیا و نقش‌آفرینی زنان در جامعه آغاز شد.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور خاطرنشان کرد: جامعه زنان در 40 سالگی انقلاب اسلامی از اینکه بیش از 200 قانون حمایتی از زن و خانواده من جمله بیمه خانواده، حمایت از خانواده و رشد جمعیت، حجاب و عفاف، ستاد خانواده و پیوست‌های فرهنگی برای خانواده در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، افتخار می‌کند ولی یکسری از این قوانین همانند بیمه زنان سرپرست، سند تحول آموزش و پرورش و تدریس مبحث خانواده در مراکز علمی و دانشگاهی به دلیل کم توجهی و بی‌توجهی دولت‌های مختلف هنوز به مرحله اجرا نرسیده است.
 
دستاوردهای جامعه زنان در 4 دهه انقلاب
اصلانی به دستاوردهای جامعه زنان کشور طی 4 دهه انقلاب اسلامی اشاره کرد و افزود: راه‌اندازی سالن‌ ورزشی در استان‌های مختلف کشور ویژه خواهران، راهیابی دختران به عرصه مسابقات ورزشی و کسب صدها مدال رنگانگ، فعالیت 12 نویسنده زن در تراز بین المللی، تربیت 56 هزار مربی زن در رشته‌های ورزشی مختلف، سند تحول آموزش و پرورش، احیای هویت و جایگاه زن در کشور، حمایت تخصصی از سازمان‌های مردم نهاد در حوزه عفاف و حجاب از جمله افتخارات جامعه زنان کشور و دستاوردهای انقلاب اسلامی است.
 
وی با تاکید بر سخن مقام معظم رهبری که مساله اصلی کشور ما خانواده و احیای هویت زن مسلمان است، اضافه کرد: اکنون در جامعه با معضل عدم توجه به هویت زن مسلمان مواجهه هستیم که اصحاب رسانه باید به این موضوع حیاتی و اساسی بپردازند چرا که اگر زن نسبت به هویت خود آگاهی کسب کند به هیچ عنوان در برابر هجمه دشمنان آسیب پذیر نخواهد بود.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور با اشاره به اینکه به دلیل نبود هویت برای زنان در جوامع غربی هر ثانیه  4000 زن تجاوز صورت می‌گیرد، بیان کرد: زنان در کشورهای اروپایی به دلیل عدم هویت در بخش‌های مختلف نظیر دانشگاه، مراکز نظامی، خیابان‌ها و... مورد آزار و اذیت قرار می‌گیرند ولی زنان ایرانی به برکت انقلاب اسلامی از جایگاه و شأن والایی برخوردا هستند.
 
اعلام ویژه برنامه‌های بسیج جامعه زنان در دهه فجر
اصلانی در بخش دیگر از سخنانش در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه بسیج جامعه زنان در آستانه 40 سالگی انقلاب اسلامی برای ایام دهه فجر ویژه برنامه فرهنگی، اجتماعی و... تدارک دیده است، گفت: تجلیل از زنان تاثیرگذار همچون مادران شهدای مدافع حرم، جشن‌های ویژه دهه فجر در 1200 پایگاه بسیج خواهران، دیدار با خانواده شهدا، همایش بین المللی تجلیل از 40 بانوی شاخص من جمله مرضیه هاشمی(خبرنگار پرس تی وی)، طرح کمک و نگهداری از سالمندان و معلولان توسط گروه های جهادی خواهران و... از جمله ویژه برنامه‌های این نهاد در ایام دهه فجر است.
 
وی با تأکید بر اینکه دو ویژه برنامه شاخص در ایام دهه فجر تا ولادت حضرت زهرا(س) توسط بسیج جامعه زنان کشور برگزار خواهد شد، یادآور شد: نخستین برنامه«مانور فرهنگی رسانه‌ای» به همت فضای مجازی سپاه امام رضا(ع) و بسیج جامعه زنان با حضور گردان‌های سایبری طی 2 روز در قالب آموزش و تولید محتوا با هدف معرفی دستاوردهای انقلاب اسلامی در عرصه رسانه برگزار می‌شود.
 
رئیس سازمان بسیج جامعه زنان کشور تصریح کرد: برگزاری مرحله نیمه‌نهایی جشنواره «شبیه یاس» دومین ویژه برنامه شاخص بسیج جامعه زنان در ایام دهه مبارک فجر است که آثار منتخبان در 5 رشته سرود، تئاتر، استندآپ‌کمدی، شعر و دکلمه خوانی به دبیرخانه جشنواره ارسال و آثار برگزیده انتخاب می‌شود و اختتامیه آن در ایام ولادت حضرت زهرا(س) برگزار خواهد شد.
 
انتهای پیام
captcha